אני רוצה הסבר

Isis29

New member
אני רוצה הסבר

קראתי את השירשורים ואת התגובות שלכם אלי (תודה לTWEETY).אני עדיין לא יודעת למי להצביע. מרצ´ עכזבו אותי שריד סתם פודל נובח מעצבן , העבודה גם כן לא משהו להתלהב ממנה. שינוי אין סיכוי! רציתי לשים פתק לבן או לא ללכת בכלל אבל אז אמרו לי שזה יעני לתמוך בליכוד. מה גם המשפחה שלי מאוד פוליטית ואם אני לא אלך לקלפי לא יתנו לי להכנס דרך הדלת של הבית
אין לי מושג

אלדד27

New member
בכל מקרה,

פתק לישראל אחרת = פתק לבן. עם איך שזה נראה, הרע במיעוטו מבחינתך הוא העבודה - אז תני את הקול שלך לעבודה. זו לא מפלגה שהייתי בוחר בה אישית, אבל זה לפחות לא פתק לבן. ואגב, פתק לבן זה לא תמיכה בליכוד. זה תמיכה בכל המפלגות וחיזוק של כל המפלגות, גם כאלו שאת מתנגדת להן נחרצות (אני משער), כמו האיחוד הלאומי והמפד"ל, למשל, וגם הליכוד. פתק לישראל אחרת הוא פתק לבן מכיוון שישראל אחרת לא עוברת את אחוז החסימה. בבקשה, את מוזמנת להיכנס לקישור הזה, ולראות בו את כל הסקרים מכל הסוגים והמינים. אין אפילו סקר אחד שבו ישראל אחרת מתרוממת. להצביע לישראל אחרת זה כמו לשים פתק לבן, ולשים פתק לבן זה הכי מיותר שיש. עדיף כבר ליהנות מיום חופש ולא ללכת לבחור. אישית - אני חושב שמחובתו של כל אחד להצביע, ומחובתו של כל אחד להצביע למפלגה שבאמת תהיה בכנסת.

למעלה