אני רוצה ללמוד

hobitit26

New member
אני רוצה ללמוד

לאחרונה נחשפתי לתחום המסקרן הזה -ובימים האחרונים לפורום הזה. אני סטודנטית לרפואה סינית ומעונינת ללמוד ביו אנרגיה על מנת להעשיר את עצמי בכלי נוסף לאיבחון וטיפול. היכן ניתן ללמוד את זה?כמה זה עולה? האם מישהו מכיר את נגה גזית? הקורס שלה נשמע מאד יסודי.. האם על מנת לעסוק בזה יש הכרח ביכולות מיוחדות? -לצערי אף פעם לא הצלחתי לכופף כפיות או לדבר עם ישויות כלשהן. האם זה יכול להתאים גם לי?

שלום וברוכה הבאה

קצת לסדר את הראש- בדיוק כפי שרפואה סינית איננה מתעסקת בכיפוף כפיות כך גם הביואנרגיה. אותה ביואנרגיה היא מה שאת קוראת בלימודייך צ'י. הביואנרגיה מתעסקת באיבחון וריפוי פרפר כאשר היא עושה שימוש באנרגית המטופל ולא של המטפל, יעיל מאוד . אין צורך בידע קודם אף מפתיע ביותר שבכל פעם שאני מעביר קורסים שכאלו מרכיב האוכלוסיה העיקרי איננו מהתחום הטיפולי, מורים, פקידים, אנשי מכירות... יש מספר אנשים שהתמחו ופתחו את השיטה ויצרו קורסים וסדנאות, המחירים ונמועדים משתנים מאחד לשני. נוגה גזית בהחלט עשתה סדר בעינין ובעיקר דלתה את החומר בצורה יפה מספריו המבולבלים משהו של רפי רוזן. אין לי מושג לגבי המחירים שלה ומהלך השיעורים. שאלת אם מתאים- כן, מתאים לך כפי שמתאים לכולם.

milavner

New member
קורס

שלום לך, נוגה גזית היא מצוינת ויסודית. בברכה אבנר מילשטיין מטפל

למעלה