אני רוצה להתפטר!!!!!!!!

AdiGoldman

New member
אני רוצה להתפטר!!!!!!!!

אוקיי זהו!!!! הספיק לי! אני עובדת במקדונלדס כבר שנה ושלושה חודשים וכל כך הייתי מתפטרת עכשיו אם לא הייתי חייבת לשמור כל אגורה שיש לי כי אני עוזבת את הבית באוקטובר אבל בואנה זה כבר ממש יותר מדי... אוקיי מקדונלדס כאמור זה לא כשר אבל יש סניפים כמו באוניסריטה או בבית חולים או נתב"ג שזה חייב להיות כשר כי אלו גופים ממשלתיים. עבדתי שנה במקדונלדס רחוק שהייתי צריכה לקחת שני אוטובוסים כדי להגיע אליו. רציתי לעבור לסניף של האוניברסיטה והבוס המגעיל שלי לא הסכים. בקיצר ממש הייתי נואשת כי לא היה הרבה עבודה בסניף והיה מגעיל שם. אחרי וויכוחים והפעלת אנשים במשרה יותר גבוהה ממנהל הסניף הוא אמר שהוא יעביר אותי לאן שאני רוצה אחרי פסח. פסח עבר והחלטתי לעבור לקניון שגם קרוב אליי. מסתבר שהאוניברסיטה עדיין לא נפתחה (למרות שהוא התנגד להעביר אותי בלי קשר) אז השלמתי אם להיות שם למרות שקצת לא רציתי. הייתי שם שבועיים והעבירו אותי לאוניברסיטה שנפתחה. עיצבן אותי מכיוון שלקניון הייתי יכולה ללכת ברגל ולחסוך את הכסף של האוטובוסים וכי כבר התרגלתי. אבל ברגע שראיתי שהאוניברסיטה בתהליכים לקבלת תעודת כשרות, הבנתי שמקומי שם. חחח. אני פשוט בתהליכים קלים של חזרה בתשובה כך שזה הרבה יותר חשוב לי מאיך שזה היה כשהתחלתי לעבוד במקדונלדס. בכל מקרה עכשיו קיץ ושקט באוניברסיטה ואני חושבת שהסניף פתוח אבל אין הרבה עובדיםץ המנהלת מתקשרת ואומרת לי שבשבוע הבא אין לי בכלל משמרות. אבל היא מעבירה אותי עד אוקטובר (!!!!!) לקניון שוב לעבוד שם כי שם תהיה מלא עבודה. היא התחילה לדבר איתי על זה שיהיה לי יותר עבודה וכו והאוכל יותר טוב (יאי צ'יזבורגר) ואמרתי לה שאני לא הולכת לאכול את זה כי זה לא כשר אז היא התחילה לזלזל איך אכלתי את זה אז כשעבדתי ועכשיו כבר לא.. בקיצר אני פשוט לא מבינה למה זה שווה בכלל.. החיים בזבל והעבודה מגעילה...

yuli c

New member
לפי דעתי...

מקום העבודה שלך פשוט עושה לעצמו חיים קלים מה שנקרא. משהו בסגנון של התחלת לעבוד כאן אז תישאר כאן. ובכלל אני מניחה שבקניון יש להם כבר עובדים אז הם פשוט שמים אותך איפה שאין במקום קצת להגדיל ראש ולשים אותך בעבודה שקרובה למקום מגורייך וככה תוכלי לתת יותר משמרות. לדעתי פשוט תתעקשי על לעבוד בקניון, אמנם עבודה יותר קשה כי בדר"כ ובעיקר בערבים יש בקניון הרבה אנשים אבל אני למדתי שאם מתעקשים אז בדר"כ משיגים.

AdiGoldman

New member
...

אז זהו שאני לא רוצה לעבור לקניון לחופש, אני רוצה להישאר באוניברסיטה למרות שיש פחות שעות ופחות עבודה. הכשרות יותר חשובה לי. אני מאד רוצה להאמין שאם אני יעדיף את זה, זה ישתלם לי בסוף וזה גם מאד רע לי ככה לראות את זה עכשיו. ככל שהזמן עובר, הכשרות יותר ויותר חשובה לי. אני פשוט רוצה להתפטר ולמצוא עבודה שלא כשורה באוכל חחח שלא יהיו לי בעיות חחח

ailag

New member
אני לא חושבת שזה חוקי

שעובדת מתלוננת על אוכל לא כשר כשהיא שומרת כשרות, ומעסיקה מלגלגת עליה.

