אני רוצה להעיר משהו... על מאסטר שף....

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
אני רוצה להעיר משהו... על מאסטר שף....

כידוע אני עכשיו בארה"ב ואני רואה פה בלייב את מאסטר שף האמריקאית (שתגיע מחר לשלב 4 האחרונים).. והיא פשוט רמה אחת מעל מה שיצא לי לראות בארץ... מדהים איך בשעה של תוכנית מצליחים לדחוס כ"כ הרבה מידע , ועוד מידע מאוד אפקטיבי... והעיקר שזה מגיע אחרי שעה של מטבחי הגיהנום העונה החדשה שפשוט כ"כ מצחיקה! :) אבל הדבר הכי הכי ? שזה משודר כל יום :)

מתה על מטבחי הגיהנום..

אחת התוכניות הכי מעולות שיש...במיוחד עם השף המעולה גורדון רמזי..:)

n o g a m o o n

New member
גם אני

נהנית ממסטר שף האמריקאי. למרות שנראה לי שהתוכנית משודרת בימי שני ושלישי בלבד. אני מחכה לפרקים של השבוע.
תוכנית מעולה. מטבחי הגהינום זה שהוא בא לעזור למסעדות בצרה? ראיתי את הפרק הראשון ונגנבתי מדליק לאללה. יש לי כמה דברים אחרים לראות קודם אבל זה בהחלט ברשימה שלי. תודה

lb22

New member
אז יש לך למה לחכות :)

אחלה של פרקים ואני מחכה בקוצר רוח ל3 הפרקים האחרונים... יכול להיות שזה רק בימי שני ושלישי נראה מה יהיה היום לראות בערב. מטבחי הגינהום זה שלוקחים קבוצה של בנות וקבוצה של בנים (כחולים ואדומות) ומשחקים עד שמי שנשאר אחרון זוכה במסעדה. רמזי מנהל הכל ביד רמה והרבה הרבה קללות. מה שאת אמרת זה סדרה אחרת של רמזי גם לא רעה בכלל

n o g a m o o n

New member
בינתיים

כבר ראיתי את שני הפרקים ואני מחכה כבר לסוף התוכנית. לא רוצה לספיילר לאף אחד ( אולי עוד מישהו רואה ורק התחיל ). אבל יש מישהי שאני רוצה שתזכה ושהבחור ששונא אותה יעוף כבר כי הוא מעצבן חחח כן חשבתי אחרי זה שלא זו הסידרה. בשבוע שעבר מצאתי אתר שכנראה לא שכחתי לשמור אותו כי אני לא מוצאת אותו. של מישהו ששם את כל הפרקים של כל התוכניות של גורדון רמזי. יש לו פה, שחבל על הזמן חחח

lb22

New member
יש בעיה במה שאמרת :)

הוא שונא את שתי הבנות שם.אומנם אחת יותר מהשנייה. אבל ההיא שהוא שונא באמת מבשלת סביר. אני הייתי בכלל בעד המודח האחרון וחבל שהוא עף אבל הגיע לו אחרי המנה הגרועה. ומה שהוא אמר הלוואי שיקרה כי באמת מגיע לבחור שהוא הצביע עליו לנצח. והבחור השני מעצבן , שחצן אבל לפי מה שהבנתי הוא בישל לא רע במהלך התוכניות האחרות והבחורה השניה מעצבנת נקודה.ץ

n o g a m o o n

New member
אכן הגיע לו לפני כן

אבל הטעויות שהוא עשה בשלבים האחרונים, פעמיים היה ב2 האחרונים זה לא ממש עוזר. ד"א זה באמת משודר רק שני ושלישי?

lb22

New member
כן זה אכן רק בימים שני שלישי

ואתמול לא היה משהו מעניין לראות..... הוא אכן עשה כמה טעויות בשתי התוכניות האחרונות. אני בכלל לא בעדו :) אני בעד הגבר השני. הבנות מעצבנות והבחורה הלא בהירה פשוט מעיקה!!! :) אני מוסיף פה תמונות ניסוי קטנה שאני מנסה לעשות במחשב שלי אז למי ששואל זה מאיזו מסעדה תאילנדית/סינית שהייתה בה שלשום...

n o g a m o o n

New member
הניסוי הצליח ☺

את האגרולס זיהיתי גם את חתיכות העוף על הנודלס. אבל עלי הכרובאו החסה בצד הם סתם עלים או שיש משהו בפנים?

lb22

New member
וככה אוכלים אותה

זה פשוט חסה ממולאת אבל זה כ"כ טעים...

lb22

New member
כן זה בהחלט NICE רציני

והנה אני מוסיף עוד תמונה מהיום בצהריים זו אחת המנות שאני הכי אוהב לאכול פה , בבית קפה שנקרא PANRA BRED זה משהו שמזכיר את ארומה אבל ב20 רמות מעל. והמרק עגבניות הזה כ"כ טעים וביום קריר כמו שהיה לנו היום שווה כל ביס. אני מחכה לעוד שבוע וחצי שאני אצא לי לטיול ב7 מסעדות שונות ברחבי סיאטל ובנוסף לזה עוד מסעדה שאני מצפה להיות פה PINK DOOR מסעדה איטלקית טובה מאוד שהמליצו לי עליה...

n o g a m o o n

New member
מכיוון

שאין ארומה בקריית שמונה, אין לי מושג מה מגישים שם. ☺ בכל מקרה המרק בלחם נראה מעולה. תהנה בטיול הקולינרי שלך ☺

lb22

New member
ולסיום סיומת...עוד תוכנית אמריקאית

CHOPED (מקוצצים). חבל שאין אותה בישראל. לוקחים 4 שפים טובים ונותנים להם 3 מנות : ראשונה , עיקרית , קינוח. כל פעם הם מקבלים קופסה שבה יש את המרכיבים והם לא יודעים מראש מה יהיה. בסוף כל סיבוב מקוצץ אחד מהשפים עד שהזוכה מקבל 10אלפים דולר. שווה כל רגע

n o g a m o o n

New member
אה, של טד אלן ,הוא נחמד

אני זוכרת אותו לטובה מטופ שף. ואת התוכנית אני אראה כמו כל תוכנית אחרת משם, באינטרנט ☺ תודה

חדשה24

New member
ממש נכון

אני גם בארה"ב (ניו יורק) ואני גם צופה במאסטר שף פה מידי פעם וזה ממש שונה. במיוחד השופטים, הם ממש קשים איתם. הפרק האחרון שראיתי היה כשאחד השופטים לקח מנה של מתמודדת וזרק אותה לפח..טוב כנראה מתאימים את התכנים לסוג הקהל. איך את/ה רואה מאסטר שף של הארץ?

למעלה