אני רוצה למות

אני רוצה למות

יש לי מצב רוח רע ונאבד לי שתי שנקל ועוד עשר שקל. גם חברה שלי כבר לא אוהבת אותי ובקושי התחיל החודש כבר נגמרה המשכורת. אה, גם הבוקר נשבר לי המסרק! ולמשחק של ביתר נגמרו הכרטיסים! גם לא אכלתי היום עדיין.. וואי.. איך שכחתי. בכביסה האחרונה, כל הגרביים והגופיות והתחתונים הלבנים נהיו בצבע תכלת! וחוצמיזה זה כזה סטייל בפורום. אני מארגן התאבדות קבוצתית. מי מצטרף?

חח תאמת שאתה צודק

בל``נד בשבת אתפלל חזק שאלוקים יקח אותך במיתת נשיקה. ואז החברה תאכל ת`לב... חח

א פאר

New member
מי בעד לחיות ומי בעד למות..ומי נגד?

כשאני רואה פה ושם בחורים זועקים בדמע במר נפשם על חוסר הרצון לחיות, ליבי נשבר לרסיסים ועיניי דומעות.. אין דבר ששובר אותי יותר מזה..! אין סיכוי שכל התשובות האמיתיות יתקבלו פה בפורום. זה נושא מאד עדין ומורכב. אבל אולי בכל זאת אנסה לתת כמה נקודות למחשבה. א. אדם שמעריך את עצמו בכישורים הייחודיים לו ובמידות התרומיות שיש רק לו ובמעשים שהוא עושה למען עצמו והסובבים אותו, לא תהיה לו אף פעם מחשבה על התאבדות! ב. חשוב לזכור שלא באנו לעולם הזה - שמלא בכ``כ הרבה סתירות ושחיתויות - מרצונינו. אסור לשכוח שהחיים זה מלחמה מחוייבת מכורח המציאות ללא בחירה מוקדמת. ובמלחמה אתה חייב לנצח! ובשביל לנצח אתה חייב ללמוד תכסיסי לחימה. א. אמונה ותפילה מעומק לב לבורא העולם שייתן לנו את הכוחות והתבונה להתמודד. ב. לחפש תמיד את הטוב שבאחר. ג. אסור לשכוח שהבורא אוהב אותנו כל אחד ואחד באופן אישי אהבת נפש, אהבה שאינה תלויה בדבר! גם את הכופר הכי גדול הקב``ה אוהב כבן! חשוב לדעת שלכל התמודדות בכל גיל צריך למצוא את הדרכים הספציפיות להתמודדות. זה ממש לא קל, אבל עם הרבה רצון טוב זה אפשרי! כי אין מצב בעולם שבורא עולם יכניס אותנו למלחמה בלי שייתן לנו את האפשרויות לנצח! ואנחנו ננצח!

למעלה