אני רוצה ומבקש

dark eyes

New member
אני רוצה ומבקש

מידע על עתודה מה צריך להתקבל איך עושים הכל מימון את כל המידע שאפשר במיוחד על ציונים בכדי להתקבל כי אני רוצה לדעת למה לתכונן בעוד שנתיים. ואיך לעבור אותם תודה קובי

bodas18

New member
תשובה לקובי

אגב, אם חיפשתם שאלה הכי כללית שיש... קבלו! קובי, יש המון מידע על עתודה באתר של אכ"א www.aka.idf.il/giyus למרות שהוא די מידע של הצבא אז זה לא ממש נותן משהו.. אבל תקרא
כדי להתקבל צריך קב"א גבוה... קב"א של קצונה (אגב, קב"א זה ראשי תיבות של קבוצת איכות. זהו דירוג שמתקבל לאחר המיונים שלך בצו הראשון... גם על זה תקרא באתר שלעיל) שזה מעל 52. הרשמה לעתודה מתחילה בתחילת שנת הלימודים הבאה (כמובן שאתה יכול להירשם כשאתה בי"ב). ציונים? כמה שיותר גבוה יותר טוב. אתה הרי מנסה להתקבל לאוניברסיטה והם לוקחים את ציוני הבגרות שלך ומשקללים אותם לציון התאמה.... אם טעיתי במשהו תקנו אותי... בהצלחה!

dark eyes

New member
יש לי עוד שאלה

רציתי לדעת כי גם משסיימתי לקרוא את דפי המידע באתר שרשמת הנ"ל אין תשובה למה צריך לעשות פסיכומטרי כאשר הוא כבר לא מבחן קבלה והיום כבר אינו כל כך מקובל אז אם הינך יודע אשמח לתשובה

eitan007

New member
תשובה קצרה.

בשנת הלימודים הקרבה עלינו לטובה, הפסיכו´ הוא עדיין חובה והשיטה עודנה אותה שיטה. הדיבורים על כך שמהשנה שחאיר זאת, הכל ישתנה, אלה רק דיבורים, אף אחד לא קבע את זה עדיין באופן רשמי (עד כמה שאני יודע), ויש סיכוי מסויים שהפסיכו´ יהיה עדיין חובה בעוד שנה. בקיצור, לך תעשה פסיכו´, לפגוע בך זה לא יפגע, אלא רק יוכל לעזור בהמשך. עליך לזכור עוד דבר, גם אם יבטלו את חובת הפסיכו´ (מה שבכל זאת סביר להניח שיקרה), אף אחד לא יבטל את הפסיכו´ עצמו, ואם תוציא ציון טוב, אז יכול להיות שלא תזדקק כלל לתעודת בגרות טובה כדי להיכנס לאונ´. תחשוב על זה.

למעלה