אני רוצה לפרסם כאן את המקרה שלי

אני רוצה לפרסם כאן את המקרה שלי

אולי חלק הספקתם לקרוא, אולי לא. אבל חשוב לי בכל זאת לפרסם. אתמול הותקפתי ע"י נהג אגד בתחנה המרכזית בלב המפרץ בגלל ש"העזתי" להעיר לו על איחור בשעת היציאה. הנהג בתגובה תקף אותי. הסיפור עצמו מסופר בבלוג שלי ברשומה מהבוקר: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=393497 וגם בכתבה מYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099401,00.html יותר חשוב לי דווקא שתקראו את הרשומה הנוכחית שהעלתי לפני מספר דקות. יש בה קריאה להפסיק את שפיכות הדמים ברחובות ולהפסיק לקחת את החוק לידיים: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=394146 אני מבקש, הפיצו את הקריאה בכל דרך שאפשר, בכל מקום שאתם רואים. עשו הכל בשביל להפסיק את מעגל האלימות. דיי להאשים את המשטרה, דיי להאשים את התקשורת, דיי להאשים את הממשלה! בראש ובראשונה, האזרח הוא האשם והאזרח צריך לדעת שלא מטפלים באלימות ע"י אלימות נוספת! זה לא עזר בעבר וזה לא יעזור בעתיד. אני מציע לכל אחד להסתובב עם תרסיס פלפל במקום עם סכין. תפסיקו את מעגל הדמים! תפנו להיגיון במקום לשנאה ולכעס! אם היה לי תרסיס פלפל אתמול העניין יכל להגמר אחרת בלי פגיעות פיזיות בשבילי. אם הייתי מחזיר לנהג העניין יכל להסתיים עוד יותר גרוע. אני בחרתי לקבל את המכות ולנצל את החוק ואת הכוח של התקשורת והאינטרנט. ואני הולך להמשיך בעבודה הזאת. תפיצו את המסר, תפיצו אותו ברבים. תודה.

atidih1

New member
כמה העולם עגול

האמת מתגלית באיזה דרך. לפני כמה זמן, הותקפתי כאן באינטרנט! ע"י איש "אגד" בצורה קשה ובוטה והמענייין ששום תגובה לא הייתה כאן וכאמור באינטרנט! כך שלצערי אין לצפות כאן לתגובה. לו ה"מפגש" שהיה לי עם אותו איש "אגד" פנים אל פנים ולא באמצעות הכתיבה, או אז ייתכן שהיא הייתה אותה מהדורה, זו הייתה אלימות מילולית שכבר נכתב על כך כאן רבות ושיש בה אותם סממנים שעליהם אנו דנים כאן מדי יום. אגב, תגובות כותבים בבלוג של המתלונן וכן ב-WINET הם התקפה חריפה ביותר על "אגד", הגם שמדובר במקרה חמור, מה שאני בכלל לא עשיתי כי יש לי גם דברים טובים לומר עליה, מהם שלחתי לאורך השנים באמצעות צל"שים לנהגים שנכנסו לתיקם האישי. יש עוד שוני, שהדברים שבעטיים הותקפתי הם סוכריות לעומת אלה שהיו במקרה הנדון. ועוד, במקרה שאני מציין, הייתה זו שגיאה בניסוח שלי שלולא כך לא הייתה (לפחות במקרה אחד) עילה לאותה התקפה עליי - לשם תיקון הדבר, כאן ההזדמנות לעשות זאת: טענתי שנהגים לא אומרים שלום וזה מאוד מגוחך ועל זה היה סיפור גדול, כוונתי הייתה שלא מחזירים שלום אבל בכל מקרה, כאמור, לא הייתה סיבה לכל האלימות המילולית. הנה סגרתי חשבון. עתידי המנחם

שילה1

New member
אלךימות מילולית באינטרנט שונה

בהרבה מתקיפה ממשית,ועל כך אין עוררין.ולא בכדי אין הגדרה של תקיפה באינטרנט בחוק העונשים. ולעניין הגמד-מקווה שהתלוננת על הנהג במשטרה,ובאגד,ומיד. אם היו עדים למקרה-מסור את פרטיהם.נהג אגד הינו עובד ציבור כהגדרת החוק,וממנו נדרשת התנהגות מסויימת. ומקווה בשבילך שהעניין יפורסם,למען יראו וייראו!

s h o o s h a

New member
מצא את ההבדלים

הבעיה הגדולה היא הניסיון שלנו להמעיט בערך התופעה ההולכת ומתפשטת במחוזותינו. אם הערת לנהג על כי איחר- תחטוף מכות. אם העזת לבקש, לאחר שהותקפת, את פרטיו, תמצא את עצמך מאויים כי 'יש לך עסק עכשיו עם כל אגד'. אם אמרת בטעות לשונית שנהגים לא אומרים שלום אלא שהתכוונת לומר שחלקם פשוט לא מגיבים- מייד הפכת להיות אויב ציבור נוסעי התחבורה הציבורית ואתה עלול למצוא עצמך במרכזה של מתקפת חורמה (תרתי משמע). אנשים, מותר להגיד דברים, גם את אלו שלא תמיד 'מתנגנים וערבים לאזני האחר'. אבל מותר לומר אותם, יתרה מכך, לא לחשוש מנקמות. אם נאמץ לעצמנו את השיטה של מדברים, אפילו מתווכחים, אבל שומרים על תרבות דיון נאותה וכל גילוי אלים הוא מאיתנו והלאה, הרי שסכסוכים רבים יוכלו להמנע. אם נפסיק להחשיב את עצמנו, כל אחד 'גבר גבר' וכל אחת 'ג'דעית שיודעת מה היא רוצה' ואת משחקי הכבוד הטפשיים נניח בצד, אולי, אולי נצליח ליצור אווירה חדשה ובה תרבות חדשה שתוביל למקומות טובים ויפים יותר. ושוב, נאיבית כמוני, שמאמינה שהכל אפשרי ותלוי בעיקר בנו. ולא, אני לא ממעיטה בערך המערכות השונות שצריכות אף הן להשתדרג, אבל בראש וראשונה, אנחנו, כאן, בפורום הזה, בפורומים אחרים, ברחוב, בחיים האמיתיים. ניתן למצוא, אם רוצים, מיליון סיבות לאלימות המתפרצת. אך בהחלט ניתן למצוא מיליון סיבות ועוד אחת לפחות למה כדאי ואיך אפשר למנוע אותה. אז ... לאן פנינו??? ערב שקט שיהיה לנו

למעלה