אני רוצה למות

יקירה../images/Emo24.gif

ההודעה הזו שלך קצת שונה מההודעות שלך בעבר אני מבינה שעוד לא הצלחת להתגבר, אבל אנחנו כאן כדי לחבק אותך ולעטוף אותך, לעזור לך לפרוק ולהתגבר.... אף אדם בעולם לא שווה שתאבדי את החיים שלך בשבילו, החיים הם מתנה אפילו שלפעמים קשה... שולחת לך מסר

Shame in you

New member
תודה....ממש תודה

אבל זה לא בנאדם אחד. זה אחד ששבר אותי סופית. מצד שני זה טוב, כי הוא הרס לי את האשליה. אני צריכה להתרגל לחיות לבד. אבל הכאב עליו..הוא אינסופי והכאב בכלל וכל הסבל הזה...

מבינה אותך לגמריי

לפעמים טוב שהאשליה הזו נגמרת, כי אז מגלים את העולם, את המציאות שאנחנו חיים בה... קבלי משו נוסף במסר

Shame in you

New member
אבל

חשבתי שאני יכולה לחיות לבד. ואולי אני באמת יכולה. אבל כל פעם שאני נזכרת בהם, זה אוכל לי את הנשמה. אני כל כך מצטערת שפגשתי אותו. הוא לא מתכוון, אבל הוא פוגע בי הכי בעולם.

כן זה כואב

זה עצוב, תקראי את מה ששלחתי לך במסר.... קשה לחיות לבד, אין ספק, אבל לפעמים זה עדיף... אני חיה לבד כבר שלוש וחצי שנים

הי חמודה../images/Emo24.gif

איך את מרגישה? אתמול הייתי קצת חולה ורוב היום שכתי במיטה אבל עכשיו אני שוב פה... כמו שכתבתי לך במסר, את תמיד מוזמנת לשוחח איתי... שתהיה שבת שלום

nofar155

New member
היי מתוקה..

אני חדשה פה, אני לא מכירה בכלל את בעייתך אבל לפי מה שהבנתי זה גבר ששבר את ליבך, אם זה ככה תאמיני לי אני מבינה אותך והבנתי שזאת התחלה של הפרידה ותאמיני לי ייקח לך קצת זמן אבל את תתגברי... אני יודעת שתמיד אמרו לך שהזמן מרפא הכל ובטח לא האמנת אבל תסמכי עלי אל תנסי להחזיר את העבר תני לזמן לעשות את שלו.... את מוזמנת להשאיר לי מסר ולדבר איתי עם בא לך.. אני אשמח לעזור ותמיד תדעי שאף גבר בחיים לא שווה את הבכי והסבל..!!

למעלה