אני רוצה להגיד....

חנושקה1

New member
אני רוצה להגיד....

אני לא יודעת איך לא להיות מי שאני כלנו מסתתרים מאחרי מסכות מתחבאים ממי שנחנו ללמה??? למה יש לנו את הצורך להיות משהו אחר משהו שמקובל על ידי החברה? למה הרגש להרגיש לבד כלכל מפחיד אותנו? אני כלכך שונאת אותי עד שאני מתחבא מפני עצמי מפחדת לגלות מי אני באמת. אני לא חושבת שאני בכלל יודעת מי אני, אחרי כל המסכות שאני מניחה על עצמי כאשר אני עם אנשים שונים במצבים שונים ליד כל אחד מסכה אחרת ליד אמא אני מניחה מסכה אחת של הילדה הטובה והחמודה שכולם אוהבים ליד חבר שלי אני מניחה מסכה אחרת של הילדה שלא עושה מה אומרים לה וכו'... כלכך ההרבה מסכות שכבר אני לא מכירה את עצמי, מסתתרת מפני כלום ומעצמי. אנחנו שקרים כלכך טובים עד שאנחנו מאמנים לשקרים של עצמנו משכנעים את עצמנו להיות כמו האנשים שאנחנו מציגים לכולם מקובלים, אמצים,מגנבים או ערסים כו'... אני לא מכירה אותי ואני לא מכירה גם אף אחד אחר... כל אחד עסוק בהצגה שלו לעולם בקשר למיומה שהוא. חיים בשקר בלי בכלל להבין. אני קוראת ספרים הרבה על חיים טובים ואיך לאוהב את עצמך אבל זה לא עוזר אני מרגישה לבד בתוך עצמי מתחבאת מאחורי ספרים של "הארי פוטר" פנטזיה שלא נגמרת חייה בחלום באין כל מטרה. אולי לא לכום זה ברור ואולי רק לי אני מקווה שתעזרו לי או סתם לשתף אותי .

J e a n

New member
יש לי תרופה פשוטה בשבילך

פשוט תפסיקי לעטות מסכות, תפסיקי לנסות לרצות את כולם תדברי עם עצמך ותפתחי אישיות משל עצמך כי אם לא אז את עוד כלי בחברה שאין לו שום משמעות. תהי פשוט את. יש את...יתכן שאת לא רואה את זה עכשיו...תכנסי לתהליך שחרור...תני לזה לצאת. תלחמי על זה ושרצונותיך יהיו מה שיכתיב את סדר היום שלך ולא מה שמצפים ממך להיות...אז תראי כי תהי מאושרת - קודם כל מעצמך אחר כך מהחיים.

חנושקה1

New member
לי יש תרופה בשבילך תקשיבי

תסתמי קצת את הפה ואל תתחילי איתי כי אם אפשר את מוכנה להסביר לי מזה השטיות שכתבת לי ............ אני מבינה שעשית אותי כלא שפויה או משהו? תסתכלי עלייך קודם ואז על אחרים טוב........... עוד מזהו מי את אני בכלל לא מכירה אותך ילדונת אז אל תכתבי לי מכתבים שכאלה תעשי לי טובה חמודה .......... מה את רוצה תשומת לב או מה רק תגידי ותשלחי מכתב אחר כך טוב חמודה מתנסה. ואני לא מבינה מה את בכלל רוצה ממני מה עשיתי לך רק תכתבי לי טוב? עזרתי אה...........? ממני הכי חכמה חן

J e a n

New member
אני באמת לא מבין את התוקפנות

אני לא בא לנתח אותך... ואני לא בא לשכנע אותך שאת מטורפת. חבל שכה את רואה את זה. בסך הכל ציינתי מספר עובדות שבנאדם במצבך...או בכל מצב אחר...לא היה שם לב אליהם... את אמרת סעצמך "נמאס לי לעטות מסכות"... בואי נצא גם מנקודת הנחה שכן באתי להרגיז אותך....תחשבי איזה סיפוק היית מביאה לי עכשיו מזה שהתרגזת כפי שהתרגזת... סתם לעוס והוציא את זה על מישהו שאת לא מכירה זה פשוט... אבל לא אכפת לי, אני מבין - אולי לא קראת משהו והבנת אותי לא נכון...פשוט חבל לקפוץ למסקנות...זה גועל נפש.

למעלה