אני רוצה לשתף אתכם...

סבבב

New member
אני רוצה לשתף אתכם...

לאחרונה אני עובר תקופה לא קלה מבחינה ריגשית... הכל התחיל באחד מהצ'טים של הפורום. אחד הבחורים שהיה בצ'ט עבר לדבר איתי במסנג'ר. תקופה ממושכת דיברנו במסנג'ר עם מצלמה כמובן (וללא שימוש לא ראוי במצלמה). כעבור מן החלטתי גם לדבר איתו בטלפון. מדובר בבחור שקטן ממני ב- 5-6 שנים. הבחור הזה הוא אחד היצורים החמודים והמתוקים עלי אדמות... לו רק יכולתי , הייתי מבלה איתו את שאר שנותיי... נפגשנו פעמיים, אני ידעתי שהוא מאוהב בי. אני אמרתי לו מראש עוד לפני שנפגשנו - שיידע שבאמצע דצמבר מישהי שרוצים לשדך לי (ממש חמודה) חוזרת מחו"ל ואני מתכוון לנסות ולצאת איתה, ולכן אין כל סיכוי שיתפתח ביני לבינו קשר כרגע... אבל בפעם האחרונה שנפגשתי איתו, קרה דבר מיוחד - התאהבתי בו... יום אחרי זה קיבלתי טלפון שהבחורה הגיעה לארץ. בישרתי לו את הבשורה בעצם, ואמרתי שאני מתכוון באמת ובתמים לנסות לצאת איתה ולהשקיע בקשר הזה. החלטנו אני והוא שהכי טוב כרגע זה שננתק את הקשר, כדי שאני אוכל לפתח את הקשר החדש עם הבחורה. היא ממש מקסימה ושובת לב, אני לא מתכוון לוותר עליה כל כך מהר, כי נראה לי שיש פוטנציאל טוב לקשר הזה. אך עם זאת, אני חושב עליו כל הזמן ומרגיש אותו כל הזמן... אז מה לעשות? נ.ב. - יקירי, אם אתה קורה את זה, תדע שאני חולה עליך, אבל אתה מבין שזה המצב ואני שמח שנתת לי את ברכתך למרות הקושי של שנינו. שמור על עצמך... בשבילי...

yanyanlew

New member
הי, כנס..יש לי כמה סמט'ינג..../images/Emo108.gif

אני מאוד מבין את מה שאתה אומר ואני מקווה מאוד שאני לא אגיע לסיטואציה כזו, אבל אני יכול לומר לך כבר מעכשיו ש... זה לא איזי לומר את זה אבל תוותר על הבחור שאתה אוהב. כי באיזהשהוא מקום אתה (וגם אני) מתכננים להקים משםחה ולאהוב באמת אישה, האישה שאיתה נחיה. ואתה רוצה את האישה ההיא לא סתם בשביל סטוץ או פוזה. ולכן אני חושב שעם כל הצער באהבת אמת בין הבחור לבחורה אתה צריך לבחור בבחורה כי ממה שאני מבין אתה לא מתכוון להתחתן עם הבחור. אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אם אתה אוהב את הבחור וחושב שאיתו החיים שלך יהיו יפים, תרגיש משוחרר ותרגיש שאיתו אתה רוצה לחיות. גם אם זה רק לשנה, בסופו של דבר זו גם תקופה רצינית.! אם זה היה קורה לי אז מצד אחד הייתי אומר, עד שסוף סוף מצאתי קשר ואהבת אמת עם בחור עכשיו פתאום נתקעתי עם בחורה עדיין הייתי בחור בבחורה. סיבה ראשונה זה כי אני באמת מתכנן להקים חיים ולחיות עם אישה כל חיי כי זה מה שאני אוהב ורוצה. סיבה שניייה - כי אני אישית לא מתכנן לעצמי לחיות עם גבר כל חיי. אני מאוד רוצה קשר כרגע אבל אני רואה את עצמי בסוף השירות הצבאי שלי או טיפה אחרי מתחיל לחפש קשר אמיתי עם בחורה. לסיכום: הכי נראה לי שאתה צריך לעשות את מה שהלב שלך יאמר. גם אם זה לשבת לבד ולקחת דף ולכתוב עליו בעד ונגד. למה בעד הבחור ולמה נגד הבחור. ואז בעד הבחורה ונגד הבחורה. מי שיקבל ממך את מלוא הנקודות והסכום הוא זה שאתה מרגיש ורוצה יותר! תלך על פי הלב! הלב תמיד צודק!
אני אומר עוד משהו לסיום וקצת אכזרי... תלך על הבחורה.. כי אם וזה לא ילך ואתה תרד מכל העניין של הבחורה, אני בטוח שעוד יישאר לך בלב אהבה וחיבה לבחור, ואם הוא אוהב אותך אז הוא יקבל אותך כשתרצה לחזור אליו. בד"כ אנחנו לא מצליחים מהר מאוד לעבור מאהבה אחת לשניה. זה נשמע אכזרי וכאילו מנסים לרקוד על 2 חתונות אבל... הבחור חייב להבין שאתה רוצה להתחיל משהו חדש בחיים ולמצוא את האישה שאיתה תחייה לאורך כל השנים. הכי חשוב זה שרק אל תפגע בבחור! יש כבר מספיק בחורים עם לב שבור. אל תשלה אותו באשליות. תחזור אליו רק אם תרגי שאתה באמת רוצה ולא רק בכדי למלא חלל ריק של בדידות או שבועיים ללא מין/סקס. רק אל תפגע בו. זה הכי חשוב. גאד יודע כמה אנחנו בוכים לו כשפוגעים בנו. אני מאחל לך בהצלחה!!!! ושוב................. לך בעקבות הלב. אצלו תמיד יש את התשובה. תשאל אותו!

