אני רואה שכבר פתחו

Bubbles Rider

New member
אני רואה שכבר פתחו

כמה שירשורים היום של מצטרפים חדשים לפורום, אז אני בהפגנת צומי קלה פותחת לי שירשור חדש לכבוד הצטרפותי הרישמית לפורום (ותסלח לי אלעד). אני כבר קוראת כמה זמן אבל פשוט אף פעם לא כתבתי. עד היום. אני רואה ת'סדרה מאז הפרק שהארמי ממי היה בבית חולים והיה כל הקטע הזה עם החיזבאללה והשר ברוך. לפני זה לא הכרתי את הסדרה. מאז אותו פרק גורלי > מכורה קשות. כמובן שבהתחלה נשארתי בשביל מתנת האל המהממת לאנושות בדמות האל האמריקאי המדהים הזה שגורם לי להזיל ריר כל פעם מחדש, אבל פרטים פרטים.... אני נוראאאאא שיפרית. אם אני אזכר בעוד משהו עליי אני אכתוב.

shipper heart

New member
אני מוחה!!! הוא לא אמריקקי!!!!

הוא קנדי!!!! חחחחחחחחחחחחח
לא ברצינות, הוא קנדי....חח
חוצמזה- welcome aborad
אני בטוחה שגם אם לא היית שיפרית אחרי שקראת את ההודעות פה הבנת שאין ברירה אחרת
חחח

יואו יואו יואו!I CANT BELIVE IT!!!!

היא התאהבה בג'אג בפרק שגם אני התאהבתי!!!!!CODE BLUE !!!!!!!!!! איזה קטע! זה היה פרק ע-נ-ק !!!! וכ"כ מצחיק! חשבתי שאני היחידה ששמתי לב לפרטים הקטנים שהיו בפרק הזה....חחח.... והפרצופים של בונבוני שלי?!?!?!?! הוא היה מדהים בפרק הזה ! הקטעים עם האשה בהריון??? שהוא היה צריך להציץ לה מתחת לשמלה....והפרצוף שהוא עשה!חחח... FRUNCLY....I CANT SAY THAT I HAVE SEEN THIS BEFOR........ ענק!!!!!!!!!!!! מתה מתה מתה על הפרק הזה! יודעת אותו בע"פ! ובאמת...יש לנו התקפת חדשים היום! בטח בגלל בומרנג! רק חבל שאפ'חד מה לא שאל מה זה זולו....חחח...

Bubbles Rider

New member
אם כבר בפרצוף עסקינן.......

אז יש לו מגוון פרצופים מדהים וכזה חמוווווווד!!! ובפרק הזה כשהוא נתן הצצה מתחת לשמלה זה היה כזה יפה!!! רציתי לאנוס אותו על המקום! גררררר... אני נהיית חרמנית רק מלחשוב על זה...

shipper heart

New member
חחחח זה עימי הסליחה וסלחתי חחח

זה סתם כיף להיות קטנוניים מדי פעם
חחח

omer landau

New member
שלום שלום שלום

ברוכה הבאה לפורום נכון הסדרה הזאת ממש יפה והם אוהבים להזכיר שם ישראלים חחח אני מאוד אהבתי את הפרק הזה אני לא זוכר איזה פרק ראיתי ראשון זה היה מזמממממממממן אבל ראיתי עם הפוגות כאלה פעם ב 3 פעם בסטאר מתי שהיה ומתי שהייתי מול הטלוויזיה חחחח סידרה מעולה זהו פחות או יותר מסתבר שהרבה אוהבים אותה וגם הרבה מצטרפים חדשים אני פה אולי 3-4 שבועות והצטרפו מאז כמה זהוווו חחח

למעלה