אני רוצה מידע

הולי

New member
אני רוצה מידע

אני לא בטוחה שאכן הודעה זו מתקשרת לנושא הפורום- לא נורא... רציתי לשאול אם ידוע לכם על ארועי מחאה, ארועים פוליטים, עצרות, הפגנות- כל דבר בסגנון, אפילו בלי גוון פוליטי- שיתקיים בקרוב? אני מתכוונת למשהו שנוער יוכל לקחת בו חלק. כל דבר קטן שאתם מגלים- יותר מאשמח לשמוע תודה מראש :) הולי

EverMan

New member
הרבה ...

לינצ´ים בערבים .. הסתה לשנאה .. את יודעת ... הנורמל ..

אבנר.

New member
כניראה...

בע"ה שבוע שעבר היו ימי הסברה וגם מולדת עשתה הזכרה ליד שער שכם לחללי תרפ"ט שנרצחו לפני 73 שנה. מה שהולך להיות זה ככל הניראה -> השבת הקרובה - אין לי מושג מה נסגר עם זה, אבל אמורה להיות שבת פרידה מהשמיניסטים של נוער מולדת (אני בניהם)!! - אבל אני לא יודע מה סגרו בסוף, מה שכן ידוע לי זה ששבוע הבא כל הניראה יש אי"ה שבוע עבודה פיצוצי בשומרון!!! יהיה פיצוץ!!!! וכדאי לכולם לבוא!!!! ואל תשכחו להביא
ועוד
!!!!
נוער מולדת

הולי

New member
בכל נושא ש...

קשור למצב בארץ- למדינה עצמה. אני מעדיפה ארועים ללא גוון פוליטי- לדוגמא, "צו 8 לנוער" שהיה אירוע מסוג זה. יש הצעות? הולי

להכל יש גוון פוליטי כזה או אחר

ככה זה בארץ. אפילו הפגנה בעד עוד רכבות או הטפלת מים היא פוליטית... אשמח לעדכן אותך בפעילויות שנוער העבודה עורך, חלקן חברתיות, חלקן פוליטיות. כמו כן, ישנם ארגונים רבים למען ונגד כל נושא שבעולם. אם תהיה יותר ספציפית, אעשמח להפנות אותך אל הארגונים המתאימים.

DR Z

New member
למה כוונה

את מתכוונת לאירועים פוליטים של הימין או השמאל או לאירועים כמו איכות הסביבה, כביש חוצה ישראל, זכויות בעלי חיים וכו..

אמ...

לגבי נוער העבודה - אנחנו גוף הנוער של מפלגת העבודה, ויש לנו גם פעילות פוליטית וגם פעילות חברתית (בין אם זה חלוקת אוכל, ובין אם זה הפגנות). כמו-כן, אוכל להפנותכם לארגונים על כל נושא שבעולם (כן, כמו איכות הסביבה, כביש חוצה ישראל, זכויות בע"ח וכו´).

הולי

New member
אני חושבת יותר בכיוון של...

ארועים ומפגשים שיעמדו תחת הכותרת "אקטואליה ישראלית" אבל יכללו בתוכם מגוון של תנועות וארגוני נוער. אני רוצה לבוא כייצוג של הארגון שלי ולפגוש נציגויות של שאר הארגונים/תנועות בארץ, לדעתי זה עשוי להיות ממש מעניין ויפה!! תודה הולי

DR Z

New member
?

מה הכוונה לאקטואליה ישראלית? דיונים בנושא או הפגנות ומחאה ???

משמרת מחאה!

נוער שינוי מארגן משמרת מחאה מצומצמת (על פי אישורי המשטרה היא מוגבלת לעשרה אנשים בו זמנית) מול הבקו"ם בתאריכים 4.8-15.8 בשעות 8-10 כל בוקר, למעט שישבת. המחאה כמובן נגד חוק טל השערוריתי והעובדה שממשלת ישראל יצרה הפרדה בין דם לדם (כנראה מישהו חושב שהדם שלנו קצת פחות אדום). נשמח לראות אותך שם, רק בתאום מראש.

Moledet972

New member
ומה עם הערבים?

גם הערבים וגם מרבית החרדים לא תומכים במדינה היהודית, ולכן אם החרדים צריכים לשרת, אז תפגינו גם שהערבים חייבים לשרת. מה אתם מפלים לרעה את היהודים?

כאיש מולדת

כאיש מולדת אתה האחרון שמצפים ממנו לדבר שטויות במיץ זבל. באיזה סרט אתה חי תגיד לי? אתה באמת רואה בנאדם כמו אחמד טיבי ומצעריציו נלחמים בצה"ל? אתה רוצה אותם בצה"ל? אתה חושב שזה טוב למישהו? אנחנו והערבים לא אותו עם, אנחנו חיים פה יחד. החרדים הם לפני הכל ואחרי הכל יהודים, את חלקם למדינת היהודים הם צריכים לתת בדרך זו או אחרת.

Moledet972

New member
אני תומך בגיוס החרדים לצה"ל, ואני

גם נגד חוק טל, רק שחוק טל לא שינה כלום. פשוט אמרתי שיש דברים חשובים יותר. פשוט אמרתי שהחרדים, כמו הערבים, הם (ברובם) מעדיפים את הקמתה של מדינה ערבים בארץ, ולכן, אין ממש הבדל גדול.

.המוסד

New member
החרדים לא מעדיפים מדינה ערבית

למעשה החרדים הם הציבור הלאומי ביותר בארץ, ולמען הצדק יש לומר- לאומני

.המוסד

New member
אני חוזר בי

הציבור החרדי הוא הלאומי ביותר, אינני יודע אם הוא "לאומני" כפי שאמרתי סליחה

Moledet972

New member
החרדים, או ליתר דיוק תלמיד הישיבות

הם לא תומכים במדינה יהודית רק בבוא הגאולה. כמובן, זה תלוי באיזה זרם.

למעלה