אני רוצה שוויץ.

אושר מ

New member
אני רוצה שוויץ.

אז כן חזרתי, אבל הראש שלי פשוט לא פה. אני מחפשת עבודה אני מדברת בעברית ואפילו חזרתי לחשוב בעברית רוב הזמן, אבל אני לא פה. מה עושים?!

gitta

New member
השווייצרים מצחיקים אותי

על קונפיטורת הארו hero השווייצרית כתוב שהיא מכילה 45% פרי ו-60% סוכר. אז מה זה אומר, חוץ מהסכנה הבריאותית שבסוכר, ש- 100% כבר לא מספיק להם?

מוּסקט

New member
גיטה -

את עושה ריבות? מה שזה אומר הוא שבכל כפית בה יש 100% ריבה, התמהיל במתכון הכיל יותר סוכר מפרי. בדרך כלל המתכונים הטובים הם אחד לאחד: על כל מידה של פרי, אותה מידה סוכר. בריבה של הרו על כל מידה של פרי יש 15% יותר סוכר זה הכל.

אושר מ

New member
כמות הסוכר לא אמורה להיות תלויה בפר

? כלומר אם הפרי הוא פחות מתוק, יכול להיות שיש צורך ביותר סוכר, לא? אגב משמשים אנחנו עושים עם קצת פחות סוכר. 1.2 ק"ג פרי לק"ג סוכר. יוצא מצויין.

מוּסקט

New member
לא בהכרח

תלוי באיזו טכניקה מכינים את הריבה וכמה פקטין יש בפרי. אחת הסיבות שאפשר להוריד בכמות הסוכר במשמשים קשורה לעובדה שלמישמש יש הרבה פקטין והריבה "מתייצבת" יפה גם עם מעט סוכר.

רגע../images/Emo70.gif הפרי מכיל גם הוא סוכר, לא../images/Emo35.gif

אז לוקים את אחוז הפרי, ומחברים עם אחוז הסוכר כולל הסוכר שבפרי, והשלם גדול מסך חלקיו

gitta

New member
זה נראה כך

חשבתי שיש שתי אפשרויות, או שיש איזו מתימטיקה חדשה שלא שמעתי עליה, או שלשווייצרים הפרפקציוניסטים 100% כבר לא מספיק טוב, ולכן תוצאה היא סינרגיה משונה כזו
בכל אופן אני לא רוקחת ריבות ולא מכניסה כמויות כאלו של סוכר הביתה. יש לנו רק קצת סוכר חום "דמררה", לשים כפית אחת בקפה.

tali_le

New member
בדיוק באתי לתהות

אם אנשים פה יודעים שחזרת ואת סתם לא נחמדה ולא נכנסת לכאן אבל אז ראיתי שנכנסת אז מה עושים? באים לבקר בת"א בתור התחלה, יא חולרה מבטיחה שנסדר לך קצת את הראש טלי בקאמבק לניק הישן במיוחד לכבודך

למעלה