אני רוצה לשאול

ברנדי1

New member
אני רוצה לשאול

מה עושים עם השאלה המעצבנת הזאת. את בהיריון? אז נכון התנפחתי מכל הזריקות אבל למה כולם צריכים להזכיר לי את זה. זאת כבר הפעם השניה השבוע שמישהו שואל אותי את זה, ודוקא את זה. לא יכלו להסתפק בהשמנת. לא מספיק שקשה לי עם המצב אני צריכה תזכורת מזרים שאני ממש לצערי לא בהיריון. זהו הוצאתי את זה. אשמח לתגובות מה לענות ואיך להתמודד

סנונית 1

New member
ברנדי ברוכה הבאה

אותי שואלים כמעט כל יום ואני משתיקה אותם בזה שאני אומרת "לא, אני סתם שמנה" ואז הם מרגישים חרא.

ברנדי1

New member
היי

תודה על העיצה. מצד אחד בא לי לענות ככה אבל מצד שני הם מרגישים גם ככה לא נעים כשאני אומרת שלא מה פתאום. מה הם מתערבים בכלל, ולמה זה אכפת להם .

בוליקי

New member
ברנדי חמודה../images/Emo140.gif

כמעט בכל יום תוכלי למצוא בפורום מישהי שמתלוננת בדיוק על אותו דבר
. לצערי, בחברה שלנו, זו התמודדות בליתי נמנעת מול השאלות, החקרנות והסקרנות. עם הזמן תצליחי לפתח אפאטיות חלקית או לפחות תמצאי תגובה קבועה שתחזור על עצמה.
וטיפ קטן - מי ששאל וגרם לך להרגיש רע, מותר גם לך להביך אותו ולהעמיד אותו במקומו
. במקרים האלה "לא נעים" באמת מת מזמן, וקבוצה של נשים מטורפות מהורמונים דרסה אותו שוב ושוב ושוב

ברנדי1

New member
היי

תודה על העיצה. מצד אחד בא לי לענות ככה אבל מצד שני הם מרגישים גם ככה לא נעים כשאני אומרת שלא מה פתאום. מה הם מתערבים בכלל, ולמה זה אכפת להם .

פינקי33

New member
אני עכשיו שמעתי על עוד מישהי בהריון

בעבודה וכבר אין לי כוחות נפשיים לכל זה. שמתי לב לדבר מטומטם ובטח יהיו פה כאלה שתרצנה להרוג אותי... כל אלה שלא התחתנו וחיות עם החבר שלהן נכנסו להריון צ'יק צ'אק, אולי זה נשמע קצת מפגר אבל כאילו מהן לא מצפים להריון אלא לנישואין בחברה השמרנית שלנו אז הלך להן קלף ואח"כ אפשר להתחתן או שלא , זה כבר לא משנה. אצלי בעבודה יש 5 בנות כאלה ולעומתן אני בכלל לא רואה בנות נשואות שמתקשות להכנס להריון במקום העבודה שלי...טוב אולי אחת... כאילו שהלחץ שאחרי החתונה או למי שמאמינה בעין רעה וכאלה אז כל העיניים מסביב לא מופנות אל הבטן שלהן אלא ליד, לאצבע מסויימת... וסליחה אם זה נשמע פרמיטיבי, סתם עבר לי בראש...

ממש לא קשור

אין ספק שלחץ משפיע אבל הוא לא הגורם לבעיות פריון. חוצמזה רק כדי להפריך םאת התאוריה שלך אני מכירה מספיק זוגות שרק חיים יחד (לא נשואים) ויש להם קשיים בתחום.

