אני רוצה להוסיף עוד משהו..

אני רוצה להוסיף עוד משהו..

כשאתמול דיברתם על הנושא "לנסות ידידים"...זה קרה לי כבר גם! מזמן כשהגעתי לאורנים(פנימייה שבכפ"ס) יש שם נערים שרק מחפשים את הדבר אחד.. אתם יודעים למה אני מתכוונת, נכון?? סתם באתי לבקר חבר´ה שם וערבי אחד ניגש אליי ושאל ככה ישר: רוצה לנסות איתי "ידידות"? ובטח סירבתי כי הוא דפוק! וערבי השני בא אליי ושאל שוב: רוצה לנסות איתי? ערבי שלישי שאל אותי: רוצה לנסות איתי? והיה לי נמאס מכל הערבים הדפוקים האלה וברחתי משם כמה שיותר ומאז לא באתי לשם יותר לבקר...יש שם חרשים שביחד עם השומעים!!! ליניב(אם אני לא טועה): ועוד איך אתה יכול להתקשר עם חרשים רק תבוא לשמע ת"א ושם בטח יסכימו לקבל מתנדבים זכריים ויש בשמע הזה הרבה חניכים חרשים נפלאים שאין כמוהם.. רק תעשה קצת יותר מאמץ ויקבלו אותך כמדריך.. זאת הזדמנות שלך!!

על איזה יניב את מדברת

ואני מכיר את חניכה ששמה רוית עוזרי ואז אשמח שתמיסרי ד"ש ממני דרור חביה תגיד לה שאני הייתי בעירוני ט"ז ובן 30 היא מכירה אותי טוב מאוד למדה היחד עם חבר שלי ממודעין בבקשה לא לשכוח למסור לה ד"ש

BlueMind

New member
חן, אני רוצה להבין משהו ....

כשאני מציע למישהי שנהיה ידידים אני בעצם מציע לה לשכב אתי?! או שמה שזה תקף רק שאני אומר "לנסות ידידים"... אז שלא יבינו אותי לא נכון... איך באמת מציעים ידידות בקהילת החרשים? אגב, לא מפתיע אותי שכולם בפנימיה רצו סקס בצורה כל כך "שקופה". זה דבר די טבעי בגיל ההתבגרות ועם זאת ככל שבן אדם אינטליגנטי יותר ככה הוא גם "מתחיל" בצורה יותר מתוחכמת... אגב, אני צריך מכם עזרה בתרגום משפת סימנים. ידידה טובה שלי (שומעת) הייתה בחנות סיפרה לי ... ממ עדיף כבר שאצטט את דבריה ותגידו מה אתם חושבים על זה: "היום הייתי עם חברים שלי ב*** אז נכנסנו לאופטיקנה כדי שחברה שלי תוכל לחפש לעצמה משקפי שמש והיו שם שלושה בחורים חרשים וישר קלטתי אותם כי אחד מהם היה עם מכשיר שמיעה ואתה יודע איך אני תמיד שמה לב לדברים הכי קטנים... בקיצור אז הסתכלתי עליהם כי, גם את זה אתה כבר יודע, יש לי מן משיכה בלתי מוסברת ומלאת סקרנות בין השאר, לחירשים. בקיצור הסתכלתי על הבחור עם המכשיר שמיעה וניסיתי להבין מה הם אומרים. הבחור הסתכל עליי ועשה לחבר שלו תנועת מריחת אודם, פרצוף מחייך ומעיין ניפנוף שכזה עם היד שעושים כשרואים משהו טוב או ממש יפה. והבחור כל פעם הסתכל עליי ועשה את התנועה הזאת כמה פעמים והפעם גם חברים שלו הסתכלו מעט. בכל מקרה, אני חושבת שהוא התכוון שאני נראית טוב כי בנוסף לשפת גוף שלו, הרושם שקיבלתי היה שהוא טיפל´ה נדלק עליי. אז עכשיו אדוני, מה שאני מבקשת זה שתגיד לי מה אומר הסימן הזה בשפת הסימנים, או.קיי??? " ומסר אישי לשלי... מזל טוב עם פתיחת הפורום ובהצלחה! רק שלא תהפכי את כולנו לירוקים או קיי?

black_magic

New member
וואי איזו מגילה!!

אני אתן לאחרים להגיב לך.. ו.. מי אתה?
ולא לא, זאת מדינה דמוקרטית, אני לא אכריח את כולם להיות ירוקים..

BlueMind

New member
אפשר לשמור על אנונימיות בבקשה?

אבל תאמיני לי שאת כן מכירה אותי.
אבל למען הסדר הטוב ולפני שהסקרנות הנשית תוציא אותך מדעתך אתן לך רמז ממש ברור: שלום שלום שלום שלום שלום ... פליק!

black_magic

New member
חמודי אני ממש מצטערת..

