אני קצת מיואשת

בוליקי

New member
אני קצת מיואשת

אתמול נגמרו לי ימי המחלה אחרי הניתוח להוצאת ההריון החוצרחמי. למרות שמרבית הרופאים אמרו לי שעליי לעשות הפסקה כמה חודשים, ביחידה אמר לי הרופא להתקשר כשיגמרו לי ימי המחלה. היום התקשרתי ואמרו לי שאין מה לעשות, רק לחכות. עכשיו אני חושבת שאולי סתם לחצתי על הרופא ההוא שאני רוצה למהר ולחזור לטיפולים, ובגלל זה הוא נתן לי תקוות שווא. אני יודעת מה תגידו לי - תני לגוף שלך מנוחה, זה לטובה, ככה צריך וכו' אבל אני מרגישה שבזבזתי כבר כל כך הרבה זמן. אני בכלל מרגישה מבוזבזת. מאז שיחת הטלפון ההיא, דמעות חונקות את גרוני. אפילו אחרי הניתוח ואחרי שאמרו לי שכרתו לי את החצוצרה לא הרגשתי כל כך נורא. משהו התרוקן לי מבפנים. גם בקריירה שלי אני שוב תקועה, פשוט כי אין לי אנרגיות להתקדם הלאה. אחרי חופשת המחלה הארוכה, קשה לי להשתלט שוב על מקומי. לפני כן עבדתי מכורח האנרציה. עכשיו הכל עצר. אני ממש חסרת אונים. יצא לי נורא דכאוני
, אני מתנצלת, אבל זה כבר שעות חונק אותי, אפילו עוד לא דיברתי עם בעלי מרוב שאין לי מילים.

בייבי4

New member
בוליקי המתוקה

אין לי מילים - באמת עצוב וכואב וכשאני קוראת אני כל כך מזדהה ועצובה איתך! נראה לי שתחושות העצב וחוסר חשק להשקיע בעבודה מאפיינות אותנו בגלים לפי שלבי הטיפול... תנוחי עוד קצת ולאט לאט תתחילי לחזור לעצמך ולהכנס לטיפול הבא בכוחות חדשים. קבלי חיבוק גדול

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif בוליקי

אני יכולה להבין את התסכול. תזכרי שמצבך כזה לא רק בגלל הכאב שבאבדן ההריון והחצוצרה אלא גם מושפע ישירות מתנודות ההורמונים. אין כמו נדנדה הורמונלית כדי לשלוח אותנו לתחתית הייאוש. אז קודם כל קבלי חיבוק ענק מאיתנו. היינו שם, מכירים את הג'יפה הזאת וגם מכירים את הדרך למעלה. אל תשכחי שיש דרך כלפי מעלה גם כשאת לא רואה אותה כרגע. גם כשיש עננים ענקים שמסתירים את השמש ועושים חושך בחוץ ובפנים, עדיין קיימת שמש. כשתדברי עם בעלך, בקשמי ממנו שיחבק אותך חזק, חיבוק כזה שמקיף מכל הצדדים מגונן ושומר. שימי ראש ותבכי כמה שאת רוצה. תגידי לו שהוא חייב להיות שם ולספוג את הדמעות. אחרי הבכי הזה יהיה קל יותר להמשיך. חוצמזה, אחרי דימומים וניתוח הגוף חלש וזה משפיע על מצב הרוח, לכן ויטמינים וברזל הם בדיוק במקום. גם מנה גדושה של שיפודי כבד יכולה להביא להתאוששות קטנה (אמרה נועם שעוד לא צלתה את הכבד שבפריזר).
נועם

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gifבוליקי היקרה...../images/Emo24.gif

