אני רוצה להתגרש

yalia33

New member
אני רוצה להתגרש

אחרי ריב קשה , היו לנו הרבה כאלה בעבר, אני רוצה להתחיל בהליכי גרושים. מה עושים קודם? למי פונים ומה מצפה לי? אני מאוד "טעונה" ולא יכולה לתפקד..... תודה

רוצה להתגרש

אכן מסתבר ש"היגיעו מים עד נפש". אבל בכל זאת גירושים צריך להיות הצעד האחרון. אולי לפני כן תנסי דברים לבד. למשל אולי תגשי לפסיכולוגית לשיחות ולייעוץ כדי להקל על מצוקתך שהיא אמיתית בתכלית. אולי אם את עצמך בצעד חד צדדי תשני גישה, ותגשי לדברים בצורה שונה, תסבלי פחות. הבעיה בגרושים היא שיודעים איך מתחילים אבל אף פעם לא יודעים איך זה יגמר. ותמיד צריך לקחת בחשבון את הילדים. שהם בסופו של דבר הנפגעים העיקריים כי עולמם מתמוטט. אז אינני שוללת גרושים, אבל כדאי שלמענך את - תנסי דברים לפני הגרושים.

גם אני רציתי להתגרש...

שנים חושבת על צעד זה, אך בשנה וחצי האחרונים התחלתי לדוש בזה יותר, היו מריבות, וויכוחים, מצב כלכלי קשה ואפילו בגידה היתה. התחלתי בהליכים אבל רגע לפני... החלטתי אולי לנסות עוד משהו עוד משהו אחרון שאולי יצליח לעזור לנו לשקם את הנשואין שלנו לכן yalia33, להתגרש תמיד את יכולה, השאלה היא, אם את מעוניינת לשקם את מה שיש לך? ואם תשובתך שם בפנים היא כן... תתחילי לחשוב איך?

E T

New member
למה ?

היי רציתי לדעת למה את רוצה להתגרש ? וכמה ילדים יש לך ?

ערב טוב ורגוע

אהלן לפני שתגשי למהלך הסופי שממנו אין דרך חזרה הייתי מציע לך לבדוק טוב טוב אם המהלך שאת מעוננית הוא הפיתרון הטוב ביותר עבורך הייתי מציע לנסות להרגע יום יומים ואז לשבת על זה אם תרצי לפרט יותר אולי באמת שאולי נוכל לעזור אז שוב ערב טוב

yalia33

New member
המשך....

אז תודה לכולכם אתם באמת עוזרים לי.. האמת שאני אוהבת אותו.. אבל הוא הרבה זמן לא עובד... הוא עצבני כל הזמן...לא עוזר בבית, אולי מעט, יש לנו 3 בנים, גם בהם אני מטפלת לבדי, הכל נופל עליי ואני ממש מרגישה כאילו יש לי 2 טון בטון על הכתפיים. וזה עניין של שנים שיש עליות וירידות ביחסים ביניינו.. נמאס לי להקריב את חיי למען המסגרת הלו כל כך מוצלחת הזו... אני נחנקת.....

לארה1

New member
Yalia היי

בדקת במסגרות הלימוד אם הילדים יכולים להישאר במועדונית? אולי גם מגיע להם סטודנט "פרח"? גם זה יכול מאוד להקל על הנטל אליו נקלעתם את ובעלך. אני מבינה את כל מה שאת כותבת על עליות וירידות בזוגיות , את זה חווים בכל זוגיות (לא שזו נחמה גדולה עבורך) בכל מקרה אם את נחושה בדעתך לסיים את הקשר למרות האהבה שלך לבעלך כי את גם כך לבד - לפחות זו התמונה שמצטיירת כאן ממה שאת כותבת. כדאי לך להגיע ללשכת הרווחה בעיר מגורייך ולבקש טופס למימון של הסיוע המשפטי. לא כדאי שבעלך יראה את המכתבים מהם או שידע שאת נוסעת אליהם כדי להיפגש עם העו"ד שלהם.(התשלום לא עולה על 30 ש"ח היחסמאוד מכובד והטיפול מאוד רציני וטוב מהרגע שאת בקשר איתם ועם הרווחה - את לא לבד!) אולי גם כדאי לך לבדוק בפורום של חוק ומשפט או גירושים. אני לא מכירה כאן את הפורומים אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך . מה שלא יהיה אני מאחלת לך מעומק ליבי רק טוב ושתהיי חזקה , אני מתארת לעצמי שיש דברים נוספים שלא רצית לכתוב ומכבדת את רצונך. רק טוב.

טעמם של הגרושין

על פי מה שאני מבין- הדבר היחידי שתפיקי מן הגירושין שאת מבקשת, זה שבנישואין הבאים לא תמהרי להתגרש כבר בריב הראשון וגם לא בעשירי. מריבות כמו גם חיבוקים ואהבה הם חלק אינטגרלי מכל מערכת זוגית, לא המריבות לכשעצמן גורמות לנתק בין בני הזוג, כפי שלא תמיד האהבה לכשעצמה מקרבת בין השניים, ולפי שאת כותבת כאן- אין תחושה שישנן חילוקי דיעות מהותיים אשר הופכים את הגירושין לפיתרון אידיאלי. יש משהו מהותי? שתפי אותנו, כי לפי מה שכתבת זו תהיה אימפולסיביות גרידה. בהצלחה

למעלה