חברים וחברות יקרים
תודה מקרב לב , לכל החברים הוותיקים והחדשים על ההשתתפות במסיבת יום הולדתי ה - 40 ועל המאמץ והטרחה להגיע עד לגילה בירושלים כדי לחגוג לי אין לי מילים - פשוט מ - ד - ה - י - ם , איזה מקסים ונפלא היה לי אחד ומיוחד כשמך כן אתה - על האירוח הלבבי בביתך וקבלת הפנים החמה. מאחל לך כל טוב שבעולם. שתמשיך לחייך ולצחוק כל חייך - מגיע לך בזכות ובכן , רציתי לכתוב משהו לרגל המאורע שהיה אתמול , וזה הולך ככה: תראו , אם מישהו היה אומר לי בגיל 30 או 35 ואפילו 39 שבמסיבת יום הולדתי ה - 40 יגיעו אנשים נפלאים שתכיר זמן קצר לפני כן ולא הכרת אותם קודם בכל מהלך חייך מכל קצוות הארץ יתאספו בשכונת גילה בירושלים בליל קיץ נעים יביאו איתם כיבוד , עוגה ומטעמים , יתאמצו ויטרחו בשבילך יצלמו אותך לרגל המאורע , יחייכו ויצחקו כל הערב ירקדו לצלילי מוזיקה , וגם מופע אמנותי יהיה ולבסוף , ירשמו לך ברכות אישיות ומיוחדות הייתי מחייך ביני לבין עצמי , מגרד בפדחתי וצוחק כלא מאמין. אז זהו , רבותיי המציאות עולה על כל דימיון מי היה מתאר שכך יהיה באמת. אני עדיין לא מאמין - וכל הבוקר חשבתי על זה ומייד הסתכלתי לשמיים לבורא עולם אחרי שנה קשה , מטלטלת שזיעזעה את חיי אתה שולח לי אנשים מקסימים ונפלאים שחגגו לי יום הולדת נפלאה כל כך לא ציפיתי לזה. וזה קרה. מבלי שביקשתי בכלל. חבריי היקרים , אם לא שמתם לב אתמול היינו עדים להוכחה ניצחת שהפתעות טובות קורות בחיים , מבלי שנבקש אז אין שום דבר מקרי בחיים. אז אני מברך את כל החברים שהשתתפו , וטרחו בשבילי , שתזכו להפתעות ובשורות טובות ויקרות בחייכם בכל תחום, מבורא עולם בדיוק , אבל ממש בדיוק כמו שקיבלתי אתמול מכם אפילו מבלי שתבקשו.