אני כ"כ רוצה לעודד להגיד משהו שיעלה לך חיוך גדול על הפנים אבל אין הרבה מילים שיכולות לעשות את זה... כשההריון שלי נפל ניסית לעודד וכתבת לי שאני צריכה להרשות לעצמי להיות חלשה בשביל שיהיה לכח מספיק מקום להיכנס, אז תרשי לעצמך גם את את זה עכשיו...
ההרגשה הזו שהזמן הולך לו לאיבוד תמיד תשאר שם גם אם אנחנו יודעות שהגוף לפעמים צריך לעצור ולנוח ולמרות זאת אין לי ספק שאחרי המנוחה הזו וצבירת הכוחות המחודשת את תמשיכ לחתור איתנו במרץ. גם אומרים שצרות באות בצרורות אבל אחרי זה הן גם הולכות ואז את נשארת נקייה בלי כל הצרות והבלאגן שהיה קודם... בינתיים אני פה ואם אוכל איכשהו לתת לך כתף עד שתתאוששי ותצליחי שוב למצוא את כוחך (כי הוא שם חומד והוא תמיד יהיה הוא רק הלך לנוח קצת ולמלא מחדש מצבורים.) אני אשמח... שולחת לך חבוק ענק מלא חום ואהבה...

ל א ו

New member
בוליקי חמודה ../images/Emo140.gif

את חייבת להרים את עצמך ולא משנה מאיזה כוח. תעשי בשביל עצמך עם כל הכאב ואולי זה שתחזרי לשגרה של עבודה ואנשים יעשה לך משהו. מאחלת לך החלמה מהירה ושולחת אלייך 2 שקים מלאים של אנרגיות

הי בוליקי../images/Emo151.gif

תתעודדי - מכירה את התחושות בעבודה, וכמי שיש לה בעיות מצפוניות קשות מאוד עם הנושא, תמיד אני מזכירה לעצמי שאני רק בן-אדם. כשחזרתי מהלפרוסקופיה, אחרי שבועיים מחלה, הייתי שבורה, לא הבנתי מה קורה סביבי בעבודה וכל היום הייתי עסוקה בלתת תירוצים או להימנע מהם כששאלו אותי איפה היית. כל השאלות הוציאו לי את האנרגיות לעבוד. כל הזמן ה"חיים האחרים" משתלטים לנו על ה"חיים לכאורה" שאנחנו משחקות כלפי חוץ, כאילו הכל בסדר. חוץ מלהשתתף ברגשותייך מעומק הנשמה, ולמסות לעודד, אני לא באמת חושבת שאת צריכה להרגיש רע עם עצמך. אנחנו בתהליך כואב ולפחות לגבי, זה יותר חשוב לי מהכל - וזה גם מה שהבהרתי לבוס שלי. אז תחשבי על המטרה הסופית, תבלעי את הרוק ותמשיכי הלאה. שלך,
שוגה

בוליקי

New member
שוגהבייב, לאו והשאר,

המון תודה. היום כבר היה יום קל יותר (כלומר קשה יותר בעבודה, יום כזה שכמעט משכיח ממני את הצרות האמיתיות). נעים לדעת שיש מי שמבין אותי, גם בתהומות וגם במשברים. אני יודעת שאין הרבה מה לעשות כרגע, אז אני בהמתנה...

3קטנה

New member
בוליקי

אני שאבתי ממך המון עידוד ותקווה אז עכשיו אולי תורי... בימים הכי נוראיים צריך לזכור שעוד מעט יהיה יום יותר טוב, ויהיו סיפוקים קטנים מנחמים, בדרך להצלחה. אני לא אתן לך שום עצה כי קטונתי, אבל אני מאחלת לך הרבה שקט, ושתשלימי עם תקופת ההמתנה. אין לך מה לעשות כדי לשנות את זה, אז לפחות תנסי לנוח ולהרגע. אני שולחת לך
גדול וכמו שאמרת לי - אוטוטו - זה יקרה. אין מצב שלא..

