אני רוצה רק שקט

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
אני רוצה רק שקט

אני לא מבקשת הרבה דברים רק שקט נפשי, נגמרו לי הכוחות, לא יודעת מה לעשות. בטיפול אני תקועה למרות שהתחלתי טיפול אצל מטפלת חדשה, לא מצליחה לדבר. טיפול תרופתי אסור לי. אין לי הרבה את מי לשתף אני לבד האחים שלי חיים את חייהם עם הילדים ובני הזוג שלהם, זה לא שלא יקשיבו לי אבל אני מרגישה שאין את מי לשתף, אבא שלי לא במיטבו אז הצרות שלי לא חסרות לו. די...............................אני לא רוצה להזיק לעצמי אני רוצה לחיות אבל אני כבר מפחדת מתחושת הלבד שיש לי. אני עמוסה מאוד נפשית גם לבכות אני כבר לא מצליחה. תהיו איתי אני מתחננת. אני מבתוך מעגל ללא מוצא.

אשבל1

New member
היי סילו

אני כל כך מבינה את מצבך, הייתי בו לא פעם, וכמו שאני תמיד אומרת אנו חוות כל מיני תקופות עם דרגות כאב וסבל משתנות, כרגע את בתקופה כל כך קשה ובטח קשה לך לראות את האור שבקצה המנהרה, אבל מבטיחה שהוא יגיע......... בינתיים אנו כאן, מחכות לשמוע ממך..........

silo

New member
אני כבר לא מאמינה

כל הזמן אומרים לי שתהיה תקופה יותר טובה, כשאימי נפטרה אנשים אמרו הזמן יעשה את שלו כבר עברה שנה וחצי וכלום לא עובר ההרגשה אותו דבר הכאב אותו כאב. מה שכן זה הזמן עובר ושום דבר לא מתקדם בחיי למרות כל מה שאני מנסה, אז זהו החלטתי לא מנסה יותר אני צריכה שקט מנוחה רוצה איכות חיים אחרת ולא מצליחה. מצטערת שאני כזאת, חייבת להוציא ממני. תודה לך אשבל!

אשבל1

New member
היי שוב

כשאמרתי שיהיו תקופות טובות יותר או קלות יותר, לא התכוונתי לכך שהזמן יעשה את שלו, התכוונתי שיש איזו מחזוריות לא קבועה ועם טווחי זמן שונים שבהם יש מעין גלים של עצב, של בדידות, של הרגשה בחוסר הגדול, ואז איכשהו מגיעים ימים קלים יותר, ושוב.........לפעמים יש איזה שהוא טריגר ולפעמים לא.....

אני כאן עכשיו...

שולחת לך חיבוק... את לא לבד כאן...

אני מבינה

על מה את מדברת בתחושה שהאחים שלך "חיים את חייהם", אבל אני רוצה להציע לך כאחות גדולה בעצמי, לנסות לפתוח את הערוץ הזה, יש סיכוי שתופתעי לגלות כמה האחים שלך מחוברים אלייך ומרגישים אותך וכמוך.

dear prudance

New member
כשאני צריכה קצת שקט ואוויר ....

אני מתפללת את השורות האלו....... האומנם עוד יבואו ימים בסליחה ובחסד ותלכי בשדה ותלכי בו כהלך התם ומחשוף כף רגלך ילטף בעלי האספסת או שלפי שיבולים ידקרוך ותמתק דקירתם או מטר ישיגך בעדת טיפותיו הדופקת על כתפייך חזך צווארך וראשך רענן ותלכי בשדה הרטוב וירחב בך השקט כאור בשולי הענן ונשמת את ריחו של התלם נשום ורגוע וראית את השמש בראי השלולית הזהוב ופשוטים הדברים וחיים ומותר בם ליגוע ומותר מותר לאהוב

קינגית7

New member
סילו שלום

אל תכנעי. לחיים יש עדיין משמעות ודברים יפים וטובים יכולים להיות יצירות שלך כתוצאה מהסבל שאת חווה. אולי תעשי קצת הרפיה גופנית כלשהי - אולי פעילות גופנית או אפילו מדיטציה (פעם ניסיתי והיה ממש טוב) וזה יעזור גם לנפש.

efratushb

New member
סילו יקרה

קראתי את דברייך ואין לי את תרופת הפלא עבורך אבל אני רוצה לומר לך... אל תתייאשי את חזקה יותר ממה שנידמה לך, על כולן עוברות תקופות קשות יותר או קשות פחות. תני לעצמך חיזוקים וגם קבלי ממני. נסי להימצא בחברת אנשים שאוהבים אותך. אז קבלי גם ממני חיבוק

silo

New member
תודה על התמיכה

אני יודעת שיש תקופות קשות יותר רק כשהן מגיעות אני לא מאמינה שהם עוברות. עכשיו אני יותר טוב, מנסה להתאושש, מקווה ובטוחה שאצליח. אני נוסעת מחר לשבת אצל אח שלי ונסעתי הערב לקנות מתנות לאחיינים שלי שאני אוהבת הכי בעולם אלה החיים שלי הם שנותנים לי תקווה. שיהיה לכולנו פורים שמח והרבה שמחה עד דלא ידע! מאוד שמחה שיש לי אותכן!

למעלה