אני רוכב מתחיל

אביק6

New member
אני רוכב מתחיל

ולא ברור לי איך משלבים בין ההילוכים הקידמיים לאחוריים עד עכשיו נסעתי בעיר (כביש) והשתמשתי רק ב 2 הפלטות הקטנות -מקדימה, כאשר אני בפלטה הקטנה יוצא להשתמש מאחורה -מהאמצעיים ומטה כאשר אני בפלטה האמצעית יוצא לי להשתמש מהאמצעיים ומעלה כך שבעת השימוש בפלטה הקטנה אני עובד בצלבה האם אני עושה משהו לא נכון. ועוד שאלה -יש דבר שנקרא וי ברקס בוסטר זה מן פרסת חיזוק נוספת ,מישהו יודע אם זה אפקטיבי -חשבתי להוסיף לברקס הקידמי, זה לא שהוא לא עוצר אלא שצריך להשקיע קצת יותר מידי כח ואז אני מאבד קצת רגש.

israel61

New member
משהו באמת לא נכון.......

משהו באמת לא נכון, כלומר, האלכנוסים שתיארת, אסורים ברכיבה. בפלטה הקטנה מקדימה אתה אמור לעבוד עם 3 ההילוכים הגדולים (1,2,3- גלגלים גדולים) מאחורה. בפלטה האמצעית (הילוך 2 מקדימה), אתה יכול לעבוד על הילוכים לא גדולים ולא קטנים (אם יש לך 21 הילוכים נגיד, אז 4-5 בערך). ובפלטה הגדולה (מס' 3), על ההילוכים הגדולים ביותר- גלג"שים קטנים. על וי ברקס אני לא יודע, אז תחכה למישהו אחר.

עד כמה שאני יודע ../images/Emo65.gif

הפרסה עליה אתה שואל (בוסטר), מיועדת למעצור האחורי כי בד"כ הגמישות מופיעה במשולש האחורי. אולי תפרט לגבי דגם המעצורים שיש לך, זה יכול לעזור לאנשים לתת לך תשובות יותר מפורטות.

אביק6

New member
יש לי DEORE גם הידיות

ונראה לי שאתה צודק כי הגשר ברוקשוקס הוא מאד מאסיבי בסה"כ המעצור הקידמי עוצר טוב רק רציתי יותר רגש

למעלה