יערה חכי רגע../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif
בבקשה חכי... אל תחתכי...את יודעת שהסכין לא יהרוג אותך...הוא רק ישאיר אותך עם צלקת וכאב עצום... אני כל כך מכירה את הכאב שלך,את החרא,את הסיטואציה שמחזיקים את הסכין,ואטימות משתלטת עלייך... ורק הרצון לחתוך גובר ומתחזק.. חכי... הרי,רע לך עכשיו,רע לך כשאת חותכת,ויהיה לך רע גם אחרי שתחתכי... ושתינו יודעות את זה יערה.. זה רק יגביר את הכאב..אני לא מרשה לך לחתוך..תחזיקי את עצמך... זה לא שווה את זה..שום דבר לא שווה שתפגעי בעצמך.. דברי איתי מתוקה.במסרים אם בא לך.. אני איתך,אני כאן.. אוהבת, מאיה חיבוק מחזק
אם כבר \תם פטרובר , ה י ה ו ד י ם "אני כל הזמן פוחד אני לא צריך סיבות בשאר הזמן אני לומד לומד מטעויות אני שומר עמוק בפנים מתחת לעיניים וכך עוברים לי הימים והלילות בינתיים.. כמעט שנתיים ..
אנ'לא כאן... את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות ומי ידע את שרואה מתחת לדמעות את השמיים השחורים בעת לילות הפחד את המכות מההורים את החושך במקלחת את לא שוכחת..
אסור לך.... אז אם כבר, אז שירד כאן שלג אם כבר אז שיפלו הכוכבים
שיתגלה האלוהים לא רק כשאנו מתים כבר כשאין לזה שום ערל אם כבר אז שנמות מות מלאכים ונתגלה לאלוהים עוד בעודנו בחיים... בין כה וכה לאן שלא תלך ומה שלא תגיד בין כה וכה הכל עוד יסתבך ויקבל תפנית בין כה וכה הכל עוד נעלם כמו רוח על פני מים בין כה וכה ידענו נשלם אז נשלם פי שניים
אני שם זין.. אנלא כאן...לא כאן.."