אני רוצה לשתף...

tamal

New member
אני רוצה לשתף...

כרגע סיימתי להכין סוף סוף את עבודת הסטאז' שלי ורציתי לשתף אותכם בסיכום שכתבתי לעבודה... סיכום אני כל כך שמחה ושלמה, אני מודה לאלוהים על המתנה הנפלאה שנתן לי,דרך בה אני יכולה לחבור לעצמי ולאחרים. שנים התפללתי וביקשתי עזרה מאלוהים, מה נפלאות דרכיו של אלוהים, שהנחה אותי והראה לי דרכים לעזור לעצמי ולאחר, לעזור לעצמי גם דרך האחר. נתן לי להבין לא להיקרע בין הקצוות אלא לנוע מקצה לקצה בנינוחות ולשהות הרבה באמצע... אני כותבת שורות אלה ובעיניי דמעות של אושר וגעגועים עמוקים לשנתיים נדירות של לימודי רפלקסולוגיה ולא רק... אני מחבקת בחום את כל חבריי ומוריי לכיתה ומאחלת להם את כל הטוב בעולם ומודה להם על הרגעים הנפלאים שביליתי איתם.כמעט בכל טיפול שאני עושה אני חושבת עליהם. רוצה לשתף אותם, להתפעל איתם, לתהות איתם לשמוח איתם... אני מרגישה שהם גם מחזירים אלי חום ואהבה... כבר עברו להם שנה וחצי מאז שסיימתי את לימודיי ורק עכשיו אני מסיימת את כתיבת העבודה שלי. היה לי קשה מאוד לשבת ולרכז בקצרה חוויות שחוויתי במהלך הסטאז'. מטופלת שהייתה העתק כמעט מדויק שלי. מטופלת שעזרה לי לעזור לעצמי... אני מרגישה הקלה גדולה ומאחלת לעצמי ולכל המטפלים והמטפולים בכל מקום שההנאה לא תיפסק... באהבה, אמאל

csh018

New member
../images/Emo24.gif ואני מודה לאלהים שיש אנשים

כמוך. ומקווה שאנו נהפוך לרוב המשפיע על פני כדור הארץ. מקסים מרגש ומחכה לפגוש אותך במפגש הקרוב. שבת שלום שלומי

אוי,זה כ"כ נוגע ומרגש,את החיבוק

שחיבקת אני גם חשתי למרות שהיה מכוון לאחרים. את המטופלים אנחנו מזמינים אלינו ולא "סתם",כי אין כזה דבר "סתם". אנחנו בחרנו בהם בכדי לעבור דברים שקשורים אלינו,אם במודע ואם בתת מודע. אני שמחה שבחרת במטופלת שכזו,בוודאי עשית עבודה ניפלאה הן איתך והן איתה. אמאל,איזה שם מעניין,אהבתי.. כתבת כ"כ מרגש,מהלב..הכי כן שיש. תודה לך על השיתוף,אני ממש נהנתי ו..התרגשתי
בהצלחה.

למעלה