אני רוצה להבין משהו!!!

אריאלי18

New member
אני רוצה להבין משהו!!!

בכל הפורום יש הודעות עם שחקן אחד בבית צבי שקוראים לו יגאל... כל הזמן מצשבחים אותו ומתלהבים ממנו רצח! למה? מי זה? מאיפה אתם מכירים אותו? אריאלי.

diri

New member
הנה התשובה...../images/Emo9.gif

היי... הסוגייה ושמה יגאל מזרחי... זהו שחקן בוגר בית-צבי של מחזור 99 שהוא כפי שאנחנו פה אומרים..משהו מיוחד... אני אישית ממש אוהבת את הצורה בה הוא שר ומשחק...ועד שנכנסתי והתחברתי לפורום הנפלא הזה, הייתי משגעת את כל החברים והסובבים אותי בהשראה שהוא נתן לי והצורה שהוא הימם אותי..וכאן סוף סוף יש עם מי לחלוק..ולדעת שאתה לא היחיד ששמת לב..ושאתה לא מטורף!! (לפעמים זה חשוב).. ושתבין..הדבר הזה נערך כבר קרוב לשלוש שנים.. אצלי לפחות.. כשתראה מקווה שתבין... עוד משהו?? יום טוף אריאלי.. דירי

גם לי יש מה להוסיף...

מה שדירי לא אמרה - הוא שיחק את יוסף ביוסף וכותונת הפסים, את ווף בשיער ואת אני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל זה היה התפיקד הראשי, בצ´ריטי המתוקה. שןושת אלה הפקות של בית צבי. בנוסף הוא שיחק בכטוס בעיניכם של הקמארי, ראיתי את זה שלשופ ומאוד אהבתי. הוא שר יפה, משחק מעולה, והוא מושלם!!!

מצטערת על כל טעויות הכתב

אני פשוט בביצפר ואיזה ילד מפגר החליף את הקלידים...

diri

New member
עוד טיפה על הבחור...../images/Emo42.gif

בקשר ליוסף.. לא הזכרתי זאת בהודעה ההיא, בגלל שהזכרתי את הפרט הזה כבר כל כך הרבה פעמים בהודעות אחרות.. אני מניחה שמישהו כבר שם לב, שמבחינתי זה ה- תפקיד שהוא עשה עד היום בתאטרון הספרייה...לא יכולה לתאר מישהו שם שיכול לעשות את יוסף בצורה יותר חמודה מקצועית ומדהימה מבחינת שירה ומשחק ממנו.. יגאל..יגאל...מה יהיה? בכטוב בעינכם ראיתי אותו פעמיים, ובכלל- מאד אהבתי את ההפקה הזו של הקאמרי..התרגום פשוט מדהים.. שלא נדבר על אלון אופיר הגאוני והמצויין..שאף פעם לא מאכזב.. בכטוב בעינכם משתתפים בוגרי בית צבי עודד לאופלר ועמית גור, ששיחקו עם יגאל בכמה הפקות בבית צבי לפני כמה שנים.. עודד שיחק איתו ב"רשומון"..זה מה שאני זוכרת ועמית גור היה פרעה ביוסף וכתונת הפסים המשגעת וזהו.. על המושלמות על הבמה של יגאל! יום טוף, דירי

אלון, אלון, אלון....

עוד בחור מדהים... הוא ויגאל הפייבורטיס שלי, ולא יעזור כלום! הבחור שר מדהים, אפילו יותר מ(ואני מתנצלת) - יגאל. ראיתי אותו אתמול בהמורדים, והוא פשוט מושלם! וממש מתוק... אבל די להישפך כאן על בחורים שאף פעם לא נשיג...
חחח...

ץץץץץ

New member
../images/Emo7.gifסתיו יא בכיינית....../images/Emo9.gif סתתתתתתם.

עכשיו את מספרת לי שראית שלשום את כטוב בעינכם??? בפעם הבאה שתבכי או תקטרי על משהו אני לא אאמין לך. אני יכול לומר שקצב הצפייה שלך בהצגות הוא טוב מאוד יחסית. נו פרטי, איך היה?!

אתה בעצמך!../images/Emo13.gif

חסכתי חודשים בשביל ללכת לדברים האלה, ועכשיו אני יכולה להרשות לעצמי ללכת לשתי הצגות כל שבוע! כטוב בעיניכם היה מדהים, שחקנים נהדרים, תרגום מעולה, תפאורה יפיפיה, ממש אהבתי! וראיתי גם את המורדים אתמול... ושימותו הקנאים!

ץץץץץ

New member
נו באמת...../images/Emo88.gif

איזה רעה!!!
לא אמרתי את זה כדי להרגיז אותך, להיפך, אני חושב שזה מעשה גאוני- לחסוך בשביל לראות הצגות. את יודעת, "חולי הנפש" שביננו יעדיפו ללכת להצגה מאשר לקנות עוד חולצה או לצאת לעוד מועדון וכדומה. שתבינו, שכל אדם שרואה הצגה, הופך אותי באופן אישי למאושר. נסחפתי??? אני לא חושב
בכל אופן, אני מאחל לך עוד אלפי הצגות, במיוחד טובות כמו "כטוב בעיניכם" ואם את רוצה להקשיב לי, למרות שהבטחתי לא להזכיר את המילה הזו שוב, אני אכתוב אותה פעם נוספת- "רמבטיקו" - תחסכי חודש שלם, אבל לא תשכחי להרבה זמן, תשאלי את אנני השרופה.... בייי בינתיים....

אנלושה

New member
רמבטיקו

את יכולה להשיג כרטיסים בהנחה ממלא מקומות.אני שילמתי 150 ופעם הבאה אני אשלם 65 אם לא פחות דרך הסתדרות המורים או העיריה בכל מקרה אסור לך לפספס!

אנלושה

New member
אני אברר

חברה של אמא שלי מורה והיא אמרה שזה 65 שקלים ואפשר גם דרך ויזה או העיריה כמו שכבר אמרתי אני אברר ואגיד לך...את מתכוונת ללכת לחיפה לראות?או שאת גרה במרכז ותחכי שזה יחזור למרכז?אני ראיתי בנוגה ביפו והיה מ-ד-ה-י-ם!

ץץץץץ

New member
טוב נו....

מספיק שאמרת "רמבטיקו", את לא צריכה להוסיף מדהים.... מה לעשות, מחזמר טוב זה מחזמר טוב!

למעלה