אני רוצה לצער

D Jugg1

New member
אני רוצה לצער

מידיעה שהגיעה אלי לא תיהיה עונה רביעית לפיג'מות!, אלונה בחו"ל זה סיבה ראשונה. וסיבה שניה תיכננו לה רק שלוש עונות זה בדוק עם מישהו יודע בוודאות שתיהיה עונה רביעית להראות הוכחות בבקשה כי בנתיים זה רק שמועות

EdEn and NiCkY

New member
המממ האמת אי אפשר לדעת

כי כמו שרובי אמר:גם אמרתי שלא יהיו עוד עונות לשמש...

אז ככה ...

א) טדי הפקות הודיעו שהם שוקלים לעשות תוכנית לאילן עודד וקובי בערוץ מסרחי (22 או 10) ובנוסף לכך אמרו שהם יצלמו עונה רביעית ב) ערוץ הילדים אמר שהם מעונינים להמשיך עם הסידרה לעונה רביעית (באימייל ששלחתי להם)

D Jugg1

New member
אז זו תיהיה ...

עונה בלי אלונה כי לה אין כוונה לחזור בשלוש שנים הקרובות או אולי יותר. היא מנסה להיתפרסם בחו"ל.

אלונה התחברה לסצינת היפ הופ

בניו יורק והיא חייה שם כבר די הרבה זמן. למזלנו נפלאות הטכנולוגיה מאפשרות לה במרחק של 11 שעות טיסה להגיע לארץ למשך חודש-חודשיים ולצלם עונה נוספת אם אני לא טועה גם בזמן העונה השלישית היא גרה בניו יורק

בשביל זה לפעמים יש פרקים

שאלונה לא מככבת בהם או שיש לה תפקיד ממש קטן\קצר (אבל אני לא בטוח בזה)

D Jugg1

New member
עם לא שמתה לב...

העונה השלישית הייתה הכי קצרה מכול העונות בגלל שהם היו צריכים לעבוד מאוד מהר כי אלונה הייתה צריכה לטוס (בעונה השלישית אלונה עדיין הייתה פה) היה כתוב בפנאי פלוס ואני אצטט מהתור של הפיג'מות אילן כתב את זה עם אני לא טועה "לרוע מזלנו היינו צריכים להתחיל לצלם כבר משש בבוקר כדי לסיים את התוכנית מהר בגלל עזיבתה של אלונה לחו"ל, אנחנו נתגעגע אליה"

B R A Y E R

New member
מנהל
עידו הראה לנו לפני כשבועיים כתבה

שאמרו שתיהייה עונה 4

D Jugg1

New member
תוכל לפרסם את הכתבה?...

יש מדור של הפיג'מות בפנאי פלוס כול שבוע אחד מהם כותב והם אמרו שלא תיהיה עונה רביעית. גם רובי דיי עסוק עכשיו בהפקת השיר שלנו (הוא הבמאי גם שם) ומי יודע עם הוא יכול לעשות את שתיי הסדרו בו זמנית?

D Jugg1

New member
לא הבנת אבל לא משנה...

בכול מקרה אני מקווה שאתה צודק בשביל כול אוהבי הפיג'מות (שכמובן מקווים גם שתיהיה עונה רביעית)

למעלה