אני רוצה לשאול משהו...

Flickerman

New member
אני רוצה לשאול משהו...

ובבקשה לא לצחוק. ניסיתי להבין כל מיני מושגים , וממש לא הבנתי. אז רציתי לשאול, איך אני נמנע מהאפשרות שיפרצו אלי. האם אפשר לפרוץ אלי דרך איי סי או אודיגו?

dikla00

New member
אמממ כן

דרך האיי סי קיו אפשר... איך למנוע את זה? עקרונית אי אפשר כי אם יש תוכנת חסימה אז יש תוכנות אחרות שמוחקות לך את תוכנות ההגנה ככה שזה לא שווה כלום בקיצור אל תקבל קבצים מאנשים שאתה לא מכיר זו ההתגוננות הכי טובה

mmm

New member
כמובן...

שאפשר לפרוץ דרך האי סי קיו, למעשה יש המון טרויאנים שמנצלים את האיי סי קיו, אבל זה נושא אחר... הכי חשוב לא לקבל תוכנות מאנשים לא מוכרים ולצורך העניין גם ממוכרים(אולי פאראנויה אבל קורה, אי אפשר לדעת מה טיבם של ה) הוספתי כמה קישורים שמכילים תוכנות מניעה שאולי יעזרו לך בכל אופן הנה הן... או.... ועוד משהו, בשורה של ``firewall`` שנמצא תחת preferences < connection ותקיש שם של פרוקסי, צירפתי רשימהhttp://www.cyberarmy.com/lists/proxy/ ... עכשיו כפי שאתה רואה 217.19.4.40 port 8080 את מספר הפורט לשים במספר הפורט, ואת הIP ב HOST ... כך את מקבל הסוואה, שטובה מסיבה שאם משהו מגלה את הIP שלך הוא יכול להשתמש בזה נגדך, אבל אם הוא יודע את הIP של הפרוקסי אז הוא יכול רק לחלום על פריצה... פורום האקרים והתגוננות!!!

Flickerman

New member
תודה רבה :)

למרות שאני לא בטוח אם עשיתי את זה נכון, אבל תודה על העזרה :) אגב הפיירוול ZoneAlarm הוא טוב?

mmm

New member
אה... זו התוכנה המומלצת...

על ידי ועל רוב חברי הפורום, היא גם התוכנה הנבחרת של אתרי החדשות, לאחר סקרים שהם עשו, כמובן הזכייה בתחרות הFIREWALLS עזרה לכך. בהחלט תוכנה נהדרת. פורום האקרים והתגוננות!!!.

Flickerman

New member
אוקי

אם אתה אומר שזאת מומלצת... אז אני אשאיר אותה אצלי :) אני אלמד להשתמש בה... בכל אופן..... תודה על העזרה.

למעלה