אני רוצה שתלך

s h o o s h a

New member
אני רוצה שתלך

אני רוצה שתלך שתצא מחיי לנצח שתלך ולא תחזור לעולם אני לא כועסת אני פשוט מאד מפוכחת אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מה מעציב אותי מה משמח אותי מה מכעיס אותי מה מרגיע אתה אפילו לא יודע איך אני אוהבת לשתות את הקפה שלי וככל שנוקפים הימים כך מתחזק בי הצורך לצעוק לך לך צא מחיי לך ולעולם אל תחזור !!! והנה הגיע הרגע רגע האמת בו אני אכן אומרת שלמה עם עצמי ועם ההחלטה להגיד אני רוצה שתלך שתצא מחיי לנצח שתלך ולא תחזור לעולם (ותחשוב, על יום ראשון אל מי באת את מי ראית מה עשית, איך נהגת ואולי ... תבין)

כל אשר תאמרי

אני מבין שזעקת שבר מאחורי דבריך? של מיאוס? ואם כתבת כאן כי לא היעזת לאמר לנימען האמיתי, או לזה שאת מבקשת שילך, משמעו את פוסחת בין השיטין, מחד רוצה שילך ומאידך שישאר. ואם אני לא טועה אז יש לי פן נוסף- לעולם אל תבקשי ממנו דברים שאינך משוכנעת שאת רוצה שהוא יעשה אותם. אמירת דברים שמתוך כעס, עלבון וכו´ לעיתים כמוה כהיתחפרות בחולות מדבריים. עדיפה הנייחות, עד אשר יעבור זעם ואז בהירות הדעת מאפשרת בחינת זוויות אחרות. שליטה עצמית זה שם העניין. בהצלחה

תודה

בוקר טוב לך. אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי. בשעות הקשות הללו העוברות עלי, רוצה רק לומר לך מילה אחת. תודה! תודה שהשכלת להבין, תודה שהשכלת לראות ותודה שהשכלת להתבונן. היית הוגן וזה מה שחשוב. תגובה מלאה לדברי שושה מופיעה בפורום "פרק שני".

טוק טוק, אפשר להגיב?

אני מציע שבמקום להטיח האשמות, תתיחסו לעניין ברוח אחרת. אהבתם פעם, היום זה כנראה נגמר. קומו ולכו איש לדרכו. זיכרו את הטוב שהיה, אל תגישו חשבוניות בגינו. תרשה לי, מי שלא תהיה, להקדיש לך את השיר הבא. שיהיה לכם רק טוב.

נגזר קצת אחרת

אכן השיר מתאים ואקטואלי. רצינו לסיים את זה יפה, אך מה לעשות ונגזר קצת אחרת? תודה בכל אופן.

אם אתה אומר "רצינו"

יתכן שהיה פער באופן בו הדבר בא לידי ביטוי. מתוך כאב, קל להגיע להשתלחויות ולהתחשבנויות. אני מאחל לשניכם שתדעו להתנקות מכך, לזכור את הטוב שהיה ולהשלים אם כך שאכן הוא היה ולפנות איש לדרכו עם זכרונות טובים ולא עם משקעים רעים. בהצלחה.

אוהבת אותך עוזבת אותך

אוהבת אותך עוזבת אותך ========== מילים ולחן: שלום חנוך לא יודעת איך להתחיל מה לכתוב, איך לא להבהיל אוהבת אותך, עוזבת אותך, אין לי אויר. סוף הלילה אתה עוד ישן כל כך שלו שזה לא יאמן בדרך שלך הלכתי איתך מגיל כה צעיר, רוצה להסביר, רוצה שתבין אין שום רע בך, הכל בי... כשאתה על ידי אוחז בידי זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... אם בכל זאת אני לא טועה, אולי כמו כל אישה נשואה, חשוב שאדע אם אני מפסידה ומה המחיר. רוצה להשלים עשר שנים ולומר לעצמי זאת אני. כשאתה על ידי, אוחז בידי, זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... תדע שאתה זורם בעורקי אין לי כמותך חבר תדע אתה הטוב מכולם בחיי הכל יעבור אתה תישאר אתה יקר לי איך אסיים הדף נגמר והכתב מתעקם. אוהבת אותך עוזבת אותך והבוקר מאיר... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... ***************

al11

New member
תגובה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הרצון שלך עז החופש הוא בחירה החופשית קחי יוזמה ולכי אל תשאלי שאלות את זו שקובלת את עצמך קשה לבצע אבל קל לתת עצות אני גם באותו המצב אך תמיד יש שאלה או שתיים מה המחיר ? מה האלרנטיבה ואו להיות לבד!!!!

mirigaon

New member
קראת את מחשבותי ורצונותי????

שושה יקרה אני מתארת בדיוק את מה שקרה אצלי בבית!!!! מילה מילה , באמת! כל מה שאני מבקשת לומר לך הוא תהיי חזקה כי אם זה באמת המצב בבית עדיף לך להיות לבד. קשה להיות ביחד ולבד כי זה בערך מה שקרה אצלי ואני מניחה שגם אצלך. אני בכל אופן פורחת בכל פעם שהוא עוזב את הבית וזה תמיד לתקופות ארוכות חודשים עד שנה ויש לי שני ילדים מקסימים שאני מצליחה הרבה יותר בקלות אתם כשהוא לא בבית. מקווה שהוא ישמע ויבין אותך ויניח לך לנפשך לגדול ולהפתפתח ולהיות אדם שלם עם עצמך. מבינה ללבך ולרגשותיך. מירי

למעלה