LunaLi

New member
../images/Emo23.gifבוליקי היקרה, הייתי באותו מקום

לפני כשבועיים, עברתי הפסקת הריון כתוצאה מכך שההריון לא התפתח, וזאת אחרי שהוא היה ספונטאני וביליתי כבר 3 שבועות בבית במנוחה, כבר דמיינתי את עצמי מבלה את חודשי הקיץ בבית במנוחה שמנה ועגולה....אבל הכל התהפך...והנה אני שוב כאן בעבודה...כשחזרתי הרגשתי תקועה ונטולת אנרגיות, דיכאונית ביותר...מה שלי עזר זה שלקחתי את עצמי בידיים ואני כבר 12 יום בדיאטת הרזיה + בריאות, אני הולכת.רצה 3 פעמים בשבוע ועושה יוגה ובלי להרגיש מרגישה הרבה יותר טוב, אז אני לא יודעת אם גם לך זה יעזור, אבל התחושה שאני לוקחת שליטה על חיי ולא הטיפולים שולטים בי ובחיים עשתה לי טוב - מאחלת גם לך

בוליקי

New member
מיתרונותיה של ההפסקה../images/Emo6.gif

אחרי שמרבית השבוע הייתי בדיכאון, בעלי קיבל היום מידע לפיו בן דודו (שהם בני אותו גיל וחברים טובים מילדות) עומד להתחתן כי זוגתו בהריון 8{. מיד הסתכלנו אחד על השני, ודקה אחר כך כבר שלפנו מהמקפיא את בקבוק הייגרמייסטר שממתין לנו חודשים רבים.
,תוך כדי שכרות נזכרנו כמה כייף לעשות ילדים בלי רופאים ברקע... כבר כמעט שכחתי כמה כייף לשתות בלי נקיפות מצפות. (קוראים לי בוליקי ואני אלכוהוליסטית בפוטנציה)

elian5

New member
בוליקי../images/Emo24.gif

בוליקי אז כמו שאומרים, יין ישמח לבב אנוש... הלוואי שהשכרון הזה יביא להתפכחות שתארך 9 חודשים מלאים ועגולים. ואז נשלח אותך לתוכנית "אלכוהליסטים אנונימים". ותזכרי לי מה זה לעשות ילדים!!?
...

עינת ב6

New member
אך מותק... תודה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

תראי איזה יופי שאת כותבת... כי בדיוק הזכרת לי שיש לי בקבוק יין אדום
במקרר שכבר חודשיים קורא לי ואני בעקבות מחלה ושמה נקיפות מצפון... , שחס וכרפס לא יהרס הטיפול בגלל שהחלטתי להשתכר לי, השארתי אותו שם לבד... כמה חבל...
נו, אז אחרי מה שכתבת עכשיו נזכרתי בעוד תענוג שאני יכולה להנות ממנו עכשיו בזמן ההפסקה ואני שמחה לבשר לכלכן שהבקבוק כבר לא לבד במקרר...
אז בוליקי יקרה ... אני מרימה כוס
לחייך ולחיי כל הבנות כאן כי טפו
טפו
מהחודש הבא כולנו נתנזר מיין ל 9 חודשים יפים ועגולים!!!

ל א ו

New member
עוד מיתרונותיה של ההפסקה

שתיית קפה בלי הפסקה
אוי הטסטרצ'ויס הכי חזק והכי טעים בעולם! ו-2 סיגריות ליום לא לקפוץ בנות, עד שאני יעלים אותן לגמרי. בהתחשב בעובדה שאחרי החזרה אני לא נוגעת ואני יודעת שיש כאן כאלו שלא סובלות סיגריות

פינקי33

New member
לצערי אני שותה קפה ומעשנת ללא

הפסקה כשאני לא בהפסקה... ורק לידיעתכן קראתי פעם בעיתון ששתיית יין אדום מדי פעם מזרזת כניסה להריון.. לא יודעת מה ההסבר הפסיולוגי...

דנה אא

New member
בוליקי , כמה טוב שהתחלת לצחוק

תשמרי על המצבוח
תשתי
, תשתוללי , תשת... ותעשי ילדים בספונטאניות. הפסקה נעימה ופורייה

בולה101

New member
אוף הטיפולים האלו../images/Emo24.gif

מה שהם עושים לנו. יום אנחנו למטה ויום אחרי שוב למעלה. אצלי כבר היה מצב של כמה שעות. תשתדלי להשאר כמה שיותר למעלה. ורוצי לקנות ג'ינס זה עושה טוב לטוסיק...

למעלה