אני רוצה לישון!

BlueStorm

New member
אני רוצה לישון!

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! טוב, לאמשנה.... מכיוון שאני רוצה שהפורום יחזור להיות כמו שהיה פעם (אתם יודעים, שגוגל פרסמה כל יום תמונות מהפרק היומי, שחברי הפורום פרסמו פיקים, שגוגל הציפה את העמוד במיליון תמונות של טראנקס
, שהמנהלים נכנסו לכאן כל יום, שלא היו מציפנים, שהיו טופיקים מעניינים,
) אז החלטתי לפתוח טופיק, לגיבוש הפורום! כל אחד רושם בהודעתו, מה הוא אוהב בפורום ומה הוא אוהב בסדרות.... נ.ב ^____^;;; יוגי או - RULZ!!!

נאחסית

New member
טוב אני...

הכי אוהבת בפורום את כולם!!
(חוץ מבולמה ומיקי מאוס וכל מי שמוזכר בחתימה שלי) ומה אני אוהבת בסדרה? אמממ... שיש להם חיים גם חוץ ממלחמות למשל- גוקו מתחתן עם צ'יצ'י ויש להם ילד (ועוד ילד) לא יודעת אהבתי שהם מתחתנים, גדלים, מתאהבים, ואהבתי שיש שם דמויות חמוצות שמפתחות את העלילה (כמו וג'יטה המהמם שלי ופיקולו אבל פיקולו לא ממש). בקיצור האהבתי הכל!

נאחסית

New member
טוב אני...

הכי אוהבת בפורום את כולם!!
(חוץ מבולמה ומיקי מאוס וכל מי שמוזכר בחתימה שלי) ומה אני אוהבת בסדרה? אמממ... שיש להם חיים גם חוץ ממלחמות למשל- גוקו מתחתן עם צ'יצ'י ויש להם ילד (ועוד ילד) לא יודעת אהבתי שהם מתחתנים, גדלים, מתאהבים, ואהבתי שיש שם דמויות חמוצות שמפתחות את העלילה (כמו וג'יטה המהמם שלי ופיקולו אבל פיקולו לא ממש). בקיצור האהבתי הכל!

נאחסית

New member
../images/Emo7.gifוואההההההה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתה אפילו לא אוהב אותנו?! אפילו לא קצת?? זה מעליב!!!

Shinobi

New member
באמת איפה קזבובו? וחוץ מזה גם רוי

לא כותב הרבה הודעות לאחרונה יאללה להתעורר

roychu

New member
אף אחד לא נטש אתכם, שלומי באמת נעלם

גם לי... בכל אופן, יש לי תקופה עמוסה, ואני ממש שוקל למנות מישהו לנהל איזה חודש ככה... נראה בערב

נאחסית

New member
>_<

יופי, בערב... איזה ערב? שבעוד שנתיים?!
טוף אני לא אמשיך לקטר, מה אני רוצה ממך?! תחזור בערב ותבקר אותנו! ותראה מה שלומינו!

נאחסית

New member
../images/Emo9.gif

יו, איזה צירוף מקרים! בדיוק אתה מחפש מנהל לחודש, ותראה איזה קטע- אני ו- AciDBreeZe מתנדבים לעזור לך. ראית? אני ילדה כל כך נחמדה
אם אתה צריך עזרה, אני כאן. (ואם כבר אז גם AciDBreeZe ראית איזה לב זהב יש לי אני)

למעלה