אני רוצה שתלך

מענה אחרון

אענה לך ושלא על מנת לקבל תגובה וזאת בכדי לסיים את השרשור הזה. לפחות בהודעה זו אתה משמיע מנגינה עם לחן קצת שונה וזה כבר טוב. אפילו הצלחת להוציא מהסלע פירגון קטן:"יתכן שמזויות ראיה אחרות יש בך הרבה"
(רואה? בפעם הראשונה זה זמן חייכתי). אתה חוזר כל הזמן על כך שאני אומר שאני "גדול" והיא "קטנה". ובכן ידידי. אם שושה היתה "קטנה" לא היינו יחד תקופה כה ארוכה. לדעתי היא בחורה מקסימה ומשכמה ומעלה שיכולה לנצל את הפוטנציאל הגלום בה ולהגיע רחוק הרבה יותר משעשתה עד כה. (הפרגון הזה היה לי קשה מאד בסיטואציה הנוכחית). דרך אגב. זו גם איזו שהיא פגיעה בפרטיות?
. הפורום לדעתי נועד לשימושים כגון: דיון בנושא מסויים, או בבעיה מסויימת, העברת מסרים, קצת הומור וכו´. בהודעה של שושה לא היה דבר מהנ"ל. ההודעה הייתה מופנית אלי ישירות, בלשון ציווי, מפני שהיא ידעה שאני אקרא. כל מה שהיא רצתה להשיג בכך הוא רייטינג גבוה. אני במקומך למשל הייתי פונה אליה מיד ושואל שאלה פשוטה. למה פה? האם זו הבמה המתאימה? כל מה ששאלת אותי היית בעצם צריך לשאול קודם כל אותה. ורק לידיעה. פניתי לדואר האלקטרוני שלה (בטלפון היא התעלמה לחלוטין) וביקשתי הסבר. (דרך אגב, הרחתי שמשהו קורה מס´ ימים קודם). לא קיבלתי כל הסבר. ההסבר היחיד הגיע בפורום ועל המניעים כבר דיברתי מקודם. קשה לי להבין ממך למה לה מותר מה שלי אסור? למה לה מותר להשתלח בפורום ואני לעומת זאת אמור לקבל זאת בכיף? ועוד פעם. בוא ונסכם כאן את השרשור הזה ונשתמע בעתיד. ערב טוב לך ובחירות נעימות.

r e d head

New member
שושה....תמשיכי להיות חזקה

ולהיות בטוחה בדרך שלך. זה קשה, אבל זה עובר ונמצא מקום ליותר טוב

blonda3

New member
../images/Emo24.gifלשניכם

קראתי את שניכם, בהמון המון כאב.
לא מזמן גם אני הייתי ב"סרט הזה", או בסרט דומה לו. אני חושבת שזכותכם הוציא החוצה את הדברים, לפרוק את הכאב. ואתם לא בתחרות למי כואב יותר ומי עזר למי יותר-למה וכמה.....
. לפי הדברים-לשניכם כואב.
אני לא שופטת כאן אף אחד מכם. פשוט בא לי לחבק את שניכם ולאמר לכם-תתעשתו, ותתפסו מרחק.
כי-שושה את התפכחת והבנת שזה לא מה שאת רוצה או צריכה בחיים שלך כרגע, ואתה- הבנת(ואם לא-אז כדאי שתבין) שטעית בדרך....לפי מה שנכתב כאן עליך. אז קבלו שניכם
וירטואלי, כי באמת שאינני מכירה את שניכם. לפחות אני לא מזהה עלפי השמות..... שיהיה לכם
כל יום הוא יום חדש
ללמוד, להתפייס, להפיק לקחים ולהמשיך הלאה

ophra

New member
חייבת להודות

שכשקראתי לראשונה (הבוקר) את ההודעה הזו שלך לרגע נבהלתי....
זה היה נשמע כל כך דומה למשהו שקרה לי עם מישהו..... לפני זמן מה.... אז בתור מי שנמצאת כבר זמן מה אחרי.... רוצה לחזור על דבריה של האדומה... תהיי חזקה בשבילך! ייקח זמן עד שהכל יתנקה עד שיהיה קל וצלול שוב אבל כשזה מגיע.... איזה כיףףףףףףףףףףףףף...... זה שווה את כל המאמץ. בשבילך. עפ

למעלה