אני קצת עצוב...:(

Sk8erJS

New member
אני קצת עצוב...:(

לכל ה
(למי שלא הבין זה ברבים) החמודות בפורום הזה הנה האיי סי קיו שלי 162807188 אתן מוזמנות להוסיף... אני עצוב כי פרצו לי ומחקו לי את כל האנשים שלי ברשימה ועכשיו אני מרגיש בודד :( וזה ממש יעודד אותי...אז בבקשה תוסיפו אותי... ותגיבו להודעה הזאת...:) תודה מתוקות!

B182

New member
חחחח

חן, איזה הודעה אדישה. אני שומעת אותך אומר אותה (אבל איך אני שומעת?) טוב נו אני מדמיינת אותך אומר אותה. חחחח

Just TalTi

New member
אם אני נחשבת לחמודה..

אז תוסיף 172855210
אני שונאת להוסיף אנשים =\ אויש, זה נשמע טיעון גרוע. אבל באמת!

BrainDaMaGeD

New member
למה רק בנות? ../images/Emo12.gif

אפליות! אני רוצה גם! אה, וואלה , גם אני בת..אמממ אבל אין לי אייסי. אווח.

RoY Circa182

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הנואשות הרגה את הגמל ואם כבר מדברים על גמלים קבלו בדיחה.... איש אחד מגיע לקניון עם גמל ומנסה להיכנס. המאבטח שואל אותו: "לאן אתה חושב שאתה הולך עם הדבר הזה?" עונה האיש:" מה זאת אומרת? אני ניכנס איתו." מורה המאבטח:" אתה לא ניכנס עם זה לכאן! אין כניסה לחיות!" האיש הולך הביתה, לוקח פיתה, חותך אותה לחצי, שם אותה לגמל על האוזן וחוזר שוב לקניון. המאבטח שוב מורה לו: "אמרתי לך כבר לא להיכנס עם הדבר הזה... נכון?" עונה לו האיש: "מה, אתה תגיד לי גם מה לשים בפיתה?"

MiChElLe182

New member
חחחח מה ניסגר איתך

חזרת עם הרבה בדיחות אנחנו לא זקנים אנחנו מבוגרים (תשובה של מיתכחשים)...אווף כואב לי הראש ואני לא יודעת מה אני אומרת....:( אמממ אני מיכל 17....ותהני או תהנה....לא זוכרת עם זה היה בן או בת:|

MiChElLe182

New member
חחחח....לא כתבתי את זה במקום הנכון|

אני כבר לא יודעת מה אני עושה וגם אין לי מוסג איפה זה היה אמור להיות...

למעלה