אני רוצה מוצץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שבי38

New member
אני רוצה מוצץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום שני נועה החליטה שהיא גדולה וזרקה את כלללללללללללללל המוצצים שלה לפח אשפה. שמחנו מאוד... אבל כשהגיעה הלילה הגברת רצתה מוצץ , ולא היה בבית כי היא זרקה.אז היא בכתה והתלוננה עד שנרדמה ב11 וחצי בלילה, היא התעוררה בשש וחצי בדרך כלל קמה בסביבות שמונה ושוב ביקשה מוצץ.כמובן שלא היה. אתמול לקחתי אותה לים היא השתוללה ושיחקה עם האחים שלה חזרה הביתה אכלה צהריים כמו גדולה אבל לא ישנה , חיפשה מוצץ אבל כבר לא בכתה. נרדמה בשמונה וחצי בערב בלי מוצץ , זה נהדר כי היא בדרך כלל נרדמת בעשר. היום כמה ברבע לשש כולה מלאת מרץ ואני רוצה לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navva

New member
אולי זו סוג של תגובה למה שקרה בימים האחרונים?

דינהלה1

New member
../images/Emo29.gifנראה שהגמילה מהמוצץ הצליחה לך

הרגלתי את הגדולה שלי מגיל מאוד צעיר שאם היא קמה בבוקר ואנחנו ישנים לשחק עד שאנחנו קמים. כשהיתה תינוקת היתה מתעוררת ומשחקת עם הצעצועים שהיינו משאירים לה במיטה לפחות איזה 20 דקות היתה בוכה רק כשהייתה רעבה. כשגדלה הייתה קמה מהמיטה ומשחקת בחדר עם הצעצועים שלה. גם עכשיו התאומים בני 3.5 אני משאירה להם דלת ואור בשירותים ובמטבח את הכוסות שלהם עם מים. הגדולה פותחת את הממד והם משחקים שם ורואים טלביזיה עד שאנחנו קמים

שבי38

New member
מסתבר שהצליח עכשיו נשאר להרגיל אותה

לקום בלילה לפני שהיא עושה פיפי ולא אחרי.

דינהלה1

New member
גמילה בלילה היא לא כמו ביום

זה תלוי בבשלות וזה בא מעצמו בדרך כלל בתקופה שאחרי הגמילה ביום. אני הלבשתי חיתול לשנת לילה כשהתחלתי לראות שהם קמים עם חיתול יבש הורדתי. מה שכן אני משאירה אור בלילה בשרותים ודלת פתוחה. הם יודעים ללכת לבד אבל כשהם מתעוררים באמצע שינה הם קצת מבולבלים ובאים אלי להעיר אותי. אני מנחה אותם ללכת לשירותים ולחזור למיטה והם מבצעים. זה עוד שלב בגמילה...

שבי38

New member
לא יכולה להשאיר טיטול ללילה

היא נגמלה לפני שנה והייתה יושנת עם טיטול בלילה ומבקשת טיטול לקקי , היא לא הסכימה לעשות קקי בשירותים היו לה עצירויות מאוד קשות והיא רצתה לעשות רק בטיטול או בתחתולים עד שלא הורדתי לה הכל ואמרתי שאין במידה שלה והיא חייבת לעשות בסיר או שירותים היא לא עשתה. אם אני אחזיר עכשיו טיטול ללילה אני אחזור אחורה בעיניין הקקי. מה שאני עושה כרגע ואני יודעת שזה לא נכון , אני מדברת איתה המון במהלך היום שהיא צריכה לקום בלילה לפני שבורח לה וללכת לשירותים, ואני לוקחת אותה לשירותים לפני שאני הולכת לישון לפימים זה מספיק ולפעמים בורח כמה פעמים בלילה , לא נעים אבל מזל שיש מכונת כביסה ולא צריך לכבס ביד..

ה ש מ ח ה

New member
בת כמה היא? גם לי קשה בלילה

בס"ד הבנים מאוד רצו להוריד חיתול לילה- היה נסיון בסתיו שלא נחל הצלחה - כשלושה שבועות של הרטבות כל לילה. לא ידעתי מה לעשות ובסוף אמרתי להם שעכשיו חורף וקשה ללכת לשרותים בלילה והחזרתי להם חיתול. התאכזבו אבל פשוט לא עמדתי בזה. אחרי שבועות ראיתי ניצנים של מוכנות: מדי פעם קמו יבשים החלטתי ללכת על זה ועם שניהם כי אכזבנו אותם בעבר. היו המון פספוסים של שניהם כמעט כל לילה הרטיב אחד /שניהם. לא אמרתי כלום והם החליפו את הבגדים בעצמם וזרקו לכביסה. ממש לא התייחסתי לזה כי לא רציתי לאכזב אותם ולפגוע בהם. השבוע פתאום התחולל נס הם הרטיבו הרבה פחות ואני מקווה שזה ילך וישתפר. הבנתי שעד גיל 6 יש זמן כלומר יש לנו עדיין שנה+. אני חושבת שאולי הגישה שלנו עזרה להם לבטוח בעצמם יותר ולכן ההרטבות פחתו. לידיעתכם- המכונת כביסה שלי התקלקלה אתמול והיום הזמנתי חדשה- מקווה שיהיו ניסים בימים הקרובים. יש לי טיפ שמקל עלי- אני שמה על המיטה ועל הסדין שמיכת קיץ מרופדת מקופלת ל-4 וכאשר יש תקלה אני מחליפה רק אותה. לי יותר קל להחליף רק אותה. בהצלחה!

שבי38

New member
בת שלוש וחודשיים

אני שמה שני סדיני ניילון ועל זה את הסדין הרגיל כך אני מחליפה את הסדין הרגיל וסדין ניילון מגבת אחד. אני לא רוצה להחזיר טיטולים נקווה שישתפר עד החורף

דינהלה1

New member
ממה שידוע לי

הגמילה בלילה קשורה למנגנון בשלות במח. יש ילדים שממשיכים לעשות פיפי בלילה תוך כדי שינה עד גילאים יותר מאוחרים וזה נחשב נורמלי, הרבה פעמים זה גם עניין גנטי. לפי מיטב הבנתי לא ניתן לבקש מילד להפסיק לעשות פיפי בלילה כי זה לא תלוי בו זה עניין של הבשלות הפיזיולוגית של הגוף וכלל אין לו שליטה על כך. לכן עושים הפרדה בין גמילה ביום לגמילה מחיתול בלילה. הוצאת חיתול לשנת לילה עשיתי לילדים רק אחרי שראיתי שבמשך כמה לילות רצופים הם קמו עם חיתול יבש. וגם פה ושם יש להם פיספוסים למשל קרה שהם לא הספיקו להגיע לשירותם ועשו קצת על עצמם אבל זה חלק מתהליך הגמילה. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא שיוכל לאמר לך האם היא מוכנה לגמילת לילה.

ה ש מ ח ה

New member
יש לה עוד זמן

בס"ד תנסי לשדר לה שאת בוטחת בה ואל תעירי לה בכלל על הפספוסים. אצלי היום אחד קם יבש ואני אומרת ברוך השם. ואני בלי מכונת כביסה. שבת שלום!

דינהלה1

New member
הלילה אחד התאומים עשה פיפי במיטה../images/Emo67.gif

בבוקר, התאום השני לא הספיק ללכת לשרותים ובדרך עשה קצת על עצמו גם...
אני צריכה לקנות מגן מזרן

למעלה