אני רוצה....

שוטרת*

New member
אני רוצה.... ../images/Emo23.gif

אני רוצה אותו גבוה ושחום שיער שחור קצוץ עם קוצים משוחים בג´ל ריחני תווי פניו חדים ועיניו דבש גופו חסון ומלא לבוש בוקסר וגופיית טי צמודה. רוצה אותו רק ללילה אחד של אהבה לילה של סקס מטריף שיסעיר את נפשי שירומם את רוחי שיתן לי עינוג עילאי שוטרת

pachanga

New member
ייווואאאא שוטרת../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה בדיוק התיאור של הבחור שהכרתי יום שישי בערב!!! ועכשיו אני מעריכה את מה שיש לי בידיים
ואני שמה לב שהטעם שלי הוא הטעם שלך! ובטוחה שאת תמצאי את הבחור שלך במהרה, כי מקסימה כמוך לא נראה לי שיתנו לה להשאר לבד
אוהבת פאצ´נגה

liran b

New member
שוטרת יקרה.........

פעם ראשונה שאני מגיב פה..אבל לא נורא אז שלום לכולם... אני גבוה.. :) לא שחום ולא שיער שחור אלה בלונדיני עם עיינים כחולות.. :) מטר 96.... וזהו.. עדיין "ילד" בן 18...

שוטרת*

New member
לירן... אז ככה...

הפרטים שלך מעודדים.. וכשתגדל תתקשר אלי והמספר שלי הוא 100 שוטרת

liran b

New member
העלת חיוך על פני.....

באמת שהעלת חיוך על פני... בזמנים האלו שאני במצב רוח מאוד ירוד בגלל מריבות עם ההורים.. אבל לא נורא.. :)

שוטרת*

New member
לירני...

זה אתה מאמי?????? מי שאני חושבת? ואם לא, ספר לי בכל זאת מה מציק לך.. אולי אוכל ליעזור כאן.. שוטרת

שוטרת*

New member
אמממ.......

אחותי, בואי נתחלק כמו בעבר... יש מספיק לכולם... שוטרת

לא מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

לא בלירן הזה עדדדדדדדדדדדדדדדדדד פהההההההההההההההההההההההההההההה

liran b

New member
מממממממ.......

לא איכפת לי בכלל..להתחלק בין שתי נשים חמודות כמוכן... ושוטרת לא נראה לי את רוצה לדעת על בעיות של נער עם הוריו...:) ואם כן זה לא לפורום הזה נראה לי חחח :)

liran b

New member
הייייי חוקרת...

זה לא יפה! את יודעת טוב מאוד שאני אחרי גיל 18 :) עוד מעט 18 וחצי :) חח אז מותר לי להיות פה :) לא יעזור לך חחחחח :)

liran b

New member
ממממממ חוקרת.......

הביתה? לבית שלך או קיי..אני כבר מגיע.......................

מייק-23

New member
שוטרת

אם לא הייתי בטוח שאנחנו לא מכירים הייתי חושב שתארת אותי בערך

למעלה