אני רוצה לספר על עצמי

אני רוצה לספר על עצמי

שם:דניאל תאריך לידה:1.2 מקום מגורים:פתח תקווה שיר אהוב: helena סרט אהוב:חייהם הפרועים של נערי המקלה תוכנית טלוויזיה אהובה:ויוה לבאם זמר אהוב:ג'רארד וואי(my chemical romance) זמרת אהובה:אימי לי(Evanscense) יום אהוב בשבוע:שלישי דיסק אהוב:three cheers for sweet revenge(my chemical romance) תאריך אהוב:1/2 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?אני לא אמרתי האם אי פעם שיקרת?כן יש\\\\אין חבר:אין גובה:1.58 מידת נעלים:39 או 40 פריסינג:אם עגיל באוזן נחשב אז כן קעקועים:אין אבל אני ממש רוצה ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?מלאהה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן הרבה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:שמתערבים לי העיניינים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עם מי שאני אוהבת האדם האחרון שהתקשר אלי?:חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי! המקום האחרון שהייתי בו:בית הספר הסטיה שלי היא?:לריב עם אנשים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:על המוזיקה שלי והבגדים תכונה טובה שלי:אני לא יודעת אם יש לי תכונה רעה שלי:אני לא חושבת שיש לי אני אוהבת את מי שאני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא אבל אין לי בעיה עם אנישים כאלה ואני מצדיעה למי שמודה שיש לו האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?המוזיקה אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?בורדו ואדום באיזה בושם אתה משתמש?של אבא שלי אתה אוהב לענוד תכשיטים?אני לא אוהבת ציבעוני אבל יש לי כמה תכשיתים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?גרמתי למישהי ששנתי להיפצע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:מזמן חיבקת מישהו/י?בזמן האחרון לא אבל כן חיבקתי מישהו/י חיבק/ה אותך?כן עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?אני לא יוצאת למסיבות הרבה זמן אז לא בזמן האחרון השתכרת?במסיבת סיום שלי שכבת עם מישהו/י?קמעט בל"ג בעומר! היית במועדון?כן לבשת חצאית?לפני הרבה זמן קנית בגד?כן אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח?אתמול באיזו שעה התעוררת?7:00 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?מניאק מי שהמצי את הלימודים מה היה הדבר הראשון ששמעת?דניאל את מאחרת מה היה השיר הראשון ששמעת?מיי כימקל רומאנס אים נוט אוקי! מה אכלת?לא אכלתי שתיתי שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני אולכת לעשות כדי לא להיכשל במבחן היום איזה כיתה את:ז' הבנאדם הכי יפה שראית:ראיתי כמה את חושבת שאת יפה?לא יודעת את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית! שונא/ת:כול הפוזזטים פאקצות ערסים וכול מה שבניהם רוני סופר סטאר אוהב/ת:את חברות שלי ואת ידידים שלי ומוזיקה מתגעגע/ת אליו:ידיד שעזב את העיר חסר לך:הידיד עושה לך טוב להיות איתו:החברים שלי הכי מצחיק:חברה שלי הכי דפוק:ילדה בשכבה הכי מוזר:ילדה בשכבה הכי כיף לדבר איתו:חברה שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברים איזה צלצול יש לך?מיי קימקל רומאנס איים נוט אוקיי הקול הכי יפה ששמעת?של ג'ר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של כל הלהקה my chemical romance את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא תמיד איפה את רוצה פירסינג?בשפה התחתונה באוזניים ןבגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קעקוע ודיסקים! פורום אהוב:מיי כימקל רומאנס גריין דיי אוונסנס באיזה פורומים את כותבת:כל מה שאנ י נכנסת יש לך חברים בפורומים?לא מי האדם האחרון שדיברת איתו?עם חברה שלי מה את עושה עכשיו?עונה אל זה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?thank you for the venom(my chemical romance) מה את/ה שומע/ת?את אמא שלי צועקת לי להנמיך את המוזיקה מה הסרט האחרון שראית?שמש נצחית בראש צלול מה התוכנית האחרונה שראית?TRL ב-MTV מה הדיסק האחרון ששמעת? three cheers for sweet revenge(my chemical romance) מה החלום שלך?לגןר לבד הרגשת שאתה עומד למות?למות?? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חרא

למעלה