אני ראשונה...

אני ראשונה...

היה לי כל כך כיףףףףףףףףף לפגוש אתכם. אתם קבוצה מקסימה של אנשים!!!
הרגשתי כל כך נעים.... בבית.... ותודה למארח החביב, הלבבי ובעל הלב הרחב. יישר כח!

תודה! תודה! תודה!

נהנתי מאוד לפגוש אתכם. תודה לטורחים והטורחות למנהלת הצלמנית למציגים ולחיוכים שפוזרו שם. וכמובן תודה גדולה לזה שאירח אותנו בצורה הטובה ביותר.

תודה..תודה...תודה...../images/Emo141.gif

חברים תודה על קבלת הפנים החמה לחדשים... שמחתי לפגוש את האנשים מעבר לניקים.... תודה לאיתן על הארוח הלבבי. מזל טוב לגמזו ליום הולדתו.... שמחה להיות חלק מחבורה מקסימה שכמותכם....ויאלה תתחילו לתכנן את המפגש הבאה.

גמני רוצה - עכשיו תורי

אחד ומיוחד המון המון תודה היה ממש אחלה אצלך ב
שמחתי לראות ולהכיר את כולכם גם את החדשים/ות
לפחות הספקתי לישון כ- 3 שעות, נכנסתי הביתה ב- 06:15. בקיצור היה פשוט אחלה

היי לכולכם

שמחתי להכיר את החברים החדשים ולפגוש שוב את החברים הישנים תודה לאיתן שאירח אותנו בכזו לבביות תודה לרואי שאסף אותי לגמזו שהייתה לו יום הולדת
שתזכה לראות רק טוב לשבלולית הצלמנית העוגה הייתה טעימה חבל על הזמן ולכל מי שהיה ולא הזכרתי וואי, אני חייבת קפה נוסף לא מצליחה להתעורר . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חברים וחברות יקרים

תודה מקרב לב , לכל החברים הוותיקים והחדשים על ההשתתפות במסיבת יום הולדתי ה - 40 ועל המאמץ והטרחה להגיע עד לגילה בירושלים כדי לחגוג לי אין לי מילים - פשוט מ - ד - ה - י - ם , איזה מקסים ונפלא היה לי אחד ומיוחד כשמך כן אתה - על האירוח הלבבי בביתך וקבלת הפנים החמה. מאחל לך כל טוב שבעולם. שתמשיך לחייך ולצחוק כל חייך - מגיע לך בזכות ובכן , רציתי לכתוב משהו לרגל המאורע שהיה אתמול , וזה הולך ככה: תראו , אם מישהו היה אומר לי בגיל 30 או 35 ואפילו 39 שבמסיבת יום הולדתי ה - 40 יגיעו אנשים נפלאים שתכיר זמן קצר לפני כן ולא הכרת אותם קודם בכל מהלך חייך מכל קצוות הארץ יתאספו בשכונת גילה בירושלים בליל קיץ נעים יביאו איתם כיבוד , עוגה ומטעמים , יתאמצו ויטרחו בשבילך יצלמו אותך לרגל המאורע , יחייכו ויצחקו כל הערב ירקדו לצלילי מוזיקה , וגם מופע אמנותי יהיה ולבסוף , ירשמו לך ברכות אישיות ומיוחדות הייתי מחייך ביני לבין עצמי , מגרד בפדחתי וצוחק כלא מאמין. אז זהו , רבותיי המציאות עולה על כל דימיון מי היה מתאר שכך יהיה באמת. אני עדיין לא מאמין - וכל הבוקר חשבתי על זה ומייד הסתכלתי לשמיים לבורא עולם אחרי שנה קשה , מטלטלת שזיעזעה את חיי אתה שולח לי אנשים מקסימים ונפלאים שחגגו לי יום הולדת נפלאה כל כך לא ציפיתי לזה. וזה קרה. מבלי שביקשתי בכלל. חבריי היקרים , אם לא שמתם לב אתמול היינו עדים להוכחה ניצחת שהפתעות טובות קורות בחיים , מבלי שנבקש אז אין שום דבר מקרי בחיים. אז אני מברך את כל החברים שהשתתפו , וטרחו בשבילי , שתזכו להפתעות ובשורות טובות ויקרות בחייכם בכל תחום, מבורא עולם בדיוק , אבל ממש בדיוק כמו שקיבלתי אתמול מכם אפילו מבלי שתבקשו.

דורית - שמחתי לפגוש ולהכיר

תודה על המחמאה שלך פשוט מחמם את הלב. ואני מאחל לך שנים קלות וזורמות וחיים מלאי שמחה

גמזו היקר...

רגשת אותי.כמה זה נכון שפתאום באמצע החיים [לחלק מאתנו לאחר הליכים לא קלים] לפגוש אנשים שהם הופכים להיות משפחה..... חברים שמבינים.שלא שופטים ..חברים........ יהי רצון שתדע רק טוב...

אהובה החייכנית ../images/Emo140.gif

מסכים איתך בכל מילה. כמה טוב שהקב"ה שולח לנו את האנשים המתאימים ביותר בשעה שאנו צריכים אותם יותר מכל. הוא שאמרתי : אין מקריות בחיים !!! מאחל לך ברכה והצלחה מכל ה -
שבת שלום ,

כמו עלה

New member
יומולדת שמח ופורח!

אכן היה נפלא אתמול לפגוש את כולכם לחגוג יומולדת לאיש היקר מאחורי המילים להרגיש בחום ובאור היוצא מלב אל לב החיוכים ובתמיכה שגם אם לא אומרים דבר מעצם הביחד היא ממלאה ומעלה חיוך לצחוק קצת על דברים לא פשוטים וביחד זה נראה פחות מאיים, פחות נורא ופחות לבד! מי יתן וירבו עוד מפגשים נעימים עם גברים מבשלים במטבח ונשים מצחיקות, חמות ומתוקות וכולם אהבה גדולה בלב לחיים.... כבר מתכננת את הקומזיץ בגינה בביתי.. פרטים יבואו בהמשך... שבת שלום ומבורך!

צהריים טובים

שלום לכל חברי הפורום המפגש אמש היה מדהים מאוד נהנתי האוירה הייתה מהממת ותודה לכל המארגנים ולחבאי הפורום שלא הגיעו מאוד מומלץ להגיע למפגשים ממליץ בחם

תודה רבה

ראשית ברצוני להודות לאדם ומיוחד על האירוח הנפלא יישר כח אתה אדם מקסים ותודה למנהלת הפורום ומזל טוב לגמזו עד מאה כעשרים ותמיד תהיה שמח ושבת שלום לכל החברה שמחתי להכירכם

תודה לכולם!!!!

היה כיף!!! אני מתה מעייפות הגעתי הביתה בחמש... תודה לאחד ומיוחד על האירוח מכל הלב!!! תודה לגלמור על השינוע תודה לכל המשתתפים על המאמץ להגיע מרחוק לגמזו היקר מזל טוב מכל ה
את התמונות אני אעלה במוצא"ש בע"ה ואעביר לכולם את הקישור חיבוקים

למעלה