אבל אין לי שמץ של מושג ירוק מי אתה..
אם אפשר, אז עוד רמז, ויותר ברור.

black_magic

New member
ירוק זה...

מכבי חיפה האלופה!!!! חיפה חיפה מכבי שלי הגל הירוק גל גלי גבה גלי חיפה חיפה מכבי שלי את אלופה תודה לך מכבי על עונה כה יפהההה

BlueMind

New member
שמץ של מושג ירוק? יפה אמרת ...

עוד מעט תגידי שהלוואי והדם שלך היה ירוק
עוד רמז? או. קיי... אני אותו הבחור ששאל מה הם ראשי תיבות של "מ.כ" על הפלאפקס שלך... ועכשיו לרמז הכי ברור שאפשר... פעם אחרונה ראית אותי ב-9.7 והיינו באוטובוס באמצע שום מקום בצפון ובדרך חזרה את עם כמה חברות שלך ממש התעללו בי עם השאלות המביכות ששאלתן בלי הפסקה...

BlueMind

New member
כבר התחלתי לחשוש שמה הפליקים

שהחלקתי לך על הראש גרמו לנזק בלתי הפיך ... רווח לי שלא! D-: אז תודה על הכנסת אורחים ונקווה שאוכל לתרום פה ושם.
נב. אולי תוכלי בכל זאת לתרגם את מה שחרשים סימנו לידידה שלי? ובכלל... איזה כיף להם... יכולים לדבר חופשי מבלי לחשוש שיבינו אותם.

green soul

New member
דרור!! רוצה הסבר?

ירוק בדם, זה למי שיש לו דם ירוק!!!! רוצה הסבר יותר ברור? זה מי שאוהד את מכבי חיפה האימפריה הירוקה!!! :) מכבי חיפה בדם שלי!!! הבנת?

BlueMind

New member
זו הייתה סתם עקיצה ידידותית ...

שלי היא אוהדת שרופה של מכבי חיפה והיא מתה על כל דבר ב"ירוק"... מה שאומר שכל חייזר ירוק שינחת באזור יהפוך למטרה נחשקת בשבילה.
אז כמו שאת מבין ... דם ירוק ... זה סתם צמד מילים שבא להצחיק

תודה לכם על הסבר

יש לי דם ירוק לא בגלל שאני חיזר (ןומושך מדענים) ואני רקצת שרוף למכבי חיפה (רק בגלל שאני מחולון) לא בגלל שאני צמחוני ,ואוכל כל דבר שהוא מן הצומח (צבעם ירוק) ובכל אופן אני מאוד רוצה שתיהנו בפורום שלכם , וזה תהיה מוצלחת

סליחה תיקון שגיאה

אני כן צמחוני ולא כפי שרשמתי "לא בגלל" אלא כן בגלל שאני צמחוני שבוע נעים לכם ותמדווודו היטח מול אימת חום שמתקיימת בימים האלה

Flickerman

New member
הדם שלי הוא בשני צבעים

צצצצצצהההובבבבבבבב כחולללללללללללל!!!!!!!! מכבי תל אביב אלופה לנצח נצחיםםםםםםםםםםםםםםם טוב עכשיו נירגע קצת...

המרחפת

New member
bluemind!!!

לפי כל השאלות, אני מניחה שאתה שומע... עם הזמן, החרשים פיתחו את שפת הסימנים בנפרד מהעברית. זה מתבטא בעיקר בסלנג ופה ושם בביטוים, שלא תמיד יש להם תרגום מדויק לעברית. מכיוון שאני זו שהעלתה בסיפורה את הביטוי "לנסות ידידים", אנסה להסביר לך (גם אני פעם לא ידעתי... היו צריכים להסביר לי). למרות שבעברית של ימינו, ידיד זה מכר שמדי פעם מחליפים איתו מילה או שתיים, בשפת סימנים הביטוי "לנסות ידידים" כוונתו לנסות להתנהג כמו חברים (במובן של חברים רומנטים) לתקופה, לצאת קצת. אם מצליח, נשארים חברים. לא מצליח, כל אחד הולך לדרכו בלי בעיות (אני מקווה). הפירוש הוא לא (לא!) "רוצה לשכב איתי" אלא "אני רוצה לנסות להיות חבר שלך". יש לא מעט דברים כאלו, שקצת מכשילים בתקשורת... יכולים להיות הרבה מקרים מביכים. אבל כמו שכבר אמרנו באחת ההודעות הקודמות, מביך מביך, אבל אחרי זמן קצר כבר מסתכלים אחורה וצוחקים.

למעלה