אני רוצה .. לשלוח תמונה והיא גדולה מידי מישהו יודע איך להקטין אותה משמעותית? ההיא
ה ה ה י א New member 10/5/02 #1 אני רוצה .. לשלוח תמונה והיא גדולה מידי מישהו יודע איך להקטין אותה משמעותית? ההיא
ה ה ה י א New member 10/5/02 #2 איפה הנימוסים שלי נעים מאד קוראים לי הילה. רציתי רק לציין שיש לכם פורום ממש מעניין ומעשיר.
א אפרת@הבית New member 10/5/02 #3 שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif כמה נחמד שהצטרפת אלינו ואכן - בצורה מנומסת למדי כדי להקטין תמונה עלייך לשמור אותה בפורמט JPG או GIF שהם פורמטי כיווץ. מצפה לראות את הדברים שיש לך בשבילנו.
שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif כמה נחמד שהצטרפת אלינו ואכן - בצורה מנומסת למדי כדי להקטין תמונה עלייך לשמור אותה בפורמט JPG או GIF שהם פורמטי כיווץ. מצפה לראות את הדברים שיש לך בשבילנו.
M moti80 New member 10/5/02 #4 מוטי שירותי קווץ בע"מ-24 שעות ביממה בגלל שאני אוהב את הפורום הזה, ואני רוצה שעוד אנשים יעלו אליו עבודות, אז אני מציע את שירותי הכיווץ שלי באופן רשמי אם מישהו צריך עזרה הוא מוזמן לשלוח הודעה פרטית שמש מוטי
מוטי שירותי קווץ בע"מ-24 שעות ביממה בגלל שאני אוהב את הפורום הזה, ואני רוצה שעוד אנשים יעלו אליו עבודות, אז אני מציע את שירותי הכיווץ שלי באופן רשמי אם מישהו צריך עזרה הוא מוזמן לשלוח הודעה פרטית שמש מוטי