"אני רוצה חלבה!"

matron

New member
"אני רוצה חלבה!"

חחח, זה קרע אותי! איזו מטומטמת זאתי שעוזרת לו עם ה"בריאות"... "אנחנו היום נכין ארוחת בוקר, אנחנו נעשה מיצים מירקות, בלה בלה בלה... ". מה היא מקשקשת ת'מוח?!?! זה לא ממש נראה "מוסד בריאות" הדבר הזה... אין שם בשר כמעט, שזה לא ממש טוב... וגם אין שם דברים מזינים הרבה... אז שתפסיק לחשוב שהיא נמצאת במוסד בריאות... חוץ מזה, איזה תיסרוקת יש לה... חחח...!!! היא נראת כמו חמור! ("דונקי מונקי"). בכל אופן, מישהו יכול להסביר לי למה כל הזמן יעקב מאובטח? התחלתי לראות מפרק 3 וכנראה שפספסתי כמה דברים... אגב, אני חדשה כאן, קוראים לי יובל, ואני בת 14 (באפריל).

Rockamora

New member
גם אני רוצה חלבה. ../images/Emo7.gif

נשבע לכם- אם הייתי במכון בריאות הזה והייתי שומע אותה מזיינת את השכל על הבוקר ב"בוקר טוב, שיהיה לכם יום בריא, בלה בלה בלה כי בריאות זה הכל, ה-כ-ל." הייתי יורה בה!

matron

New member
חחח...

היא מפגרת!!! זה מוסד לחולי נפש!!! אני שונאת את התיפוס שלה... היא מזכירה לי את אודטה טיפה... איכס!!!

טאשט

New member
חחחח זה נראה כמו מוסד לחולי נפש

ולא מרכז בריאות, וההיא נראית כמו ששלפו אותה מהסידרה מסע אל העבר לראות אחת כזאת מיד יורד התיאבון

אלפרון מבוקש ע"י גורמים בעולם התחתו

התחתון ולכן הוא מאובטח. יש מספיק עבריינים שהיו רוצים אותו מת ויש לי תחושה שגם המשטרה הייתה שמחה.

matron

New member
למה הוא עד כדי כך מבוקש?

אני יודעת שהוא שומר סודות מדינה, אבל למה שזה יעניין עבריינים??? אבא שלי גם שומר סודות מדינה, אבל אין לו קשר עם עבריינים. אפשר הסבר?

סודות האטום, לא סתם...

מאמי, הוא לא שומר על סודות מדינה, הוא שומר על עצמו. עבריינים רוצים לחסל אותו. זה הכל.

matron

New member
הבנתי...

(טוב, לא ממש...) רגע, לסיכום- הוא שומר סודות מדינה ועבריינים רוצים לחסל אותו, נכון? אם כן, מה הקשר בין סודות מדינה לעבריינים? עבריינים בכלל מחפשים צרות מהסוג של גנבות, חטיפות ופשעים.... ובכלל לא מעיניין אותם מה מתרחש במדינה, אז איך זה שהם מתעניים בסודות מדינה??? בכל מקרה אם הם ידעו סודות מדינה יהרגו אותם מתישהו... מוזר... חוץ מזה, לגבי השירשור למטה, אני ממש מסכימה שמסכנים את יעל... לא הייתי לוקחת סיכון ממש גבוהה. נ.ב. לפעם הבאה לא לקרוא לי "מאמי", אני שונאת את זה... גם לא- מותק, חמודה, כפרע, כפרה או כל כינוי אחר...

אני חוזרת ואומרת: שום סודות מדינה!

סתם עברין. בעצם לא סתם, כבד. ובשל כך הוא זקוק להגנה.

טאשט

New member
יעקב אלפרון לא שומר אף סוד מדינה

הוא עבריין צמרת, לא מקנא בצורת החיים שלו, כל הזמן מצלמות עוקבות ושומרי ראש, מעניין אם על השירותים יש מצלמות ושומרים הבן אדם לא יכול לזוז מטר בלי שומרי ראש,מסכן!!!

למעלה