אני רוצה למות

Radio Joh

New member
חכי...

יש סיבה לזה שאת כותבת כאן... את לא הולכת להרוג את עצמך עכשיו (אני מאוד מקווה) חכי, דברי איתי
מה יש? את באמת חושבת שאין לך ברירה? מה קורה יערונת?

את שמת לב ש...

מה שרשמת בחתימה שלך..... עכשיו לא מעניין אותי הסכין כבר ביד נמאס לא יכולה אני פשוט לא יכולה תן חיוך הכול לטובה האהבה תמיד תנצח! גם אני שומעת דנה ברגר גם אני מכורה ליהודים גם אני אוהבת אביב גפן *רשמת הכל לטובה.... רשמת שאהבה תנצח שאת אוהבת שאת מכורה שאת שומעת לדברים יפים... אז צאי מהדיכאון... זה לא יעזור לך...זה רק יחמיר את המצב... אז קחי את הסכין וקחי תפוח ותחתחי אותו לפלחים יפים ותאכלי שיהיה לך בתאבון....

יערה חכי רגע../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

בבקשה חכי... אל תחתכי...את יודעת שהסכין לא יהרוג אותך...הוא רק ישאיר אותך עם צלקת וכאב עצום... אני כל כך מכירה את הכאב שלך,את החרא,את הסיטואציה שמחזיקים את הסכין,ואטימות משתלטת עלייך... ורק הרצון לחתוך גובר ומתחזק.. חכי... הרי,רע לך עכשיו,רע לך כשאת חותכת,ויהיה לך רע גם אחרי שתחתכי... ושתינו יודעות את זה יערה.. זה רק יגביר את הכאב..אני לא מרשה לך לחתוך..תחזיקי את עצמך... זה לא שווה את זה..שום דבר לא שווה שתפגעי בעצמך.. דברי איתי מתוקה.במסרים אם בא לך.. אני איתך,אני כאן.. אוהבת, מאיה חיבוק מחזק
אם כבר \תם פטרובר , ה י ה ו ד י ם "אני כל הזמן פוחד אני לא צריך סיבות בשאר הזמן אני לומד לומד מטעויות אני שומר עמוק בפנים מתחת לעיניים וכך עוברים לי הימים והלילות בינתיים.. כמעט שנתיים .. אנ'לא כאן... את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות ומי ידע את שרואה מתחת לדמעות את השמיים השחורים בעת לילות הפחד את המכות מההורים את החושך במקלחת את לא שוכחת.. אסור לך.... אז אם כבר, אז שירד כאן שלג אם כבר אז שיפלו הכוכבים שיתגלה האלוהים לא רק כשאנו מתים כבר כשאין לזה שום ערל אם כבר אז שנמות מות מלאכים ונתגלה לאלוהים עוד בעודנו בחיים... בין כה וכה לאן שלא תלך ומה שלא תגיד בין כה וכה הכל עוד יסתבך ויקבל תפנית בין כה וכה הכל עוד נעלם כמו רוח על פני מים בין כה וכה ידענו נשלם אז נשלם פי שניים אני שם זין.. אנלא כאן...לא כאן.."

יש לי משו אחד להגיד לאומה

בעצם שתיים=\ אחד..אני חיה=\\\ ניסיתי לחתוך לא עזר...וגם לתלות את עצמי אבל אמא בידיוק באה אז "ארזתי תציוד.." ודבר שני... אורית שחפ מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשהכל נמאס

והמחשבה הראשונה שעולה בראש היא, לפצוע, להכאיב, להרוס, להכאיב שוב... יודעים מכאן כמה קשה, כמה עמוס וכואב לך על הנשמה. ומכאן, יערה יקרה, רוצים להציע לך את המקום הזה כמקום שתפני אליו את כל הכאב... כי אולי להוציא את הדברים למקום אחר, אולי זו אפשרות שיכולה להקל מעט על הכאב הזה, אפילו למספר רגעים, עד שהרצון החזק הזה לחתוך, לפצוע, להכאיב - ירגע לו מעט. אנחנו כאן איתך יקרה, איתך ברגעים הקשים האלו

....

אני מזה רוצה לעזור לך אבל לא יודעת איך אם את רוצה אני כאן בשביל להקשיב לך ולשמוע למה????? למה לחתוך למה למות למה ומה יצא לך מזה אז נגיד שתצליחי למות חברה שלי אמרה שלי שמי שמנסה להתאבד ומצליח מגיע למקום שנקרא כף הקלע וזה פי 100000000000000000000000000 גרוע ממה שאתה עוברת עכשיו תספרי מה מפריע לך ואני יקשיב בלי נדר וינסה לעזור מקוה שאני יצליח
אוהבים אותך

יערה

את כאן איתנו,,, משתפת בקשיים, מספרת כמה קשה לך ויודעת שאנחנו כאן למענך, על מנת לעזור, להקשיב למה שמציף אותך, מעיק עליך. ספרי אל תחששי, אני בטוחה שיקל עליך, יעיק פחות.

כל הכבוד יערה!!!

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
אני לומדת למתכונת שיש לי מחר במתטיקה ואני לא מבינה כלום, בא לי לבכות
ואין לי את מי לשאול הכיתה שלי יצאה לסיור

גם לי לא...

רק שבתאוריה אם הן היו פה הייתי יכולה לנסות לנג'ס להן שיראו לי מה התשובה הסופית (בלי להסביר) עכשיו גם את זה אני לא יכולה. בקישתי עזרה בפורום מתמטיקה ולא ענו לי. מה שלוךמ מתוקה? אני יודעת שאת לא הכי חזקה בזמן האחרון, אבל אם תרגישי מספיק חזקה אני אשמח שתקראי את השרשור פה למטה שלי (כותרת: המכתב...הסוף...טריגר) ותגיבי... אולי תמצאי שם דברים שתזהי איתם ואולי תצליחי לעזור לי טיפה
אני אוהבת אותך יערה
תשמרי על עצמך

למעלה