את עושה ריבות? מה שזה אומר הוא שבכל כפית בה יש 100% ריבה, התמהיל במתכון הכיל יותר סוכר מפרי. בדרך כלל המתכונים הטובים הם אחד לאחד: על כל מידה של פרי, אותה מידה סוכר. בריבה של הרו על כל מידה של פרי יש 15% יותר סוכר זה הכל.
תלוי באיזו טכניקה מכינים את הריבה וכמה פקטין יש בפרי. אחת הסיבות שאפשר להוריד בכמות הסוכר במשמשים קשורה לעובדה שלמישמש יש הרבה פקטין והריבה "מתייצבת" יפה גם עם מעט סוכר.
חשבתי שיש שתי אפשרויות, או שיש איזו מתימטיקה חדשה שלא שמעתי עליה, או שלשווייצרים הפרפקציוניסטים 100% כבר לא מספיק טוב, ולכן תוצאה היא סינרגיה משונה כזו
בכל אופן אני לא רוקחת ריבות ולא מכניסה כמויות כאלו של סוכר הביתה. יש לנו רק קצת סוכר חום "דמררה", לשים כפית אחת בקפה.
אם אנשים פה יודעים שחזרת ואת סתם לא נחמדה ולא נכנסת לכאן אבל אז ראיתי שנכנסת אז מה עושים? באים לבקר בת"א בתור התחלה, יא חולרה מבטיחה שנסדר לך קצת את הראש טלי בקאמבק לניק הישן במיוחד לכבודך