אני רוצה אותך...,

toosh23

New member
אני רוצה אותך...,

אני מחפשת אותך. אני ``מיתגעגעת`` אליך. לא הולכת לישון כי אני עדיין מצפה לדבר שיקרה, וכשמחכים למשהו, אי אפשר ללכת לישון. יש משהו מעבר לכל, נכון? יש משהו מעבר. בוא נדבר על זה אתה ואני. אני אומר לך שאני מיתגעגעת, אתה תשיב לי שאתה קרוב. אני אשים עליך ראש ואבכה, אתה תקשיב ותבין ותיהיה לידי. אני אשתף אותך במה שאי אפשר לספר לאיש בעולם מלבדך, אתה תכיל באהבה ובחמלה שרק אצלך יש..! וסוף סופ יהיה לי את המשפחה שלי, זה שבלעדיו אני לא יכולה לחיות. ואוכל ללכת לישון, ובבקר לקום, ולחיות בשמחה יום חדש!

תגובה..

אני מחפש אותך. אני מחכה לך ברגעי ה"לבד" שיש לי. מחכה לחלוק את חיי איתך.. לתת לך את כל כולי ולהרגיש שיש לי אותך, להעניק לך את אהבתי השלמה, לחוש אוהב ונאהב. מחכה שיחד נשלים אחד את השני בכל דבר. אני עובד על מידותיי למענך. להיות רגיש יותר. להבין יותר את נפשך המיוחדת, להיות שמח למענך. מחכה להכיר את עדינותך ושובבותך המתוקה, להתחבר לרגשותייך. אהיה המשענת התומכת והרגשית שלך ברגעי השמחה וברגעי העצבות, תמיד אהיה לצידך כי אני יודע שאת סומכת עלי ובוטחת בי, ובשבילך אני כל העולם. וביחד נעבור בקלות את נחשולי החיים. אז בואי כבר.. בואי ונקים ביחד את הממלכה הפרטית שלנו.. את ה"בניין עדי עד" האמיתי שלנו. (אין לי כשרון כתיבה אז תבינו..)

קליט

New member
אפשר להתחתן ולחיות באושר - גם בלי

להיות משורר גדול, או סופר דגול . . .

למעלה