אני רוצה..................

לרן

New member
אני רוצה..................../images/Emo101.gif

אני כל כך רוצה לעבוד מתוך אהבה לעשות מה שאני רוצה לא לפחד ממה יגידו או מהמחד אבל אני מרגישה כל הזמן עוד לא מוכנה לומדת לומדת, עובדת עובדת ולא מגיעה "אנשים פחות מומחים ממך כבר עושים חיל" לי אומרים כולם בסביבתי תומכים ומאמינים "את חלומך בקלות תוכלי להגשים- רק תתחילי כבר!!!" וגם אני כבר רוצה להחלץ מהעבודות החונקות המשפילות שכל כך מעט משלמות ולהתחיל להגשים את יעודי שבחלומותי אני רואה וכבר הכנתי הכל: מקום, רעיון, כלים, למדתי, קיבלתי תמיכה מכל מקור ואני עדיין מתמהמת, עדיין פוחדת, מתביישת ובכישורי מפקפקת בשבילי זה כבר סיוט כל כך רוצה- אז למה כלום לא עושה? מבקשת קצת עזרה תודה לירן

מה סך הכל ביקשתי ? עכשיו ומיד . . .

הי, זה מה שנקרא "לא בקשת כלום . . . " רק קצת, שימי לב לדברים שלך : 1. לא לפחד ממה יגידו 2. עוד לא מוכנה 3. כבר רוצה להחלץ 4. עדיין מתמהמהת 5. עדיין פוחדת מספיק ? כל הלב פתוח אני מרגיש, את אומרת דברים חד וברור, בכנות, אבל - בבשלות אישית, כמו בבשלות אישית, אין אפשרות להאיץ, אין דרך להכניס את המשימות לתבנית של "כוחות ומשימות" אין מה לבוא בטענות כלפי עצמך. אם את עדיין _____ כל הנ"ל, אז את עדיין לא בשלה ואין מה להתמקח עם הלב. לומר לעצך אל תפחדי - אי אפשר. כל מה שאת יכולה לעשות זה להקשיב לפחד ולהכיר אותו. לדעת ממה את מפחדת, להתידד איתו, לתת לו להוביל. הרי הוא חזק, הוא יודע ממה הוא מפחד, הקול הפנימי הזה, אז עד אשר לא תלמדי להקשיב לו, להקשיב לו יותר, שום דבר לא יזוז. זאת נקודת הפריצה שלך ורק משם יבוא האור. מוזמנת להכיר "התבוננות רגשית", מוזמנת לקרוא את המאמר ששלחתי עכשיו לנטע, הסתכלי בשיחות של הבוקר. ותמשיכי לשתף. קצת עזרה, אני מקווה יום של אור אמיר דרור

לרן

New member
בחיי..............להבין את הפחד

אני מוכרחה להתעמק בזה כמה זמן, אולי לרשום לעצמי ממה אני מפחדת ומה ההשלכות של זה, אבל שאלתי היא, כשאסתכל על הדף עם הפחדים שלי ואכיר בהם, מה אעשה הלאה?

"צעד צעד" קוראים לזה

האם את שומעת את מה שאת שואלת ואיך את חוסמת את החופש ? לפני שזיהית את הפחדים את כבר רוצה להבטיח שתדעי מה לעשות, הרי זה בלתי אפשרי, מה ההשלכות . . . את רק יכולה לראות את התחלת הפחד, אחרי זה כבר יתגלה מה שנדרש להתגלות, תסמכי על עצמך או תשבי מול חבר/ה שיכולים לשאול ולהקשיב בשקט בלי לייעץ, בלי לדעת בשבילך, פשוט להקשיב ולשמור על ריכוז ההתבוננות. בהצלחה, אמיר דרור

seeyou

New member
ממה את מפחדת ?../images/Emo24.gif

את שייכת למזל סרטן? יש לי סיפור קטן שאולי יחזק אותך: מרצה ידוע התחיל את הרצאתו בהחזיקו ביד שטר כסף חדש של 100$ בחדר היו הרבה מאוד אנשים. הוא פתח את הרצאתו בשאלה: "מי מעוניין בשטר זה?" ידיים החלו להתרומם. "אני עומד לתת שטר זה לאחד ממכם,אולם תחילה הרשו לי לעשות בו שינוים קטנים" הוא החל לקמט את השטר.ואז הוא שאל: "מי עדיין רוצה את השטר?" עדיין היו ידיים למעלה באוויר. "טוב",המשיך המרצה. "מה אם אני אעשה זאת?" הוא זרק את השטר על הרצפה והחל למעוך אותו לתוך הרצפה באמצעות נעליו. הוא הרים אותו מהרצפה,כעט כולו מקומט,מעוך,ומלוכלך ושאל שוב: "עכשיו,מי עדיין רוצה אותו?" עדיין הידיים התרוממו באוויר. "חבריי",כולכם למדתם שעור בעל ערך רב מאוד. לא חשוב מה עשיתי לכסף,אתם עדיין רציתם אותו מכיוון שערכו לא ירד! פעמים רבות בחיינו ,אנחנו מועדים-מתכופפים-ושוקעים בעפר בעקבות החלטות שקיבלנו,או בגלל נסיבות שנקרו בדרכנו. אנו מרגישים אז חסרי ערך. טעות!!! אין חשיבות למה שקרה או למה שיקרה, אתם לאולם לא תפסידו מערככם.!! אתם מיוחדים-לעולם אל תשכחו זאת! לעולם אל תתנו לאכזבות של אתמול להפיל על ההחלטות של מחר"

למעלה