אני רוצה לבקש סליחה

nutmeg

New member
אני רוצה לבקש סליחה

מכל אלה שקיללתי מקרב ליבי כל השנה מכיוון שהיו חסרי התחשבות. באמת סליחה אדוני שקיללתי אותך שני דורות אחורה כי היה דחוף לך לקנות גרעינים וחסמת רחוב שלם בדבל פרקינג. באמת סליחה גיברת שאיחלתי לך כל מיני מחלות עור כשהתאפרת בבוקר ברמזור הקצרצר ובגללך הייתי צריכה לחכות עוד שני סיבובים. באמת סליחה ילד שסיננתי קללות נמרצות כשזרקת זבל על המדרכה, 10 סנטימטר ליד פח אשפה ריק! באמת סליחה חבר´ה צעירים שקיללתי את אמ-אמא שלכם כי צפרתם ושרקתם אחד לשני בשלוש לפנות בוקר והערתם אותי כך שלא יכולתי לישון בחזרה וכל היום בעבודה הייתי עפופה. סליחה מיוחדת אני מבקשת מכל המטיילים והמנגלואידים שקיללתי אתכם נמרצות כי כל פארק שהגענו אליו היה סתום בג´יפה ועל כל אתר מעניין מישהו כבר כתב שהוא היה שם קודם (בעט בלתי מחיק). סליחה מכל הנהגים האלמוניים בכביש שזכו לשמוע אותי שולטת ב-7 שפות כשחתכו אותי מימין ומשמאל כי הזמן שלהם יותר חשוב מהזמן שלי. סליחה. באמת סליחה שאני חיה נושמת ותופסת לכם מקום. באמת לא התכוונתי לעמוד בדרככם כשעשיתם מה בראש שלכם, ובאמת לא התכוונתי לקלל ככה. יצא לי...

מזדהה לחלוטין, יקירתי

אנא הוסיפי לרשימתך סליחה מטעמי לאורחי מלון "הגושרים" שבשנה שעברה קיללתי אותם ביידיש שוטפת (שפת אמי) על שהם וילדיהם התרוצצו עירומים למחצה ולמלאה ברחבי המסדרונות, והקימו מנגל במרפסת חדרם בשעת לילה לא אנושית ולא אכילית כלל.

למעלה