אני רוצה

אני רוצה

בכל בוקר, אני מתעוררת וניגשת לכיור שבמקלחת. רואה יופי שנגלה לעיניי, מהמראה הקטנה שמעל הכיור. אני מנקה מעליה את האבק, ומגלה חלקים פחות יפים. לאחר שאני שוטפת עיניים במים קרים ומשפשפת אותם חזק, אני זוכה לראות גם חלקים מכוערים. נשיקה קטנה, לובשת חיוך, ומתחילה את יומי. פוגשת עיניים של אחרים ומחפשת יופי שיעטוף את עיניי. וצדדים פחות יפים. וגם חלקים מכוערים. רוצה לראות אדם שלם במלוא תפארתו. רוצה שתעמדי מולי. תני לי לראות יופי שנגלי לעיניי. לאחר שנחליף כמה מילים, אראה גם חלקים פחות יפים. וכשנוכל לכתוב עלינו שיר או שניים, אזכה לראות גם צדדים מכוערים. אלו שאת מסתירה מעיניי כל אלו שאת מפחדת לראות בעצמך. אני רוצה רוצה להיות שם. ובנקודה זו, אם תיבהלי, תסתובבי ותרצי לברוח מאותה תמונה "מכוערת" אחזיק את ידך, אביט עמוק בעיניים - אני לא מפחדת. לא מסירה את מבטי. תודה שנתת לי לראות אישה שלמה. עומדת איתי. יופי במלוא הוויתו אישה במלוא תפארתה. ואז אשחרר את ידך זו בחירתך אם ללכת או להישאר. אנחנו בוחרות, אנחנו אשמות, ובסופו של יום גם הזוכות הגדולות.

כלעוד

New member
כל כך יפה, גם התהליך שאת מתארת, גם

הייחול בלבבך, שאני כמעט לא מעזה לייחל לדרגה כזו של אהבה. הסיומת - מרגשת. והכי אהבתי את זה שכתבת שאת לא פוחדת. מה אומר לך? מה שתיארת נשמע כמו אהבה טהורה, או לפחות מתקרב לכך. הלוואי.

למעלה