אני רוצה-אני רוצה!

קשתונה

New member
אני רוצה-אני רוצה!

להיות לוחמת-להיות לוחמת! אני באמת תוהה למה אני כותבת את זה.... אבל חזרתי אתמול בלילה מגיבושון הבנות השני שהיה השבוע..."הגיבושון הראשון" למי שלא שמע.... היה מעולה! (אגב טיילר המפקדת שלנו היתה מגבעת אבני!) פגשתי שם בנות ...הממממ החל מבר עצמון שהיתה בגיבושון הראשון וירדה מהאוטובוס ורק ראיתי מרחוק... אלה מהגולן שבאה איתי וגם היתה איתי בצוות... הממממממ כרמית (טיפטיפ) מעמק יזרעאל... גל ברששת שפגשתי במקלחות בקורס מדמים...גם היא היתה שם.. מישהי מבת חפר (בובה בטירוף...אבל לא בדיוק בתנועה...אחלה את שרשרת השאלות: מכירה את שגיא את שבסעה את יורי את עומר גסנר את לריסה?) ועוד בנות רבות וטובות יותר וטובות פחות... היה מעולה היה טוב היה בנזונה!!!!!! אני רוצה- אני רוצה! להיות לוחמת-להיות לוחמת! והסוף הטוב היה ש.... שימו לב... סוףסוף פגשתי את חתני המיועד!!!!!! אח של אלה:) כל השרירים שלי נתפסו אחרי המקלחת ואתם תראו את זה במתעניינים מי שיצחיק אותי...כי כן! כואב לי השרירים בבטן כשאני צוחקת:) היה מעולה~! בנות לכו לשם! זה שווה את זה! אתן יכולות ואל תאמינו לאף זכר שאומר שלא!! אגב-" כל הזין בלסגור 21 ולחזור הביתה עם מחזור!"

just stav

New member
אם כבר...

אם כבר הודעה שקשורה לצבא אז גם אני אשתף... קודם כל קיבלתי אפשרות להצטרף לתוכנית "ברקים". מישהו יודע מה זה? זה מסלול מאוד מאוד נחשב בעתודה- תואר ראשון ושני בהנדסת מכונות. אז אם קיבלתי את זה (ואני אפיל לא לומדת פיזיקה), עתודה ו"שחקים" אז זה אומר שיש לי נתונים טובים לא? אז למה קיבלתי אתמול את המנילה הכי מסריחה בעולם??? קיבלתי בערך כל סוג של פקידה אפשרית, או כל מיני דברים שהם בעיקר ישיבה בחדר/משרד או דברים של רפואה- ואני מתעלפת כשאני רואה דם. איזה כיף לי... Not! אה, וקיבלתי גם לוחמת, ולמרות שלא הכי בא לי כנראה שזה הדבר שאני אדרג ראשון כי אין לי הרבה אפשרויות, אין לי כמעט בכלל אפשרויות. מדכא...
אני רוצה ימאית! או מדריכת לחימה ימית! או אלחוטנית! ולא קיבלתי... אה, כן, אני גם יכולה להיות מש"קית נפגעים או נהגת האמר קרבי...
עזבו, אני סתם בדיכי בימים האחרונים...
יום טוב לכולם Love סתו

זורקה

New member
גם אני קיבלתי מנילה! יאיי לי

ונראה לי שהיא דווקא די טובה. קיבלתי את מה שרציתי- מדריכות יח"ש וזה העיקר! קיבלתי גם לוחמה, אבל זה פחות מעניין אותי. אני כ"כ עייפה וכ"כ לא נרדמת! הלכתי לישון לפני שעה וחצי כמו חננה טובה ועדיין לא נרדמתי למרות עיפותי הרבה. נראה לי אני הולכת למעבדת שינה..

just stav

New member
גם אני קיבלתי את זה...

אבל ממש לא בא לי...
יום טוב לכולם Love סתו

גסנר

New member
שייקה

זאת תהילה נפגשתי איתה בדיוק כשהיא חזרה מהמיונים. והיא מסרה לי את הד"ש של קשת. דרך אגב אני הבטחתי לה שאני אעביר לך במתעניינים.

go golan go

New member
גם אני רוצה להיות לוחמת!!!!!!!!!!!!

בואנה, היה גדול!!!!! הרבה בנות טובות, אחלה מפקדת שבעולם, מדים שיכולתי להכנס בהם פעמיים בערך, שרירים תפוסים..... איזה משפט גדול! פשוט גאוני- רחלי המלכה! קשת יא מתלהבת.....

BalfuryA

New member
קרבי זה הכי אחותי! :)

אין מה להגיד, טייס זה הכי איכותי!!!

מ ו ר ע ל

New member
גם אני ג'ובניק גאה! אז אגב זימונים

אני מועמד כבר לארבע דברים! תפקידי מודיעין בשלדג עברתי כבר שלב ואני מחכה לתשובות של השלב השני... במודיעין חיל אוויר עברתי שלב וביום שני יש לי עוד שלב והייתי בעוד שני זימונים למודיעין מסווג ושם אמרו לי שבגלל השנת שירות זה לא אקטואלי כרגע ושהם יהיו איתי בקשר בשנה הבאה ושהם מאוד רוצים אותי אז אני חושב שהכל טוב?! גם אני אהיה חייל במודיעין, אולי...

למעלה