hunter 2

New member
עצה

שלום לך סבבב! אני מבינה את ההתלבטות הקשה שאתה עובר...ואני חושבת שהתשובה לשאלה שלך טמונה אך ורק בתוכך- האם אתה באמת חושב שלמרות היותך הומוסק' תצליח להתחתן עם מישהי ולאהוב אותה עד עמקי נשמתך? האם אתה באמת באמת חושב שתוכל לחיות איתה עד שהמוות יפריד ביניכם? וחשוב מכל- שגם אתה תהיה מאושר מכך? אם התשובה לשאלות האלה הן: "כן" אז לך על זה, באמת! כי אני מבינה את הרצון להקים משפחה. אבל שוב רק בתנאי שאתה באמת באמת מאמין שתצליח... בת דודה שלי נישאה להומוסק' אחרי שנה הוא לא יכל לשאת את זה עוד וסיפר לה...הוא אהב אותה, מאוד, אך לא הייתה שום משיכה ואין מה לעשות זה מאוד הקשה על האהבה שלו...היא נפגעה, היא הייתה מאוהבת בו עד למעל הראש... הם כמובן התגרשו... מה שאני רוצה לומר פה זה שאתה באמת צריך לעשות כמה חושבים עם עצמך והכי חשוב שתהיה עם עצמך כן ואל תשקר לעצמך.... אם הבחור ההוא אוהב אותך כ"כ כמו שאמרת אני בטוחה שהוא יבין כל בחירה שתבחר... אני מאחלת לך הצלחה ובחירה אמיתית ונכונה!

סבבב

New member
תודה על העצות והתגובות...

אני לא משלה את הבחור... ההפך. הוא בעצמו גם העביר לי מסר שעם כל הכאב הוא לא רוצה להיות זה שבגללו אולי אפספס חתונה... אז ברור שהבחירה ההגיונית היא להיות עם הבחורה. אבל כשנאמר פה כל הזמן ללכת אחרי הלב... הלב אומר אחרת... אני בינתיים יוצא עם הבחורה (ואגב, היינו בבכורה של הארי פוטר וגביע האש - מומלץ מאוד). בינתיים הכול מתקדם סבבה. אני אעדכן ואמשיך להיוועץ בכם. תודה

תגובה

האם אתה מתכוון לספר לה על נטייתך המינית? ואיך את מתכוון להתמודד עם זה? (עם הגילוי כלפיה או חוסר הגילוי) תודה ובהצלחה

סבבב

New member
אין לי מושג...

הקשר רק התחיל עכשיו, יצאנו פעמיים. אין לי תשובות עדיין...

BabyBoy1

New member
היי ../images/Emo13.gif

תצא בינתיים עם הבחורה, תראה לאן זה יתקדם... אם באמת תראה שטוב לך איתה, ואתה מאושר להיות איתה, תשארו. ואם לא... בכל אופן, שיהיה בהצלחה. ותעדכן

dkey

New member
האמת שעצוב לי לקרוא

טוב, נו לא מפתיע למי שמכיר אותי. אתה מתאר עוצמות רגש גבוהות מאוד כלפי הבחור וריספקט בלבד לבחורה. השאלה שאולי אתה צריך לשאול את עצמך איך זה שאתה מוכן להקריב את הדברים היקרים לך אולי ביותר בחיים כדי להיות כמו כולם. אתה לא חי את חייך אלא נכנע ללחץ החברתי ולחינוך שגוי של אי קבלה, אתה מבטא את חוסר היכולת להיות אתה. בעיני זהו מחיר זוועתי. מוות ריגשי. אני אוהב את הכנות שלך פה ותודה שאתה משתף אותנו בהתלבטויות.

יודיX3

New member
dkey (כרגיל) הוציא לי את המילים

מהפה. אבל אוסיף בנימה אופטימית שזה יהיה עוד צעד שיקדם אותך לכיוון של גיבוש אישיותך. עם בוא הזמן אתה תתמודד עם עצמך ותשאל את עצמך מה אתהרוצה. כרגע אתה פועל גם מתוך מניעים אחרים.

BabyBoy1

New member
ת'אמת שאני מסכים עם dkey

רק פחות נחרץ ממנו לגבי הנושא
אבל לא ראיתי כל צורך להגיד את זה, היות שהוא כבר עשה את הבחירה שלו. כל מה שנשאר עכשיו זה לקוות לטוב, ולראות איך זה יתפתח...

סבבב

New member
שוב תודה על התגובות והעצות...

אבל אני חושב שממש כמו יהודים טובים, יש פה יותר דעות מאנשים. כל אחד משך לכיוונו... בכל אופן כרגע אני מתכוון להמשיך לצאת איתה, ומקווה שאולי ייצא מזה משהו טוב. ברגע שאראה שאני מבזבז את הזמן, לא אחשוב פעמיים ואפסיק את הקשר... שיהיה לכולם שבוע טוב.

dkey

New member
סבב, אני מאוד מחבב אותך

אבל עם כל הכבוד (ויש הרבה), אני לא מושך אותך לאף כיוון. אני לא מנהל שום קמפיין להפיכת אנשים להומואים או לשכנעם להיות כאלה. אני מאמין שאו שאתה כזה או שלא ושום דבר לא יעזור. לי רק ברור שאם אדם הומו זה עוול עצום לו ופשע כלפי אישתו ובמיוחד אם היא לא יודעת. ואני חושב שלספר אחרי שהיא נפלה ברשת זה גם חמור. מצטער אם אני מבאס.

למעלה