אני רוצה למות

Smileey Girl

New member
אני רוצה למות

וזה יקרה אני מבטיחה שזה יקרה אני אעלם ואף אחד לא ידע מזה. נמאס לי מהכל. סיוון הבת-בבקשה אל תתקשרי אלי,זה רק יחמיר את המצב. מאחלת לי למות ביי..

udi1982

New member
סמיילי מתוקה../images/Emo39.gif

וואי אני הכי מכיר את ההרגשה הזאת ואני הרבה פעמים נופל בה אבל כשאני עובר גל כזה אני חושב לעצמי קיבינמט אני גם ככה במחלה הזאת וחלק מיזה זה לתת לי להרגיש ככה ומעודד את עצמי אבל אחרי כמה ימים אני שוב נופל... בכל מקרה אם תרצי לדבר אני כאן...ויש לי שיר קטן בשבילך...
יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש. וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא, אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא, כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. וזה יבוא, אתה הרי יודע לא הכל יטלטל אותנו לא הכל יכה ומה שייפתח לנו מחכה

small2talk

New member
../images/Emo201.gif

בד"כ אני שקטה כאן, רק קוראת, אבל לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך. שולחת לך מלא חיבוקים חזקים לעכשיו, אם את עוד ערה.

אמא11

New member
סמיילי יקרה ואהובה../images/Emo201.gif

תמיד את מחזקת אותנו ומביאה משב של אופטימיות. עכשיו אנחנו רוצים לחזק אותך. תאפשרי לנו? תשתפי? אני מקוה שכאשר תקומי בבוקר תראי קצת אור בקצה המנהרה. אוהבים אותך מאד חיבוק ענק תמי

שלווה17

New member
תתעודדי

גם אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי אומרת - בא לי למות אבל מהר מאוד אני חוזרת למציאות וחוזרת לתפקד זה קשה כל המחשבות והשיגעון מותר לך להיות במצב של חוסר אונים , ולהרגיש לא טוב אבל את עוד תקומי ותפרחי ותשמחי ותצחקי על המחשבות בואי נצחק על המחשבות וניקח פטיש ונדפוק חזק עד שהם יעלמו

אמא11

New member
מורן יקרה מאד../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני דואגת לך. האם יש משהו בו נוכל לעזור? האם בא לך לשתף? שיהיה לך יום לא סתם קצת טוב אלא טוב-טוב! תמי

הודיה 6 1

New member
גם אני אשמח למות..

אבל אני פוחדת מהמוות.. (באמת! מה הפלא שאני לא מוצאת ש``ל? אני בטח כמו חולת רוח..)

אמא11

New member
הודיה יקרה../images/Emo24.gif

המחשבות והבדיקות מאד מתסכלים ומייאשים . תחשבי על הדברים הטובים שיש לך: יש לך בראש וראשונה את עצמך שכמובן זה גם הOCD אבל בהודיה יש גם הרבה דברים נפלאים, הרבה אהבה, סקרנות והכי חשוב - יכולת לחימה. יש לך גם אבא אוהב ואחות שעוזרת שזה המון. הודיה, מה קורה עם הפסיכולוגית שלך? האם בררת מתי היא חוזרת מחופשת הלידה? עכשיו בוקר וכל היום פתוח לפניך. אני מקוה שזה יהיה יום נחמד. תמי

הודיה 6 1

New member
אין לי כבר כוח..

אין לי כוח לבדוק מה קורה איתה, אין לי כוח לברר מה קורה עם הפסיכיאטר, ואין לי כוח, אני קצת שולטת בבדיקות, ככה שאני מקווה שלפחות אני אעשה רושם טוב היום איפה שאני רוצה לעשות שירות..

אמא11

New member
תחייכי, זה תמיד טוב

גם במקום בו את רוצה לעשות שירות תמי

Smileey Girl

New member
חברים יקרים ../images/Emo23.gif

תודה על האכפתיות ועל התמיכה.. אני מרגישה יותר טוב,לא מבינה למה אני צריכה לעבור את כל מה שאני עוברת אבל ממשיכה הלאה... מקווה לכוחות מחודשים. משהו שכתבתי : כל תזוזה משם מקפיאה אותי משתקת שוקעת בכאב ומתנתקת רוצה למות וגם לחיות רוצה להיות ולא להיות להעלם לברוח פוחדת חסרת כוח אולי דוקא כשאברח זה יקרה אולי הקפאון יצדיק את הפחד אולי זה ישתנה ולא נהיה ביחד רוצה לברוח ופוחדת נשארת במקום ורועדת משותקת שקועה בכאב מתרחקת שונאת ואוהבת רוצה להעלם ובכל זאת נשארת פוחדת לברוח ולא להיות לא רוצה לתת לזה לקרות כואבת כל כך מיוסרת רוצה להאמין שכל זה סרט. מילים קשות חדרו בי עמוק תקעו בי יתד,השאירו חותמות כל מילה מורידה מהערך הטוב נמאס לנסות, לרצות לאהוב מילה אחת מערערת אהבה חודרת עמוק ומכאיבה רוצה להעלם בלי להשאיר סימן רוצה לברוח להתרחק מכאן. שוב פעם,תודה על האכפתיות,אני מעריכה את זה וזוכרת כל ניק וניק שהגיב להודעה שלי!

אמא11

New member
גם אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב../images/Emo9.gif

ואוהבת את מה שכתבת. חבל שכתיבה כזו יוצאת מסבל ואני מקוה שתחווי אושר גדול שגם הוא יהיה "מוזה". בוקר אור תמי

למעלה