אני רוצה למות

אני רוצה למות

מה עושים שאין כסף לקנות תרופות אז מה נישאר כבר עדיף להיתאבד ולגמור עם הכל והפעם באמת לסיים אם זה וזהו באמת

הי רפי, אני שמחה לראות אותך איתנו!

מה עושים כשאין כסף לתרופות? מבקשים סיוע ממחלקת הרווחה שבעירך. פונים לעמותות שעוזרות לחולים נזקקים. אני שמעתי על עמותה שנקראת אם אינני טועה "חברים לרפואה", שכל יעודם הוא לקחת תרופות מאנשים שקנו אותן וכבר לא משתמשים בהן, ולתת אותן למי שזקוק להן. במקרים רבים הם ממש עוזרים להציל חיים. אפשר לפנות לעוד עמותות שעוסקות בסיוע לנזקקים ולאנשים חולים. זו בטח אינה סיבה להתאבד. אולי תנסה לפנות לרב פירר. אמנם הוא עוסק בניתוב מידע רפואי, אבל אולי הוא יוכל להפנות אותך לעמותה שתעזור לך לרכוש את התרופות... מה עם בני משפחה? יש לך אולי קרובים שתוכל לגייס מהם כסף? כשיש מחסור בכסף זו באמת בעיה קשה, ביחוד למי שזקוק לכסף לתרופות יקרות. אבל זו אינה סיבה לוותר על החיים! תמשיך לעדכן אותנו... תרגיש טוב

גרא.

New member
רפי המתוק,בנוסף להנחיות ההולמות שקבלת מאלומת

האור,כנראה הגיע הזמן שתפנה גם לתקשורת.בכל יום למעט יום חמישי,אתה יכול להכנס לתוכנית "זהבי עצבני" ברדיו FM103 לספר בכמה מילים על המצוקה שלך,אינך חייב כמובן להזדהות,רק במערכת הרדיו.אפשר לסמוך על זהבי שיידע כיצד לגרום לכך שתקבל את העזרה לה אתה נזקק.כפי ששוחחנו רבות,התאבדות אינה פתרון למאומה,אלא סיום החיים,גם אם הם מאד ממרריים את חייך.אפשר וצריך להאמין שהמצב ישתנה ,ותנאי חייך יוטבו.נסה לפנות לזהבי.

../images/Emo45.gif זהבי זה מעולה

ואולי גם יוסי סיאס, בלילה... לשניהם יש רגישות לנכים ולפגועים...

למעלה