אני רוצה מידע

[אורן]

New member
חבל שאתה לא רואה את ההבדל

אי אפשר להכריח את הערבים לשרת כי עלולה להתעורר בעיה ביום שיאלצו להלחם נגד ערבים אחרים. אצל החרדים זה לא אותו דבר כי הם נהנים מהגנתה של המדינה (וגם מהכסף שלה... אבל זה דבר אחר) ולא מעמידים אותם בבעיה מצפונית שלא מעמידים את החילונים, למשל, כאשר מכריחים אותם לשרת.

[אורן]

New member
נו באמת!

"כאיש מולדת"? אני דווקא מוצא שאנשי מולדת מדברים הרבה שטויות! אם אתה בא כדי לשכנע אנשים לתמוך בשינוי כדאי לך לפנות לכולם.

אני לא!

אני לא רוצה שתאמין במה שאני מאמין, אני לא מנסה לשכנע אותך בשום דבר. אני יודע שאתה בנאדם מספיק גדול ומספיק חכם להבין מי מוכר אותך בשקל ומי לא. הערכה שלי למולדת כמו גם לחרדים ולערבים גדולה יותר מלמפלגות העבודה והליכוד בגלל שהן לא משקרות לפחות, הן הולכות עם הציבור שלהן ולא בוגדות בו. אני בטוח שכשתפתח את העיניים תבין שבני אדם הולכים תמיד באחד הצדדים, משחר ההיסטוריה הלכו במרכזה של הדרך רק סוסים וחמורים.

את אלה שהקימו את ועדת טל?!

אתה חייב לדבר בצחוק, מקסימום צינית... מר"צ הבדיחה הכי עצובה שיצר העם היושב בציון?! אלה שקמו כדי להגן על הסביבה ונתנו ידם לכביש חוצה ישראל אלה שרצו להגן על הרוב החילוני ומכרו אותו לעובדיה יוסף בשקל ושישים אגורות. איפלו מר"צ לא מכבדים את עצמם ככה. אגב, אל תקח את זה באופן אישי, לפחות הנוער שלחם לא רצה לשבת בממשלת ברק. רק קצת חבל שיש לכם שליט ולא מנהיג.

EverMan

New member
תראה ...

תשמע ... אתה בתור נושא הדגל של מפלגה שכל מטרתה היא שנאת חרדים לא הייתי מדבר כל כך הרבה ... אין פה קרב של מי המפלגה הכי טובה ואני אשמח אם ההתנצחויות הללו יפסיקו. מה עוד שאני בטוח שתחזיר לי בסגנון של : תראו מי שמדבר בלה בלה בלה .. אז כן , אני שייך למפלגה שקיימת כמעט 100 שנים , הגיוני שהיא תעשה טעויות. אבל לפחות הבסיס שלה יפה ומכובד ויש לה אנשים עם איד´ אחידה בכל התחומים , ואלו לא מספר אנשים שקמו סביב השנאה לחרדים.

[אורן]

New member
אבל מולדת יותר טובים?

מר"צ עשתה דברים ששינוי מעולם לא עשתה ומעולם לא תעשה. שינוי לא יזמה חוקים חשובים מאין כמותם כמו חוק יסוד: חופש האדם וחירותו, או חוק יסוד: חופש העיסוק. בזכות מר"צ אישה שנאנסת כיום יש לה לאן לפנות. לפני שנים לא רבות אשה שנאנסה הלכה למשטרה והשוטרים צחקו עליה- שאלו אם היא נהנתה! נכון, אני כועס על מר"צ שמכרה את הציבור החילוני ועל עוד דברים, אבל המפלגה קיימת הרבה זמן וטעויות קורות. ההבדל בין מר"צ לשינוי בקשר לחרדים הוא ששינוי נלחמת בכפייה הדתית כי היא לא נוחה לסקטור שלה, מר"צ נלחמת בכפייה הדתית מטעמים של זכויות הפרט- שזו מטרה מקודשת. לכן, אני תמיד אעריך את מר"צ יותר מאשר את שינוי.

[אורן]

New member
התשובה העניינית מעוררת התפעלות

אתה מתווכח מצויין!!! (סרקאזם כמובן)

EverMan

New member
באופן כללי

אם את רוצה לעשות שינוי כלשהו , גם הפגנות חברתיות וגם פוליטיות - מארגנים מתוך ארגון כלשהו. אם תהיי בנוע"ל - את יכולה לארגן אותם לעשות הפגנה כנגד מה שבא לך (כל עוד זה עומד באיד´ שלהם). כנ"ל נוער העבודה/מרצ/שינוי/מולדת(ימ"ש)/ליכוד וכו´. אז המלצה : אם בפוליטיקה עניינך תגידי פה בפורום לאיזה ארגון את הכי מזדהה - אני בשמחה אתן לך קישור לאחראים באזור שלך (אני מכיר כמעט את כל האנשים באזורים). אם סתם ככה, את רוצה רק להגיע לדברים , תני לי את האי מייל שלך , כל דבר שישלח לי אני אקדם אליך. אם זה של מרצ עבודה או שלום עכשיו. ל"צערי הרב" אני לא מקבל דברים של מולדת וליכוד , הם גם לא עושים הרבה מעבר להפגנות בעד רצח/טרנספר ודיבורים. כל ארגון יש לו את העיקרים שלו , אם זה התנועה נגד חוצה ישראל , גרין-פיס , נוער העבודה וכו´. אם חברתי - יש את תנועות הנוער החברתיות למיניהם - צופים , נוע"ל , שמו"צ וכיוב´ פוליטי (בדר"כ מערב את כל התחומים) - תנועות נוער פוליטיות - נוער העבודה/מרצ/שינוי וכו´. כלכלי - בדר"כ עם החברתי. איכות סביבה - גרין-פיס , אנונימוס וכו´. מה את רוצה במיוחד ?

למעלה