ברנדי1

New member
אני חושבת שזה דוקא כן קשור

אולי לחץ הוא לא מקור כל הבעיות אך הוא בהחלט לא תורם. עובדה שעכשיו יצא המחקר על הפריות והיפנוזה שהוכיח שהפחתת לחץ מגדילה את אחוזי ההקלטות

ברנדי1

New member
אני חושבת שזה דוקא כן קשור

אולי לחץ הוא לא מקור כל הבעיות אך הוא בהחלט לא תורם. עובדה שעכשיו יצא המחקר על הפריות והיפנוזה שהוכיח שהפחתת לחץ מגדילה את אחוזי ההקלטות

פינקי33

New member
אני לא יודעת, אולי זה גם הלחץ וגם

העניין שאם לא מתחתנים לא בוחנים לך את הבטן כל יום כמו שבוחנים למי שכן התחתן, החל מיום אחרי החתונה. זה מה שקרה לי, מיד אחרי החתונה התחילו להסתכל לי על הבטן, מה לעשות, אני גם לא נורא צעירה, (34) וכנראה שלאנשים זה נראה טבעי... (גם לי אבל זה לא מגיע...)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. יש הרבה מה לענות לאנשים האלה, אבל הם מעמידים אותך במצב לא הוגן. לא רק שהם מכאיבים לך, הם יוצרים אצלך תחושה שאת צריכה להגן עליהם מהתגובות שלך. אני חושבת שזה בדיוק המקום להפסיק להתחשב ברגשות שלהם. אם הם מספיק חסרי טקט לשאול כאלה שאלות, מגיע להם לקבל תשובה שתשתיק אותם לתמיד. אחותי, שלא היו לה שום בעיות פוריות, נשאלה פעם "מתי אתם מתכננים להביא את הילד הבא" (עם פרצוף-נדחף-לוריד
). היא לא היססה וענתה "כשהטיפולים יצליחו". אותה קרובת משפחה ששאלה- נאלמה דום ונעלמה מהשטח. לאחותי היתה הפריבליגיה לענות תשובה כזאת כי זה לא היה נכון ולא דרך לה על היבלות. אבל מי שמרשה לעצמו לשחות לך בורידים לא ראוי להתחשבות. תחשבי על זה כעל חינוך מחדש. אם תסתמי לו את הפה, הוא לא יזיק לאחרות
.
נועם

זה הכי כיף להפסיק לדפוק חשבון

ולענות לאלה ששואלים- "אנחנו בטיפולים- עוד שאלות?" ואז כשהם מתפדחים ומנסים לגמגם סליחה אני עונה-"בפעם הבאה בבקשה לחשוב לפני ששואלים!!!!!" (זה נוסח מעודן ל"בפעם הבאה נא להפעיל את המח לפני שתפעיל את הפה"- אבל ממש ככה עוד לא היה לי האומץ להגיד)

עינת ב6

New member
על שאלות ולחץ...../images/Emo8.gif

הי...
אז אני כבר מזמן החלטתי להתנהג כמו עדיין מנסים, וכמעט כל מי ששואל אותי זוכה לתשובה כנה ואמיתית, " לא אני בטיפולים"...
רק שההמשך אצלי הוא קצת אחרת... אני לא מבקשת שיחשבו לפני שהם שואלים, אני פשוט אומרת להם, "ובבקשה להפסיק לרחם!"
כי אצלי בד"כ מיד אחרי ההצהרה הדרמטית שלי אני יכולה לראות בעינים שלהם את הרחמים הגדולים שהם פתאום החליטו לרחוש לי...
ואם יש אנשים שאני ממש ממש לא רוצה שהם ידעו אני פשוט אומרת להם שאחרי 5 שנות נישואין יש סברה שבני הזוג הופכים להיות דומים יותר אחד לשני, ובמקרה שלנו זה פועל לכיוון הצד הרחב...
( וזה כי בעלולי היקר מרופד היטב...
) ועכשיו לגבי הלחץ... לא, לחץ ממש לא עוזר ועדיף לנו להיות בלעדיו גם בלי קשר לטיפולים...
אבל אם הייתם יודעות כמה בנות שהן פשוט טמפון לחוץ מהלך
, נכנסו להריון, לא הייתן דואגות...
מאחלת לכולן כאן בהצלחה
וערב נפלא...

למעלה