אני רוצה

נעלמת

New member
אני רוצה

את החורף. ואת השלווה והקור והשקט והרוח שהוא מביא איתו.. אני רוצה חורף כבר. הכל יפה יותר בחורף. אני יפה יותר בחורף. אני רוצה גשם ולהתרטב בתחנת אוטובוס. ידיים קרות ובית חם. אני רוצהההה שלגגג..שירים שמחממים.. אני מתגעגעת לשתיקות האלה של החורף ובכלל..כבר אמרתי שאני רוצה חורף? בע. אני רוצה שיהיה לי קל יותר. ערב טוב

נעלמת

New member
ומיכל וג´וי

נהייו כחולות כל יכולות אי שם בסיפורים נראה אתכן מביאות לי חורף ונראה אתכן בכלל כבר אצלי בסביבה..אני מתגעגעת מדי. איפה ג´וי? ומישהי יודעת מה שלום תגל?

מיכל..~

New member
חחחח

הצחקתני "נהיו כחולות בסיפורים.." תעלי למס´ <?> חורף.. כן כן שיבוא כבר חורף עושה לי טוב וגם לכנרת [ןגם לאימא אדמה] גשם.. גשם..גשם..

joyjoy

New member
איפה אני?

שאלה טובה אם תמצאי אותי תודיעי לי....

נעלמת

New member
תעשי לי ניתוח לב פתוח?

מבחינתי זה המקום שלך
ולך יש מקום בלב של עצמך?

מיכל..~

New member
איפה הם המשחקים?? איפה הם עכשיווווו

?
?
?
?|
?
?
?
?
?
?
?| אץ איבוד זה מקום יפה יש שם את העגיל שלי ואת הספר שנאבד לי לפני שנה קצת גרבים עצמי עצמך עולם. איפה זה ארץ איבוד שאלתי איש אחד הוא אמר לי אי אפשר למצוא אותו אף פעם.

מיכל..~

New member
../images/Emo35.gif

אז איפה הגרבים? ואיפה העגיל?? ולאן לעזאזל השכל שלי נעלם? [חיחי נתעלם מזה שהוא אף פעם לא היה
] ואיפה אני? [אני פה! אני שם! אני בכל העולם! יה יה יהה...] בכולפן, נראה לי המוח שלי התרגל ל5 שניות שינה בלילה ובגלל שישנתי היום בצהרים [
תנסו זה המ´זה כייף!] אז אני קצת ´פגרת
אי אפשר למצוא את ארץ איבוד אבל אפשר למצוא את עצמנו כי אנחנו אפ´עם לא שם-אי אפשר להגיע לשם בכוחות עצמנו זה מקום יפה מדי אפשר גם להדבקי בדבק מגע של אהבה לב שבור ואפשר לחבר מסמרי תקווה נשמה מרוסקת. "פטיש מסמר נקח מהר סוכה לבנות בנים ובנות! לה לה לה לה
" * לא אני תות. בה-ביי

נעלמת

New member
../images/Emo70.gif

די. איש אחד רואה שניצל משקה את הגינה אז הוא שואל אותו "מה אתה משקה?" אז הוא אומר לו "אני לא משקה אני מאכל" אני לא תות. אני סתם מטומטמת אני רוצה להגיע לארץ איבוד. יש לי שם דברים שאני מחפשת כבר מלא זמן.. ..

את עוד תמצאי.....

מבטיחה לך שתמצאי.. הדברים שאיבדת מחכים לך שם. ומטומטמת? ממש לא...

מיכל..~

New member
איש אחד הלך הלך

שאל ילד מה השעה "אני לא ילד אני תות" |תות| מי מגיע לארץ איבוד? רק גרבים ועגילים אנשים נמצאים בתוך אהבה בתוך ים של דמעות בתוך הרים וגבעות של שמחה בתוך כוכב של אושר וניצווץ של תקווה אנשים נמצאים בעולם של אורות וצבעים אין לנו פנים אין לנו איבוד הכל בעצם סתם בדיחה? כמו שניצל ותו גינה! חי חה

נעלמת

New member
אני לא רוצה להגיע לשם

רק להציץ הייתי שרה לך את ה-pyramid song של רדיוהד, אבל את לא אוהבת אותם וגם לא מצאתי ת´מילים ..|ילדת קסם| ואל תתווכחי איתי את זורקת מילים של אור גם כשאת במצב כפית. חה. לא יאומן.

מיכל..~

New member
לרוץ לרוץ לארץ עוץ

"איש היה בארץ עוץ ושמו איוב" [תאמינו לי איוב הזה כפרה עליו צדיק צדיק.. סיפור עצוב עשו לו.. מסכן
] איש אחד הלך הלך התעייף התחיל לרוץ. צב וארנב עושים תחרות. מי ניצח? זה לא משנה הקיפוד הספיק לעשן מזמן! |קיפוד| חי חו חה
שמים ים גלים כוכב שמש גשם טיפות מטירה מעיל שלולית נחניאלי סתוונית ענן אנקור דוכיפת שבלול חיזלון חשופית [+ מלח] עוגה לבן צהוב אדום עיגול מגןדודאדום איש תינוק אנני לחסום לחסום איש חה יפה לילה
משחק אסוציאציות אישי.

מותר גם?../images/Emo41.gif

ילד תמימות גבר אישה שמש חום ירח גבוה כחול ים ים שלווה אופק אין סופי אהבה רגש ציפור דרור דרור חופש ----- זהו... לא זוכרת..

למעלה