אני רואה שהרבה ערים-באים לצ'ט?
מ מדליק נשואה זו New member 4/6/05 #7 ממש לא .... עולם אחר אני משתמש בניק אחר .... סורייייי יש הפרדת כוחות. בודדות יודעות את הקשר וטוב שכך.
ממש לא .... עולם אחר אני משתמש בניק אחר .... סורייייי יש הפרדת כוחות. בודדות יודעות את הקשר וטוב שכך.
S s e l e n e New member 4/6/05 #8 לא מבינה ../images/Emo4.gif גם לי יש 3 ניקים בתפוז, ואני בוחרת איזה משתתף בצ'ט. יש שיטה אחרת?
מ מדליק נשואה זו New member 4/6/05 #9 אותה שיטה ...אבל לי יש רק שני ניקים ... את הקבוע שאת רואה פה .... ועוד אחד שהוא זמני קבוע שאני משתמש שם ... אבל אני לא אוהב שאנשים יקשרו בין שניהם ... שני עולמות שונים בעיניי
אותה שיטה ...אבל לי יש רק שני ניקים ... את הקבוע שאת רואה פה .... ועוד אחד שהוא זמני קבוע שאני משתמש שם ... אבל אני לא אוהב שאנשים יקשרו בין שניהם ... שני עולמות שונים בעיניי
ל ל י א ן69 New member 4/6/05 #10 מדליק אנחנו נמצאים בצאט שלנו של הפורום ואתה יכול להיכנס בניק שאתה נמצא בו זה אותו דבר לא? גם ככה רק אנחנו שם.
מדליק אנחנו נמצאים בצאט שלנו של הפורום ואתה יכול להיכנס בניק שאתה נמצא בו זה אותו דבר לא? גם ככה רק אנחנו שם.
מ מדליק נשואה זו New member 4/6/05 #11 אהההה ... איזה בעסה להיות מפגר חשבתי שמדובר בצ'אט של תפוז ... שם אני נמצא הרבה זמן לא הייתי אף פעם בצ'אט של הפורום ...איך חודרים לשם ומאיפה ?
אהההה ... איזה בעסה להיות מפגר חשבתי שמדובר בצ'אט של תפוז ... שם אני נמצא הרבה זמן לא הייתי אף פעם בצ'אט של הפורום ...איך חודרים לשם ומאיפה ?
S s e l e n e New member 4/6/05 #12 חודרים מלמעלה ../images/Emo9.gif בסרגל הפורום, איפה שכתוב chatTV. וואו, פעם ראשונה שגבר שואל אותי איך לחדור ומאיפה
חודרים מלמעלה ../images/Emo9.gif בסרגל הפורום, איפה שכתוב chatTV. וואו, פעם ראשונה שגבר שואל אותי איך לחדור ומאיפה
S s e l e n e New member 4/6/05 #14 נורא נהנתי ../images/Emo3.gif וגם רציתי לענות לך בדיוק באותו מטבע, אבל מחקתי שלא תחשוב עלי דברים רעים
נורא נהנתי ../images/Emo3.gif וגם רציתי לענות לך בדיוק באותו מטבע, אבל מחקתי שלא תחשוב עלי דברים רעים
מ מדליק נשואה זו New member 4/6/05 #15 חופשי .. תמיד חופשי מה איכפת לך מה אחרים חושבים עלייך .... קודם כך את חייבת להיות שלמה עם עצמך. לגבי כל השאר .... שיקפצו לך
חופשי .. תמיד חופשי מה איכפת לך מה אחרים חושבים עלייך .... קודם כך את חייבת להיות שלמה עם עצמך. לגבי כל השאר .... שיקפצו לך
S s e l e n e New member 4/6/05 #16 ובכל זאת../images/Emo9.gif נראה לי קצת מוקדם בהיכרות שלנו שאבקש שתהיה לך סבלנות עד שאגמור..לכוון, ז"א
ובכל זאת../images/Emo9.gif נראה לי קצת מוקדם בהיכרות שלנו שאבקש שתהיה לך סבלנות עד שאגמור..לכוון, ז"א
מ מדליק נשואה זו New member 4/6/05 #17 סבלנות תכונה חיובית סבלנות וסובלנות הן תכונות חיוביות בכל שלב של הכרות. החיפזון מהשטן.