אני רוצה לפגוש....

ליידי באג, כל פעם את מחליפה ניק?

הנקבות המשולחות האלה מקנאות בעצם הרוח של אשה שמאחלת לעצמה גבר יפה מאד וטוב מאד. הן משתוקקות לגבר בכזו היסטריה שכל אחת שיש לה איזה זכר נורמלי למראה, או אפילו כזו שמבטאת את רצונה לזכות בזכר יפה וחביב, מעוררת בהן קנאה תחרותית עזה ועלובה.

סבתי ז"ל הייתה אומרת...

לכל סיר יש את המכסה שלו ואם לא מוצאים את המכסה אז צריך לחפש מה לא בסדר בסיר. קנאת נשים היא לא יותר מאברציה שפיתחת הבאה להסתיר ולהגן על משהו הנמצא עמוק יותר.

אני רוצה לפגוש....

גבר יפה מאד, גוף ופנים, וחביב , חייכן, חברותי. כזה שהאדישות הבסיסית שלי לגוף הגברי, למעשה ההרגשה הבסיסית שהמיניות הגברית מאיימת, יתפוגגו בחברתו. ואני לא מוצאת. למעשה, נסיונות שלי לכתוב לגברים שבתמונות לפחות הפנים שלהם נראות נאות, לא קיבלו תשובה.
בד"כ הבעת הרצון הזה מצדי , באינטרנט, נתקלת בתגובות אלימות ומשתלחות של נשים. אני מקווה שפה, הפסיכולוגיות (והגולשות עמן קשרתי קשר נעים) יגיבו בהבנה, ושתגובותיהן יהיו תורמות.

האביר על הסוס הלבן

שלום לך פנתרית,

אני סבורה שכל אישה, בשלב כלשהו בחייה "מאחלת לעצמה גבר יפה מאד וטוב מאד... חביב, חייכן, חברותי". יש המפנטזות גם על עשיר, או מפורסם, בעל שררה, או אביר על סוס לבן.
יש גם כאלה שלא מרגישות ראויות לכל הטוב הזה ולכן לא מעיזות אפילו לפנטז.
יש גם כאלה שנשארות בפנטזיה ולכן נשארות לבד.
אבל הרוב הגדול, בשלב כלשהו בחייהן, מעיזות לפנטז ולרצות.
בשלב הבא, נוטשות את הפנטזיה ובוחרות במציאות. בוחרות בחיים.
מי שממשיכה לאחוז בפנטזיה, בין אם בתוך זוגיות או מחוצה לה - מתאכזבת, כואבת, כועסת.
גבר הוא בן אדם. הוא לא פנטזיה. לטוב ולרע. כך גם אישה.

ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!

פנתרית האם בדקת עם עצמך

מה יש לך להציע לגבר יפה מאוד, גופ ופנים, האם גם את יפה מאוד גוף ופנים? וגבר שיפוגג את הפחדים שלך "מהמיניות הגברית המאיימת" שקיימת רק בדימיונך וכל קשר בינה לבין המציאות הינה מקרית בהחלט. הפלא הוא שהתגובות כלפיך משתלחות ובעיקר מנשים?. הן אינך יודעת בעצמך מה את רוצה אז כיצד את רוצה שאחרים, נשים או גברים, יבינו את שאת רוצה? את מציבה בכוונה תחילה רף מאוד מאוד גבוה בידיעה ברורה מראש שלא ניתן לעבור אותו וכך את מותירה לעצמך את ההסבר "ההגיוני" שלך על למה אין ומדוע כדאי לך יותר להשאר לבד.

למעלה