אני רוצה לצעוק (
)

2nd me

New member
אני רוצה לצעוק (../images/Emo255.gif)

בגוף רותח, אני מנשקת את הפנים שלך, הצוואר, החזה, בנשיקות ארוכות, ומנסה לבלוע את ההנאה שלי או אולי למסור לך אותה דרך השפתיים. האצבעות חוקרות אותך מבפנים ומבחוץ ומחפשות את המקום שינתק אותך מהעולם שלנו אל העולם שלך הסודי. אני נושמת איתך נשימות כבדות, העיניים עצומות בכח, אני כולי ציפייה לרגע שלך המיוחד. בנשימה הכבדה האחרונה שלך לפני שאת מתמסרת אליי כולך, את תופסת את הפנים שלי ומצמידה את השפתיים לאוזן שלי, גונחת ולוחשת לי אני רוצה לצעוק (הייתה התחלה עם המון אש שנראתה לי טיפה מיותרת. השאלה היא אם חסר כאן משהו או לא...)

princhipeta

New member
שאלה קשה

השאלה מה את רוצה שיצא מזה? את יכולה לפתח את זה לסיפור, את יכולה להשאיר את זה ככה, אפילו ככה בלי הנקודה בסוף, תמיד חשבתי שיש משהו חזק בקטע קצר ועוצמתי (אני תמיד נסחפת הרבה מעבר למה שהייתי רוצה..) אם את בוחרת להשאיר את זה ככה, הייתי אולי משנה פה ושם מילים, כי בקטע קצר כל מילה ממש חשובה (כמו בשירה לדוגמא), אז אולי הייתי משנה את - "כולי ציפייה לרגע שלך המיוחד", שזה תיאור נכון אבל מעט בנלי, לתיאור אולי שהקורא יסיק לבד את הציפייה.. מקווה שהדעה שניה עזרה

(לדעתי)

אני חושבת שהמשפט ''אני רוצה לצעוק'' חותם יפה את הקטע, אך מצד שני החלל חסר המילים שהותרת אחריו מבקש מילים, דורש המשך. קטע שנותן לקורא תאור מדויק של הסיטואציה ועם זאת משאיר מקום לדמיון. שבוע רגוע

חסר?עם עוצמות כאלה

כל אחת יכולה להוסיף מה נלחש... אני רוצה לצעוק שאת הכי טובה בעולם בשבילי.... הכי טובה EVER אבל אני לא יכולה להישאר עד הבוקר.... רוצה אבל לא יכולה

למעלה