אני רוצה פנימייה.

pilpellonet

New member
אני רוצה פנימייה.

היי, אולי זה לא ממש מה שהפורום הזה עוסק בו, אבל חשבתי לשאול את מי שמכיר את הפנימייה מבפנים. אני ילדה עם ממוצע טוב מאוד, טובה בלימודים ואני רוצה ללכת לפנימייה. אני שוקלת הכי ברצינות את כפר הנוער אלוני יצחק. האם יש לכם מידע כלשהו עליו או על פנימיות בכלל?? אני עולה לכיתה י' ואני יכולה להתקבל לתיכונים טובים, כך שזו לא האופציה היחידה שלי. יש דברים שאני צריכה לדעת על פנימיות בכלל לפני שאני נרשמת? תודה מראש [:

את צריכה לדעת....

שלהיות חניך בפנימייה זה לא כל כך קל. בסיפורים זה נראה לפעמים מאוד אידילי ואפילו קצת רומנטי אבל המציאות שונה. במציאות חניך פנימייה חייב לעשות המון דברים שלא קיימים בבית. יש פעילויות, יש מפגשי קבוצה, תורנויות, כיבוי אורות, צריך להתחלק בחדר ואפילו בחיים עם עוד ילדים זרים. צריך להשמע לדברי המדריכים אפילו אם לא בא, ניתן (לרוב) לאכול רק בזמן הארוחות.... ויש עוד הרבה דברים שקיימים בבית ולא קיימים בפנימייה ולהפך.... אני מציאה לך לשוחח עם ילדים שחיים בפנימייה ולשאול אותם שאלות שמענינות אותך. בכל מקרה שיהיה לך המון המון הצלחה!!!

ShaharCCC

New member
תמונה שווה אלף מילים

אני חושב שלדבר עם חניכי פנימייה בהחלט יעזור לך לשמוע באופן אובייקטיבי (יחסית) על החיים בפנימייה. אני אישית חושב שפנימייה טובה יכולה לתת הרבה מאוד. לא הייתי אומר "לתת יותר מכל בית רגיל" - כיוון שמקבלים דברים שונים ואי אפשר ממש להשוות בכל מקרה - את יכולה להיכנס לאתרי אינטרנט של פנימיות ולראות תמונות וסרטים

למעלה