אני רוצה לשתף

Queen Of Love

New member
אני רוצה לשתף

אתכם במשהו מאוד מעניין. אתמול הייתי עייפה מדי להתחיל ללמוד כשחזרתי מהעבודה אז הלכתי לישון
אמרתי לעצמי שאני אנוח שעה ואקום רעננה ללמוד
בסוף קמתי בשעה 8:30 בערב
אכלתי
ראיתי חברים (רייצ´ל ילדה
, אחלה פרק היה אתמול
) וישבתי ללמוד איזה שעתיים
עליתי למיטה בסביבות 12 וחצי ולא נרדמתי עד איזה 2 בלילה הייתי יותר מידי עירנית
הבוקר קמתי בשש וחצי ועכשיו אני מתהלכת כאן בעבודה כמו זומבי
וזה אחרי 2 כוסות קפה
סתם התחשק לי לשתף אתכם
נ.ב.: טוב נו, אין לי הרבה עבודה

mariana

New member
מה קורה איתך?

אני דווקא התעוררתי מאוחר, אז היית צריכה לראות אותי מתארגנת תוך 15 דקות ויאלה לעבודה. למרות שאני יכולה לאחר, את יודעת כל בוקר אני מתעוררת מזה עצובה, ומרוב שאני עצובה אני לא אוכלת כי אין לי תאבון ואז אני חוטפת כאבי ראש מה יהיה איתי?

מיקי 35

New member
מרין...

הדרך להתגבר היא מחשבות חיוביות... הכריחי עצמך להגיד "אני הכי בסדר שבעולם" גם אם את לא מרגישה ככה... תאמיני לי זה עובד... בסוף את באמת תרגישי בסדר...

Queen Of Love

New member
מרין../images/Emo36.gif

אני אתן לך מכות אני אומרת לך!! לא להיות
ברור?
אני מבקשת ממך להתחיל לאכול טוב?
אם לא תאכלי את תקטיני את הקיבה שלך וזה ממש לא טוב במיוחד לא למשקל נוצה כמו שלך! ומניסיון זה מאוד קשה להגדיל את הקיבה בחזרה! ! אולי תעשי הליכה בלילה? או איזה איזו פעילות ספורטיבית? זה יעשה לך חשק לאכול. דרך אגב חלמתי הלילה עלייך

Queen Of Love

New member
ספורט

מחולל פ ל א י ם !!
באמת, מניסיון שלי, ספורט יכול מאוד לעזור לשיפור ההרגשה
זה גם מעורר את התיאבון
זה גם בריא
זה שומר על הגיזרה

mariana

New member
לירושששש

את צודקת אני עושה הליכות בלילות כל לילה. אבל אחר כך יש לי חשק לאכול רק בערב אבל מה עם בוקר? ואין לי חשק להכניס כלום לפה בצהריים. אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב. אז אני בינתיים מבדרת את עצמי פה, עם כל מיני דברים. את יודעת שאני אוהבת לשיר, אז שמתי בעבודה דיסק ואני מקליטה את עצמי בטייפ כל מיני שיגעונות כאלה. אבל איך שאני חוזרת הבית אי מתחילה להיכנס לדיכאון. ואני רק חושבת מה יהיה ביום שישבת ואיפה אני אלך? אולי תבואי אליי?? אל תיהי רעה את חברה לא???

Queen Of Love

New member
אפרופו

לבוא אלייך. חלמתי שאני באה אלייך הביתה
ואת יושבת עם עוד שתי חברות שלך שם, ואני זוכרת את עצמי מנסה לנחש מי מהן זו את
ואח"כ ישבנו בחדר שלך ודיברנו על כל מיני דברים והכרתי את אמא שלך ואחותך. אמא שלך הכינה ארוחה כזו גדולה גם דודים שלך היו שם. וזהו, זה מה שאני זוכרת
איזה חלום מוזר?

mariana

New member
דווק אצלינו זה באמת ככה

אמא שלי בשלנית גדולה, ותמיד כמעט יש לי דודים בבית. מוזר שחלמת עליי, זה סימן שאת צריכה לבוא אליי ולנחם אותי. אז מתי את מגיעה???

Queen Of Love

New member
../images/Emo73.gif אני אקפוץ אלייך

ולא יהיה לך טוב! אני אתן לך מכות
שאת נותנת לגבר קטן וילדותי, כריזיונרי בטירוף
דו פרצופי , שמתנהג כמו
!! ומסתובב עם פרצוף חמוץ
ושלא רואה מלאך מול עיניו, שדרך אגב הוא הולך לפספס אותו וב ג ד ו ל
להשפיע על המצב רוח שלך!!!!!! חכי חכי אני אתפוס אותך עוד!

Queen Of Love

New member
../images/Emo123.gif

זה ממש מעצבן אותי אפילו לחשוב על כמה שהוא לא שווה את זה אאאאאאאאווווווווףףףףףףףףףף !!!!

Queen Of Love

New member
אמרתי גבר??../images/Emo12.gif

ביג ביג ביג אופסי!! באמת טעות שלי,
טעיתי! י ל ד -------> זה התיקון! גבר.....בסדר....!

Queen Of Love

New member
תיאבון

אני אנסה לעורר לך את התיאבון.... תחשבי כל טוסט חם וטעים...ממממ..עם המון גבינה צהובה... או ... על בורקס גבינה חם...יאמי יאמי.... או.. על משולש של
האט...הממ....ממש טעים.. או... תחשבי על ספגטי חם עם רוטב עגבניות נהדר... נו אל תגידי לי שזה לא מעורר תיאבון אפילו אני נהייתי רעבה
אולי אני אלך לאכול עוד מעט
רוצה להצטרף אליי?

mariana

New member
את צודקת שהוא לא שווה אותי

אני בטוחה שהוא עוד יעריך את מה שהיה לו בידיים. וחוץ מזה כל מה שהצעת לי פה לאכול אני שונאת. אני לא אוהבת גבינה ואני לא אוהבת ספגטייייייי איככככככככככככככככ אז את באה אליי ביום שישי? שלא תעשי תוכניות או שאני אבקש מאחי שיקפיץ אותי אלייך ואז את תחזירי אותי יותר מאוחר. מה את אומרת???

Queen Of Love

New member
אני רוצה

לצבוע את אריאל בכחול ולזרוק אותו לים!
מה את אומרת? יש מצב?
אבל את יודעת מה זה אומר, שאת תצטרכי לדוג דג אחר

Queen Of Love

New member
תחשבי על זה

אני אלך לקנות לי לאכול משהו בינתיים אני רעבה
אולי תלכי גם את לאכול משהו?

mariana

New member
בתאבון בוביתתתת

תאכלי גם בשבילי, אני אכלתי קצת תירס. אולי נצבע אותו באמת בכחול אבל עשיתי את זה כמה פעמים ושוב דגתי את אותו הדג. אופסססס

Queen Of Love

New member
../images/Emo127.gifאני אהיה שם

למקרה שתדוגי בטעות שוב הפעם את ה-
אבל מרין אני אומרת לך, יש המון דגיגונים.....
קשה שלא להבחין ב-
או שאני טועה?

מיקי 35

New member
אייייי....

אני מתגעגע לאותה תקופה... כשהייתי סטודנט חיי התנהלו בין 12:30 לצהריים עד בערך 4:00 לפנות בוקר... בילויים, חברים, וכן.... מה לעשות לימודים פה ושם...

למעלה