JaneLame

New member
אבל אסור לה להתפטר עכשיו! בשום אופן

אל תתפטרי. הם כנראה מנסים להעביר אותך לסניף לא-כשר כדי שתתפטרי מיוזמתך והם לא יצטרכו לשלם פיצויים. לכל מי שעבד שנה בחברה מסויימת ופוטר, מגיעים פיצויים בסכום של בערך משכורת חודשית אחת על כל שנה. אל תתפטרי כי זה שווה לך כמה אלפי שקלים. שהם יפטרו ושהם ישלמו.

yuli c

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד מסכימה איתך ומניסיון זה כדאי. גם אני עבדתי כמעט שנתיים במשרד והיו לי מחלוקות כל הזמן עם ה"ממונה על העובדים" שהיה גם מנהל המכירות, הוא עשה לי כל מיני תרגילים בכדי שאני אתפטר אבל אני החלטתי להשאר ואם הם רוצים שיפטרו אותי. ובסוף הם פחטרו אותי ושילמו לי שתי משכורות ככה שאני מאוד מסכימה עם מה שנאמר כאן.

קיפילה

New member
מעובדת לשעבר לעובדת נוכחית

עבדתי המקדונלדס יותר משנה וחצי דבר ראשון כמו שאמר כבר אל תתפטרי- מעל שנה אם מפטרים אותך מגיע פיצויים עוד כמה דברים: אני יודעת שהיו חסרים אנשים בסניפים אחרים היו שואלים אותי אם אני יכולה ללכת לעבוד שם ולפעמים זה גיוון כי כמה כבר אפשר לעבוד באותו מקום. אל תנסי לחשוב כמה רע לך כי רק תרגישי רע יותר וגם אם את רוצה לעזוב תתחילי לחפש עבודה אחרת לפני ושיהיה לך בהצלחה

yubash

New member
תקשיבי לי טוב...

1. חייבים להחזיר לך הוצאות נסיעות - אחרת זה עבירה על החוק. 2. שאף אחד לא יקנה אותך בצ'יזבורגר!!! 3.יש משהו שאת לא יודעת: התפטרות בנסיבות מיוחדות המזכה בפיצויי פיטורים. במקרה שלך זה נקרא התפטרות עקב הרעה מוחשית בתנאי ההעסקה. במידה ועובד מתפטר עקב הרעה מוחשית בתנאי העבודה, או מחמת נסיבות אחרות שביחסי עבודה לגבי אותו העובד שבהן אין לדרוש ממנו כי ימשיך בעבודתו, רואים את ההתפטרות כפיטורים. הפחתת שכר חד-צדדית ניכרת, שינוי שעות ההעסקה, אי תשלום שכר בזמן, וכד´ יכולים להיחשב כהרעה מוחשית בתנאי ההעסקה. במידה וישנה הרעה בתנאים, העובד זכאי להתפטר והתפטרותו תיחשב כפיטורים. יחד עם זאת, עליו להוכיח שההתפטרות הייתה כתוצאה מההרעה, וכן עליו לתת למעביד התראה טרם ההתפטרות כי בכוונתו להתפטר עקב הרעת התנאים במידה ולא ישוב המצב לקדמותו, ולתת למעביד הזדמנות להשיב את המצב לקדמותו. מקווה שעזרתי. (את יכולה תמיד להגיד להם שבאמריקה מזמן היו תובעים אותם על ניצול עובדים...)

גלתו

New member
רק רציתי להביע את שמחתי

על כך שיש עוד מישהו שעובד בתאגיד הנורא הזה.
שאני לא היחידה כמובן... הרגע חזרתי מסגירה ואני שונאת את זה. שבוע אחרון, הגיע הזמן

AdiGoldman

New member
וואלה??

מאיפה את? ביי דה ווי, למזלי אני לא יכולה לעשות סגירות כי אני עדיין לא בת 18. אבל גם בלי לעבוד עד שעות מאוחרות, לעבוד שם זה זוועה ואפילו אין משכורת שמפצה על העבודה הנוראית.

למעלה