אני רואה פה המון חבר'ה שאני מכיר

אני רואה פה המון חבר'ה שאני מכיר

שלום פיקולו, שלום גוהאן, שלום דיג'יאש ושלום ל-the saiyan prince! מה המצב? אני חדש פה בפורום ויש לי כמה דברים להגיד: -לדעתי לא צריך להמציא יותר פוקימונים, כמו הפוקימונים החדשים-חדשים, אלה שהומצאו לא מזמן וראיתי כאן בגלריות. זה יהיה מעצבן מאוד אם יהיו איזה אלף פוקימונים, כי אחרת אי-אפשר להפוך לפוקימון מאסטר, כי ייקחו מטה שנה לתפוס את כולם. -דבר שני, אני יותר אוהב את הפוקימונים מהסדרה. תסלחו לי אם זה פוגע במישהו, אבל בסדרה יש יותר מדי "מתיקות" כזאת, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. למשל, כל אדם בצרה שהחבורה פוגשת היא ישר תעזור לו ולא משנה מי הוא. זה קצת נמאס אחרי כמה פרקים, שלא להזכיר את צוות רוקט עם הסיסמא שלהם, או זה שתמיד בסוף פיקאצ'ו מעיף אותם במכת ברק. מצטער אם פגעתי במישהו.

אוי, הסניליות...

שכחתי אותך, שחור5, אז שלום גם לך. וגם שכחתי להגיד ששני הפוקימונים האהובים עלי הם סנדשרו והרקרוס.

אולי צריך להמציא אבל לדעתי 300+זה

מוגזם היו צריכים להוסיף רק מהנדירים ועוד איזה 50 ככה לא נדירים אבל ההיסחפות של 300+זה מוגזם לדעתי

מעולה!

אבל תגידו: למה בגלריית "פוקדע" אין את כל הפוקימונים הראשונים? איפה בלבזור? איפה אקנס? איפה כולם? אני רוצה לשמור את כל התמונות ולא מוצא את כל הראשונים! ולמה באתר pokemon.com אין את כל החדשים בפוקדע? איך אני אדע את המספרים שלהם?

Yuske

New member
ישששששש....

אני לא סובל את הפרקים של "לעזור לזולת" וכל ה.... הזה

עכיריא

New member
היי ברוך הבא!! (זה DIGIASH)

בקשר לפרקים של לעזור לזולת ו"ההמנון" של צוות רוקט אני מסכים אתך במאה אחוזים!

Yurismaster

New member
כנ"ל...זה לא מעניין כל כך לעזור

לזולת....בעונה השלישית והרביעית ממש הגזימו עם זה...

The Flash

New member
אני מסכים חלקית...

לעזור לזולת זה כבר לא מעניין שם שיתמקדו בקרבות ותפיסות! אבל צוות רוקט הם קורעים! וממש באסה שנפטרים מהם ויהיו את צוות מגמה ואקווה!

העזרה לזולת פשוט מעצבנת

אש, מיסטי וברוק הולכים ורואים ילד בוכה. אש: "למה אתה בוכה, ילד?" ילד (בבכי): "ניסיתי לגנוב עוגיות מהמאפיה, אבל הדלת נעולה." אש: "אל תדאג, אנחנו נעזור לך! אני בטוח שעלי התער של הבלבזור שלי יוכלו לטפל במנעול הזה!" די
נמאס

ותראו מה עשיתי אתמול

לקחתי את זה מגלריית התמונות לצביעה של הפורום, זה מה שקורה כשמפתחים את קדברה עם אבן ירח, אז הוא הופך לפוקימון אופל/על-חושי: blackazam

yoo

New member
אפשר לתקן קצת...

אמרת שאם יהיו אלף פוקימונים לא יהיה אפשר להפוך למאסטר... מאסטר הוא לא אחד שיש לו את כולם...זה אספן, מאסטר הוא אחד שניצח את העילית.

gloom

New member
צודק

אבל לדעת 10000000 פוקימונים זה די כל זה רק בא עם הזמן, למשל לפני שבא הרובי ידעתי את כל ה250 ופעם פעם ידכתי את כל ה-150 לפי מספר סידורי

למעלה