אני רוצה לפרמט

ofirgonen

New member
אני רוצה לפרמט

אני רוצה לפרמט את המחשב כבר צרבתי את הדברים החשובים ואני לא יודע איך לפרמט הווינדוס שלי נמצא בסי איך לפרמט דוס\או מווינדוס ואם בדוס ידוע לי שהוא לא יכול לקוא סידירום אז איך בבקשה דחוף

resh0

New member
הכן לך דיסקט אתחול.

בראשית בדוק אם דיסק מערכת ההפעלה שברשותך הוא מסוג BOOTEBLE . אח"כ התחל את המחשב שלך במצב BIOS ובדק האם בגירסה זאת יש אפשרות לבצע איתחול מתוך CDROM. אם כן אז אין בעיה. אתחל את המחשב כאשר דיסק האתחול בתוך הכונן והפעל מתוכו את התוכנה פורמט. על כונן C: כמובן. לאחר תום הפירמוט הכנס את תקליטור התקנת חלונות אל תוך הכונן וכבה המחשב. הדלק אותו במצב ביוס והגדר אתחול מתוך כונן התקליטורים. צא מהביוס תוך שמירת ההגדרות החדשות וצצחיל התקנת מערכת ההפעלה מחדש. בהצלחה.

ofirgonen

New member
שא´

אני לא רוצה להתבך עם הדברים האלה לפי המזל שלי הכל יהרס אז אני חשבתי ככה לפרמט את המחשב: לפרמט רק את די ואחר כל להעביר מהסידירום את התקיה של הווינדוס אז לפרמט את סי ולהתקין מדי את הווינדוס האם זו אפשרות טובה

resh0

New member
לא צריך לפרמט את די

ראשית הכן לך דיסקט אתחול. אח"כ העבר את מחיצת ווינדווס מתוך התקליטור, אל תוך כונן די. בצע כיבוי המחשב כאשר אתה אומר למחשב לאתחל במצב דוס. עבור לכונן די וכתוב :C פורמט . אח"כ אתחל את המחשב עם דיסקט האתחול, עבור לספריה בה העתקת את מחיצת הווינדווס מהתקליטור. עבור לספריית לוקל או אניבלד והתקן.

resh0

New member
לוח בקרה, הוספת תכנה חדשה

התקנות ווינדווס, דיסקט אתחול.

ofirgonen

New member
הדיסק הפעלה יעלה לי את ה...

הווינדוס גם אחרי שאני מוחק את סי איפה שנימצא הווינדוס בבקשה בלי טעויות כי אני לא רוצה להיתקע בלי מחשב ועוד משהו אמרת לי לעבור לכונןדי ואז ולכתוב c:format לי נראה שהיתבלבלת בכל אופן תקן אותי אם אני טועה לא צריך לעבור לסי ואז לכתוב c:format דחוף אני רוצה לפרמט את המחשב כמה שיותר מהר

zuli2

New member
למה להסתבך אם לא יודעים?

היי הבחור ענה לך לענין שלב אחרי שלב. לפי דבריך עושה רושם שאתה לא מי יודע מה בקיא במחשבים.ולכן שאלה לי אליך: למה לעשות ניסויים שיכולים לגרום נזק ? הרי בשביל זה יש טכנאים לא?

ofirgonen

New member
תודה על העצה

אני יודע כבר הרסתי את המחשב כמה פעמים אבל בכל אופן הפעם הצלחתי תודה על האזהרה

למעלה